Mi vár rád 2011-ben a Nyúl évében?
Címlap / Ezotéria / Mi vár rád 2011-ben a Nyúl évében?

Mi vár rád 2011-ben a Nyúl évében?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Melyik évben születtél? Keresd meg saját kínai jegyedet és tudd meg, mit hoz a számodra 2011! Általános és egészségügyi részletes előrejelzés a kínai horoszkóp szerint. 

Ha nem tudod, melyik Kínai évben születtél, akkor  IDE KATTINTVA tudod megkeresni!
A kínai évek 12 évenként jutnak újra és újra ugyanabba az állatjegybe, és 5 állatjegyenként egyszer jutnak csak ugyanabba a minőségbe. Tehát minden 12. év a Nyúl éve lesz, de csak 5 ciklusonként lesz legközelebb Fém Nyúl éve, ám az ezt követő fém Nyúl éve már Jang energiájú lesz, szemben az ideivel, mely Jin energiájú. Ezt megelőzően Fém Jang fém Nyúl évet 1951-ben írtunk. (A Kínai naptár holdéveket számol, így nem pontosan 5x12 éves egy nagy ciklus. Kiindulhatunk egy 60 éves átlagból.)

Még többet a Kínai horoszkópról >>

Az idei évet egyes írások a Macska éveként tartják számon – ez is teljesen helyes!

Általános előrejelzés a Nyúl évére >>
Azok, akik 1951-ben születtek, az idei esztendőben nagyon jó évre számíthatnak!
Az ő születésük évében történt: A genfi menekültügyi egyezmény, mely jogi alapdokumentum, amely meghatározza, ki a menekült, mik a menekültek jogai és milyen jogi kötelezettségeik vannak az államoknak. Salinger megírja a Zabhegyezőt. Forma 1 év.
Magyarországon ekkor Sztálin elvtárs elvei érvényesülnek, ez évben szobrot is állítanak neki a Hősök terén. Szervezik a téeszeket, kuláklistákat vezetnek, kitelepítések zajlanak. Erőszakkal terjesztik a szocializmus és a kommunizmus eszméit. Az emberek titokban Szabad Európa rádiót hallgatnak.

Híres fém Nyúl szülöttek: 1651 – ekkor született a későbbi pornócsillag, Staller Ilona,  aki Ciccolina néven ismert meg világ pornófilmjeiről, valamint arról, hogy női parlamenti képviselőként elsőnek vállalta a szabad szexualitást a prűd olasz parlamentben.  Pataki Attila, az EDDA frontembere és Sting is ebben a jegyben született.A Patkány a Nyúl évében

Általános jellemzés a Patkány szülöttről >>
Ez az esztendő a pénzügyeket tekintve nem túl sok nyereséget hoz a Patkánynak, viszont annál több reményteli kapcsolattal lehet gazdagabb. A tavalyról erre az évre áttolt feszültségek rendeződnek, békésebb, boldogabb év lesz. Kevesebb stressz, feszültség ígérkezik. Egészsége – ha már korábban megrendült – szintén akkor tud helyre állni, ha csökken a stressz az életében. Ha jó bőrben van, akkor a mozgásra kell odafigyelnie, hogy egészséges maradjon.

Amire figyelnie kell: Ne legyen se kishitű, se túl nagyravágyó. Tanulja meg, mi az elég. A dolgok a fejében dőlnek el.

Bivaly a Nyúl évében

Általános jellemzés a Bivaly szülöttről >>
Már az év elején remek lehetőségek kínálkoznak a Bivaly szülöttnek arra, hogy a problémákat megoldhassa. Éljen ezekkel! Anyagiak tekintetében csak a hosszú távú dolgok működnek jól, rövid távú tranzakciókban, „hirtelen gazdagságban” idén nem gondolkodhat. Egészsége tekintetében a nemi szervek területe lehet érzékenyebb, legyen igen óvatos!

Amire figyelnie kell: A másik nem! A tolerancia és a finomság megtanulása bizony nem könnyű feladat. Általában a Nyúl éve jó a fogantatásra, de a Bivaly esetében ez idén nem biztos, hogy bejön!

Tigris a Nyúl évében
Általános jellemzés a Tigris szülöttről >>
Boldogabb, szebb év jön, mint az előzőek! Minden életterületen határozott javulás várható a Tigrisek számára. Új állás vagy vállalkozás lehetősége nyílik, mely kihívást és inspirációkat jelent. Az akadályokat könnyedén veszi, megy előre, mint kés a vajban! Ha egészsége már megrendült, a tanács fokozottabban érvényes! Kifejezetten a szív és érrendszer területén kell jobban óvnia magát.

Amire figyelnie kell: Ne bántsa meg szeretteit! Egyedül minden sokkal nehezebb egy Tigris számára!

Nyúl a Nyúl évében
Általános jellemzés a Nyúl szülöttről >>
Végre itt az idő – valóra válthatja nagyobb szabású terveit is! A Nyúl szülöttnek saját jegye uralma alatt nagyon sok anyagi és erkölcsi elismerésben lehet része. Támogatói, pártfogói vannak, akiktől azonban el kell tudnia fogadni mindazt a jót, amit kínálnak! Anyagilag és egzisztenciálisan meg tudja alapozni a következő éveket!

Amire figyelnie kell: Tanuljon meg elfogadni! Idén akár nem várt helyekről, régi ismerőstől, idegenektől is jöhet segítség.Sárkány a Nyúl évében

Általános jellemzés a Sárkány szülöttről >>
Nyugodt, békés évet jelöl a Sárkányok számára az idei. Mivel az elmúlt években éppen túl sok stressz érte, kifejezetten örül ennek az állóvíznek, amelyben módja lesz a pihenésre, regenerálódásra, sőt akár arra is, hogy gyermeket vállaljon, ha ez szerepel tervei között. Élvezze mindazt, amit eddigi ténykedésével kiérdemelt magának! Egészsége nincs veszélyben!

