Kínai horoszkóp: mi vár rád 2023-ban, a Nyúl évében?
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp: mi vár rád 2023-ban, a Nyúl évében?

Kínai horoszkóp: mi vár rád 2023-ban, a Nyúl évében?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A kínai asztrológia szerint január 22-én kezdődik a Nyúl éve, és egészen 2024. február 9-éig tart. Mit tartogat számodra? Keresd meg állatjegyedet születésed éve szerint, és nézd meg, mit hoz a Víz Nyúl éve! Általános előrejelzés a kínai horoszkóp szerint.  

Ha nem tudod, melyik Kínai évben születtél, akkor IDE KATTINTVA tudod megkeresni!

A kínai évek 12 évenként jutnak újra és újra ugyanabba az állatjegybe, és 5 állatjegyenként egyszer jutnak csak ugyanabba a minőségbe. Tehát minden 12. év a Nyúl éve lesz, de csak 5 ciklusonként lesz legközelebb Víz Nyúl éve.

A Víz elem az intelligencia és a bölcsesség, a rugalmasság, a lágyság és a hajlékonyság képviselője; túlzott jelenléte azonban nehézséget okozhat, ha választanunk kell, ill. a választásunkhoz való ragaszkodásban. A Víz legutóbb 1963-ban volt Nyúl évi uralkodó elem. (A kínai naptár holdéveket számol, így nem pontosan 5x12 éves egy nagy ciklus. Kiindulhatunk egy 60 éves átlagból.) ITT TUDHATSZ MEG többet a kínai horoszkópról.

Azok, akik 1963-ban születtek, az idei esztendőben nagyon jó évre számíthatnak! Az ő születésük évében történt: Budapesten átadták az első gyalogos aluljárót az Astoriánál. Véghezvitték az első sikeres tüdőátültetést. Martin Luther King elmondta a "Van egy álmom…" kezdetű beszédét. Lelőtték Kennedy-t. Merénylet John Fitzgerald Kennedy ellen. Tyereskova, a világ első női űrhajósa Föld körüli pályára állt a Vosztok–6 űrhajóval. Először közvetítettek teevízióban Beatles-koncertet, aminek hatására a négy gombafejű elindult világhódító útjára.

1963-as születésű, híres Víz Nyulak: Helen Hunt, Brigitte Nielsen, Brad Pitt, Quentin Tarantino, sőt, Orbán Viktor is.



A Patkány a Nyúl évében

Általános jellemzés a Patkány szülöttről >>
Ez az esztendő a pénzügyeket tekintve nem túl sok nyereséget hoz a Patkánynak, viszont annál több reményteli kapcsolattal lehet gazdagabb. A tavalyról erre az évre áttolt feszültségek rendeződnek, békésebb, boldogabb év lesz. Kevesebb stressz, feszültség ígérkezik. Egészsége – ha már korábban megrendült – szintén akkor tud helyre állni, ha csökken a stressz az életében. Ha jó bőrben van, akkor a mozgásra kell odafigyelnie, hogy egészséges maradjon.

Amire figyelnie kell: Ne legyen se kishitű, se túl nagyravágyó. Tanulja meg, mi az elég. A dolgok a fejében dőlnek el.

Bivaly a Nyúl évében

Általános jellemzés a Bivaly szülöttről >>
Már az év elején remek lehetőségek kínálkoznak a Bivaly szülöttnek arra, hogy a problémákat megoldhassa. Éljen ezekkel! Anyagiak tekintetében csak a hosszú távú dolgok működnek jól, rövid távú tranzakciókban, „hirtelen gazdagságban” idén nem gondolkodhat. Egészsége tekintetében a nemi szervek területe lehet érzékenyebb, legyen igen óvatos!

Amire figyelnie kell: A másik nem! A tolerancia és a finomság megtanulása bizony nem könnyű feladat. Általában a Nyúl éve jó a fogantatásra, de a Bivaly esetében ez idén nem biztos, hogy bejön!

Tigris a Nyúl évében
Általános jellemzés a Tigris szülöttről >>
Boldogabb, szebb év jön, mint az előzőek! Minden életterületen határozott javulás várható a Tigrisek számára. Új állás vagy vállalkozás lehetősége nyílik, mely kihívást és inspirációkat jelent. Az akadályokat könnyedén veszi, megy előre, mint kés a vajban! Ha egészsége már megrendült, a tanács fokozottabban érvényes! Kifejezetten a szív és érrendszer területén kell jobban óvnia magát.

Amire figyelnie kell: Ne bántsa meg szeretteit! Egyedül minden sokkal nehezebb egy Tigris számára!

Nyúl a Nyúl évében
Általános jellemzés a Nyúl szülöttről >>
Végre itt az idő – valóra válthatja nagyobb szabású terveit is! A Nyúl szülöttnek saját jegye uralma alatt nagyon sok anyagi és erkölcsi elismerésben lehet része. Támogatói, pártfogói vannak, akiktől azonban el kell tudnia fogadni mindazt a jót, amit kínálnak! Anyagilag és egzisztenciálisan meg tudja alapozni a következő éveket!

Amire figyelnie kell: Tanuljon meg elfogadni! Idén akár nem várt helyekről, régi ismerőstől, idegenektől is jöhet segítség.

Sárkány a Nyúl évében
Általános jellemzés a Sárkány szülöttről >>
Nyugodt, békés évet jelöl a Sárkányok számára az idei. Mivel az elmúlt években éppen túl sok stressz érte, kifejezetten örül ennek az állóvíznek, amelyben módja lesz a pihenésre, regenerálódásra, sőt akár arra is, hogy gyermeket vállaljon, ha ez szerepel tervei között. Élvezze mindazt, amit eddigi ténykedésével kiérdemelt magának! Egészsége nincs veszélyben!

