Nagy munkahoroszkóp 2011
Címlap / Ezotéria / Nagy munkahoroszkóp 2011

Nagy munkahoroszkóp 2011

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Mit várható a munkahelyen, hogyan válnak be az új évben a karrierrel kapcsolatos tervek, remények? Részletes előrejelzés csillagjegyek szerint. 

KOS (Március 21. – Április 20.)
Első félév:
Kreatív feladatok várnak, melyeket nagy élvezettel oldasz meg. Izgalmas lesz az év első fele, új munkakör, új munkatársak várhatóak. Sokat tanulhatsz, és minden információnak hasznát veszed majd. Fontos „alapozó” időszak, mellyel egy sikersorozatot indíthatsz el.
Az év második részében: Továbbra is örömödet leled a munkádban, de sajnos egyre több elfoglaltsággal jár számodra. Nehezen egyezteted össze a munkát a magánélettel, utóbbira egyre kevesebb időd marad. Igyekezz tudatosan megteremteni az egyensúlyt!

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Első félév:
Szinte emberfeletti erőbefektetéssel dolgozol majd, hajt a bizonyítási vágy. Szeretnéd megmutatni a főnöködnek, hogy pótolhatatlan vagy. Valóban szép sikereket érhetsz el, de közben felborulhat az egyensúly az életedben. Önmagadra is gondolnod kellene!
Az év második részében: Annyira sok lehet a teendőd, hogy szinte alig marad időd a családodra. Párodat rosszul érinti, hogy elhanyagolod a munkád miatt. Gyermekeidre is több időt kellene szánnod, szükségük lehet az útmutatásodra. Teremtsd meg az egyensúlyt!

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Első félév:
Jó légkörben telnek majd a hétköznapok, rokonszenves munkatársakat kaphatsz. A kollegiális szellem teljes egészében kibontakozhat, sokat segíthettek egymásnak. Csak a főnököddel lesz gondod, nem ad neked majd egyértelmű utasításokat. Nem fogod tudni, hogy hányadán állsz vele.
Az év második részében: Fontos számodra a munkád, és mindent megteszel, hogy jól dolgozz. Sajnos segítséget nem kapsz a nehéz feladatokhoz. Főnököd és munkatársaid elvárják, hogy egyedül birkózz meg a teendőkkel. Ne hagyd, hogy kizsákmányoljanak!