Erre kell figyelnie: Ne hagyja ki az idén a lottót vagy a kedvenc játékát! Mindenképp vegyen részt minél több nyereményjátékban, küldje be a csomagolásokat, SMS-eket, vonalkódokat, egyszóval játsszon! A nyerésre nagyon nagy az esély idén!

Kígyó a Nyúl évében
Általános jellemzés a Kígyó szülöttről >>
Boldog esztendő várja a Kígyó szülötteket az idén, ha képesek észrevenni mindazt a jót, ami körülveszi őket. Ugyanis remek ajánlatok, kihívások, lehetőségek, munkák és önként vállalt vagy kívülről kapott kötelezettségek kísérik útját. Ha szereti munkáját, akkor ez az év maga a beteljesült csoda. Ha nem szereti, úgy idén módja lesz a minőségi váltásra. Sikeres kapcsolatokat építhet, melyek megalapozzák a későbbieket.

Erre kell figyelnie: Ha túlvállalta magát, ne az idei évre akarja még a gyerekvállalást is időzíteni! Ha éppen ez a vágya, akkor viszont zöld a lámpa, szabad az út! Pénzügyekben is legyen óvatos!

Ló a Nyúl évében
Általános jellemzők a Ló szülöttről >>
Végre elismerik a Ló évben születetteket! Ez az, ami annyira hiányzott a korábbi esztendőkben. Hivatásában eddig nem tapasztalt előrelépések várnak. Figyeljen az emberi kapcsolataira, ne üljön fel a sokat ígérő kapcsolat reményének, de főleg ne bízzon meg idén sem abban a személyben, aki már korábban becsapta. Csontrendszerét kell jobban óvnia az átlagosnál!

Erre kell figyelnie: Ha már családos, idén beleférhet egy gyermek akkor, ha ez nem veti vissza előmenetelében. Ha még nem családos, ez az év nem az Ön időszaka, most a munka a fontosabb!

Kecske a Nyúl évében
Általános jellemzők a Kecske szülöttről >>
Hivatásában sajnos problémákkal kell szembenéznie. Ha idén családalapítást, gyermekvállalást tervez, akkor ezek megkerülhetőek lesznek. Fontos, hogy megőrizze higgadtságát és nyugodtan, józan fejjel – akár egy közeli jó barát tanácsainak segítségével jusson túl a krízisen! Az ügy gyökere ugyanis a múltban keresendő! Az idegrendszere lesz labilisabb a szokottnál.

Erre kell figyelnie: Tanuljon meg relaxálni, meditálni! Idegrendszerének szüksége van a feltöltődésre.Majom a Nyúl évében

Általános jellemzők a Nyúl szülöttről >>
Ebben az esztendőben a Majom szülött olyan lesz, akár a „keljfeljancsi” – ha fellökik, feláll és megy tovább! Az erejét ugyanis a korábban megszerzett tapasztalatokból meríti! Nem lesz könnyű éve, de összességében szeretni fogja ezeket az eseményeket, ha majd később , mint élményekre, visszatekint rájuk.

Erre kell figyelnie: Nehogy kihasználják! Az idei év nem túl sok biztos pontot kínál a Majom számára, így könnyen lehet, hogy olyan emberekben csalódik, akikre azt hitte, hogy számíthat.

Kakas a Nyúl évében
Általános jellemzők a Kakas szülöttről >>
Idén, ha lehet, a Kakas ne próbálkozzon új üzleti területen vagy új munkahelyen! Várjon még az ötleteivel, vagy csak akkor vágjon bele, ha nagyon alaposan, gondosan előkészített mindent. Remek év viszont ez a tanulásra, fejlődésre, előmenetelre minden szellemi területen! A gyermekvállalás is beleférhet az idei esztendőbe!

Erre kell figyelnie: Ha tud, dolgozzon egyedül. Tartalékoljon arra az esetre, ha nem várt költségek jelentkeznek! Az idei évben több ilyenre is sor kerülhet, de a dolgok rendeződnek!

Kutya a Nyúl évében
Általános jellemzők a Kutya szülöttről >>
Előrelépések jönnek a Kutya életében – elsősorban a hivatás területén. Bátran vállalkozzon, ám jól nézze meg, hogy milyen társakat választ a vállalkozásához. Az idei évben végre a kisebb kockázatoktól sem kell megriadnia, hiszen a szerencse Ön mellett áll. Ha gyermeket szeretne, ez az év erre is alkalmas.

Erre kell figyelnie:  Alaposan meg kell néznie, kiben bízik meg és kiben nem. Meg kell tanulnia nemet mondani azokra a dolgokra, amiket csak kényszerből tenne.

Disznó a Nyúl évében
Általános jellemzők a Disznó szülöttről >>
Az előző év nehézségei után végre egy kicsit lazíthat a békés Disznó is. Tűzzön maga elé apróbb célokat, ezeket mind sikerül majd megvalósítania. Jól érzi magát a bőrében, emberi kapcsolatai, barátságai megszilárdulhatnak. Anyagi területen előbbre léphet, megszilárdíthatja pénzügyi bázisát.

Erre kell figyelnie: Ne álmodjon idén túl nagyot! Fogadja el, hogy a kevesebb több. Ha elveszít valakit a szerettei közül, merjen támaszkodni azokra, akik mellette állnak a gyászban is. 

Ha érdekelnek az ősi kínai legendák, akkor kalandozz tovább IDE KATTINTVA a Nefrit császár birodalmában!

Gáspár Katalin

Képek: Papp Máté
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 14531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x