Erre kell figyelnie: Ne hagyja ki az idén a lottót vagy a kedvenc játékát! Mindenképp vegyen részt minél több nyereményjátékban, küldje be a csomagolásokat, SMS-eket, vonalkódokat, egyszóval játsszon! A nyerésre nagyon nagy az esély idén!

Kígyó a Nyúl évében
Általános jellemzés a Kígyó szülöttről >>
Boldog esztendő várja a Kígyó szülötteket az idén, ha képesek észrevenni mindazt a jót, ami körülveszi őket. Ugyanis remek ajánlatok, kihívások, lehetőségek, munkák és önként vállalt vagy kívülről kapott kötelezettségek kísérik útját. Ha szereti munkáját, akkor ez az év maga a beteljesült csoda. Ha nem szereti, úgy idén módja lesz a minőségi váltásra. Sikeres kapcsolatokat építhet, melyek megalapozzák a későbbieket.

Erre kell figyelnie: Ha túlvállalta magát, ne az idei évre akarja még a gyerekvállalást is időzíteni! Ha éppen ez a vágya, akkor viszont zöld a lámpa, szabad az út! Pénzügyekben is legyen óvatos!



Ló a Nyúl évében
Általános jellemzők a Ló szülöttről >>
Végre elismerik a Ló évben születetteket! Ez az, ami annyira hiányzott a korábbi esztendőkben. Hivatásában eddig nem tapasztalt előrelépések várnak. Figyeljen az emberi kapcsolataira, ne üljön fel a sokat ígérő kapcsolat reményének, de főleg ne bízzon meg idén sem abban a személyben, aki már korábban becsapta. Csontrendszerét kell jobban óvnia az átlagosnál!

Erre kell figyelnie: Ha már családos, idén beleférhet egy gyermek akkor, ha ez nem veti vissza előmenetelében. Ha még nem családos, ez az év nem az Ön időszaka, most a munka a fontosabb!

Kecske a Nyúl évében
Általános jellemzők a Kecske szülöttről >>
Hivatásában sajnos problémákkal kell szembenéznie. Ha idén családalapítást, gyermekvállalást tervez, akkor ezek megkerülhetőek lesznek. Fontos, hogy megőrizze higgadtságát és nyugodtan, józan fejjel – akár egy közeli jó barát tanácsainak segítségével jusson túl a krízisen! Az ügy gyökere ugyanis a múltban keresendő! Az idegrendszere lesz labilisabb a szokottnál.

Erre kell figyelnie: Tanuljon meg relaxálni, meditálni! Idegrendszerének szüksége van a feltöltődésre.

Majom a Nyúl évében
Általános jellemzők a Nyúl szülöttről >>
Ebben az esztendőben a Majom szülött olyan lesz, akár a „keljfeljancsi” – ha fellökik, feláll és megy tovább! Az erejét ugyanis a korábban megszerzett tapasztalatokból meríti! Nem lesz könnyű éve, de összességében szeretni fogja ezeket az eseményeket, ha majd később , mint élményekre, visszatekint rájuk.

Erre kell figyelnie: Nehogy kihasználják! Az idei év nem túl sok biztos pontot kínál a Majom számára, így könnyen lehet, hogy olyan emberekben csalódik, akikre azt hitte, hogy számíthat.

Kakas a Nyúl évében
Általános jellemzők a Kakas szülöttről >>
Idén, ha lehet, a Kakas ne próbálkozzon új üzleti területen vagy új munkahelyen! Várjon még az ötleteivel, vagy csak akkor vágjon bele, ha nagyon alaposan, gondosan előkészített mindent. Remek év viszont ez a tanulásra, fejlődésre, előmenetelre minden szellemi területen! A gyermekvállalás is beleférhet az idei esztendőbe!

Erre kell figyelnie: Ha tud, dolgozzon egyedül. Tartalékoljon arra az esetre, ha nem várt költségek jelentkeznek! Az idei évben több ilyenre is sor kerülhet, de a dolgok rendeződnek!

Kutya a Nyúl évében
Általános jellemzők a Kutya szülöttről >>
Előrelépések jönnek a Kutya életében – elsősorban a hivatás területén. Bátran vállalkozzon, ám jól nézze meg, hogy milyen társakat választ a vállalkozásához. Az idei évben végre a kisebb kockázatoktól sem kell megriadnia, hiszen a szerencse Ön mellett áll. Ha gyermeket szeretne, ez az év erre is alkalmas.

Erre kell figyelnie:  Alaposan meg kell néznie, kiben bízik meg és kiben nem. Meg kell tanulnia nemet mondani azokra a dolgokra, amiket csak kényszerből tenne.

Disznó a Nyúl évében
Általános jellemzők a Disznó szülöttről >>
Az előző év nehézségei után végre egy kicsit lazíthat a békés Disznó is. Tűzzön maga elé apróbb célokat, ezeket mind sikerül majd megvalósítania. Jól érzi magát a bőrében, emberi kapcsolatai, barátságai megszilárdulhatnak. Anyagi területen előbbre léphet, megszilárdíthatja pénzügyi bázisát.

Erre kell figyelnie: Ne álmodjon idén túl nagyot! Fogadja el, hogy a kevesebb több. Ha elveszít valakit a szerettei közül, merjen támaszkodni azokra, akik mellette állnak a gyászban is. 

Ha érdekelnek az ősi kínai legendák, akkor kalandozz tovább IDE KATTINTVA a Nefrit császár birodalmában!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 16639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x