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Első félév:
Minden adva van hozzá, hogy szép sikereket érj el a munkahelyeden. Csak a kommunikációval lehet gondod, több félreértés is előfordulhat. Főnököd nem ad világos útmutatást, neked kell kitalálnod, hogy miként oldd meg a feladatokat. Szükséged lesz a kreativitásodra!
Az év második részében: Nagy lelkesedéssel dolgozol, és szerencsére ehhez társakat is kapsz. Munkatársaiddal vállvetve küzditek le a nehéz feladatokat, ami megerősíti a csapatszellemet. Jól összekovácsolódhat a munkahelyi közösség, mindig ilyen munkahelyre vágytál!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Első félév:
Rengeteg elintéznivaló szakadhat a nyakadba, munkatársaid helyett is neked kell dolgoznod. A nehéz feladatokat is mind Te kapod meg. Segítséget pedig alig kapsz a megoldáshoz. Többször előfordulhat, hogy haza kell vinned a munkádat, vagy bent kell maradnod munkaidő után is.
Az év második részében: Sok munka vár, mindent neked kell elintézned. Egy idő után azt gondolhatod, hogy egyedül Te dolgozol a munkahelyi közösségben. Mivel ennek hangot is adsz, szinte garantált a konfliktus. Ne hagyd elmérgesedni a helyzetet, ne dolgozz mások helyett!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Első félév:
Izgalmas időszak következik, csupa érdekes munkatárs vesz majd körül. Élmény lesz a munka, szárnyalhat a kreativitásod. Új feladatokat kapsz, amelyek próbára teszik az erődet, de egyben energiával töltenek fel. Megélheted a boldogító érzést, hogy élvezed a munkádat.
Az év második részében: Új körülményeket tapasztalhatsz, talán vezetőváltás lesz a munkahelyeden. Az új főnökkel nem leszel elégedett, nem találjátok meg rögtön a közös hangot. Megélheted, hogy túl sokat követel tőled, és nem ad pozitív visszajelzéseket.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Első félév:
Arra vágysz, hogy azzal foglalkozhass, ami igazán lelkesít. Eleged van az unalmas favágásból, a nemszeretem feladatokból. Sajnos az év első fele még nem hozza meg az áttörést. A munkát sokszor nyűgnek éled meg, csak az jár a fejedben, hogy miként változtathatnál.
Az év második részében: A hangulataidnak megfelelően alakul a munkahelyi életed. Az egyik nap úgy érzed, hogy kedvedre van a munkahelyed, de másnap rájössz, hogy nem erre vágytál. Az év második felében meg kell találnod a neked való munkát.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Első félév:
Nagy lelkesedéssel vágsz neki a hétköznapoknak. Energikus leszel, rengeteg munkát magadra vállalsz. Sajnos ehhez nem lesznek társaid, a munkatársak csak tessék-lássék dolgoznak. Végül neked kell dolgoznod majd helyettük is.
Az év második részében: Továbbra is hajtós időszakra számíthatsz, kulcsemberré válhatsz a munkahelyeden. Ez felelősséggel jár és számíthatsz bőven túlórákra is. Ne ess abba a hibába, hogy kizárólag a munkáról szól majd az életed! Magadra is gondolnod kell!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Első félév:
A munkahelyeden igazán jó légkör alakulhat ki, csupa rokonszenves kollégát kapsz. A baráti hangulat kedvez a közös időtöltéseknek, idővel a szabadidőtökben is találkoztok majd. Megtapasztalhatod, hogy a munkahelyeden jól is érezheted magad.
Az év második részében: Továbbra is jól érzed magad a munkahelyeden, segítséget kapsz a munkádhoz. Kaphatsz új munkaeszközöket, amelyek megkönnyíthetik a munkádat. Szebbé és élhetőbbé varázsolhatod a munkakörnyezetedet, barátságosabbá válik munkahelyed.

BAK (December 22. – Január 20.)
Első félév:
Képzés várható a munkahelyeden, de az is lehet, hogy felvállalsz egy komolyabb tanulmányt. Tapasztaltabb leszel és megemelkedik a munkád értéke is. Ha sikeresen zárod a képzést, akkor számíthatsz rá, hogy a fizetésed is emelkedik. Lassan, de biztosan beérik a munkád gyümölcse.
Az év második részében: Bizonytalanná válsz. Nem tudod, hogy jó helyen vagy-e, azt csinálod-e, ami valóban neked való. Munkahelyváltás is várható, de jól nézd meg, hogy hová mész dolgozni. Aláírhatsz egy előnytelen munkaszerződést, ha nem vagy résen - jobban le kell informálnod új munkaadódat!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Első félév:
Érzelmi kérdésként fogod fel a munkát, nagyon fontos a jó munkahelyi hangulat. Rosszkedvű, alattomos kollégákkal nem tudsz együtt dolgozni. Jó néhány konfliktushelyzeted lehet a munkahelyeden, de sértődéssel nem mész semmire. Még idejekorán önts tiszta vizet a pohárba!
Az év második részében: Úgy érzed majd, hogy bántanak a munkahelyeden, nem tudsz beilleszkedni a közösségbe. Mindennapossá válhatnak a konfliktusok, amelyeket nehéz lesz rendezni. Mégis próbáld meg idejében megbeszélni a vitákat, veszekedéseket!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Első félév:
Szép sikerekre számíthatsz, főnököd is észreveszi, hogy terhelhető és kreatív munkaerő vagy. Az elismeréseket fogadd szerényen, de légy tisztában az értékeddel. Az elismeréssel nagyobb felelősség és több munka is jár majd, de könnyen megbirkózol a nehézségekkel.
Az év második részében: Túl közel engeded magadhoz a munkatársakat és főnöködet. Talán olyan információkat is elárulsz magadról, amelyek csak rád tartoznak. Így támadási felületet adsz és ezt ki is használják. Vívd ki a tiszteletet magadnak!

Kép: piqs.de connor 212: businesswoman
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9424 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x