Kínai szerelmi horoszkóp 2011-re - titkos szerelmi talizmánnal!...
Címlap / Ezotéria / Kínai szerelmi horoszkóp 2011-re - titkos szerelmi talizmánnal!

Kínai szerelmi horoszkóp 2011-re - titkos szerelmi talizmánnal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A mai nappal beköszönt a kínai újév. Keresd meg saját kínai jegyedet és tudd meg, mit hoz a számodra 2011 a szerelemben! Részletes párkapcsolati szerelmi előrejelzés a kínai horoszkóp szerint és szerelmi talizmán minden jegynek! 

A kínai számítások szerint egyes tartományokban február 3-án, másokban 4-én kezdődik meg az újév. Mától tehát a Fém Nyúl évébe lépünk.

Mit várható a kínai újévben? Általános előrejelzés a Nyúl évére >>

Mit hoz 2011 az egyes kínai jegyek szülötteinek? Részletes előrejelzés jegyek szerint 2011-re >>

Ha nem tudod, melyik jegybe tartozol a kínai horoszkóp szerint, akkor  IDE KATTINTVA  tudod megkeresni!

Harmonikus párkapcsolatra vágysz, netán a jelenlegi kapcsolatodat szeretnéd jobbá tenni?
Készíts magadnak kínai szerelmi talizmánt! Az egyes jegyeknél megtalálod a neked legmegfelelőbb kínai szimbólumot is hozzá!
  1. A talizmánt mindenképpen magad készítsd el! Kézzel írd fel a kínai írásjeleket az általad választott anyagra! (Papírra a legegyszerűbb, de karcolhatod fémre, írhatod fa lapkára, bőrre, vagy kínai rizspapírra is – a lényeg, hogy a mérete akkora legyen, amit magadnál tudsz tartani!)
  2. Soha ne kerüljön idegen kézbe a talizmánod. Tartsd mindig magadnál, saját személyes teredben. Beleteheted egy zsákocskába, vagy tarthatod viasz pecséttel lezárt borítékban is!
  3. A talizmán Kínában is leggyakrabban egy körbe írt jelkép – rajzolhatod Te magad is egy körbe!
  4. A legerősebb hatású talizmánt éppen most, a kínai újévkor lehet készíteni.
  5. A kínaiak egyik legfontosabb mágikus száma az ötös. A talizmánhoz hozzátehetünk vagy -rajzolhatunk még 4 dolgot. Ezek lehetnek apró tárgyak, további rajzolt jelképek, vagy akár érmék, fűszerek, növényi részek vagy kövek - vágyaink és tudásunk szerint.
Ötletek, melyekből válogathatunk: Saját horoszkópunk kínai jele; a kínai elemünk jelképe; Az őskezdet ábrája (Jin és Jang) Buddha lábnyoma, Hosszú élet hexagram, pan zhang, vagyis végtelen csomó, vagy szerencse csomó stb…

A kínai párhoroszkóp részletesen >>

Még többet a Kínai horoszkópról >>

Ha nem tudod, melyik jegybe tartozol a kínai horoszkóp szerint, akkor  IDE KATTINTVA  tudod megkeresni!

A Patkány szerelmi élete Nyúl évében

A  Patkány és  többi jegy kapcsolata >>
A szerelemben remek éved lesz! (Nyugi, nem kell egész évben eszprente mondatokkal kínlódnod!) Új és reményteli kapcsolatok várnak, ha még nem élsz párkapcsolatban. Ha boldog kapcsolatban élsz, akkor ez a viszony tartós és aktív marad, ha viszont a kapcsolat boldogtalan, akkor idén könnyedén beköszönt egy csábító. Akár a „nagy Ő” is eljöhet.

Kínai szerelmi szimbólumod:  A boldogság.
Tipp: Írd Buddha lábnyomába!A Bivaly szerelmi élete a Nyúl évében

A Bivaly és  többi jegy kapcsolata >>
Már az év elején remek lehetőségek kínálkoznak a Bivaly szülöttnek arra, hogy a problémákat megoldhassa. Figyelj arra, hogy ne vetüljön árnyék a szerelmi életedre. Ha családban élsz, egy komolyabb krízist kell túlélned. Találd meg lelkedben a harmóniát, próbáld megérteni a másik ember, a társad, a kedvesed nézőpontját is.  Ha nincs még kapcsolatod, nem ez az év hozza meg a nagy szerelmet!

Kínai szerelmi szimbólumod: A krízis feloldása
Tipp: Jelenítsd meg azokat a dolgokat a szimbólum mellett, melyek a megoldásokat jelképezik!
krizis
A Tigris szerelmi élete a Nyúl évében

A Tigris és  többi jegy kapcsolata >>
Soha ne bántsd meg szeretteidet!  Bánj velük úgy, ahogy szeretnék, hogy velük viselkedj. Ha figyelmes és toleráns vagy, a kapcsolatod ebben az évben beérhet. Hozhat eljegyzést, jövőre pedig házasságot is. Ha kapcsolatban élsz, akkor sok apró sérülést okozhatsz – tanuld meg kiengesztelni a másikat. Ha új szerelemre vágysz, akkor jók a kilátásaid!

Kínai szerelmi szimbólumod: Anya
Tipp: Az, ahogy a többi emberrel bánsz, édesanyádtól tanult minta. Gondolkodj el azon, hogy viselkedett veled édesanyád – hogyan viselkedsz te ehhez képest másokkal? Anyukád mit szól, vagy mit szólna jelenlegi társadhoz?A Nyúl szerelmi élete a Nyúl évében
A Nyúl és  többi jegy kapcsolata >>
Imádni fognak az emberek! Ha még nincs párkapcsolatod, és szeretnél futó kalandokat, akkor remek esztendő lesz az idei. A Nagy Ő talán nem az idén köszönt rád, de pompás ismeretségekkel gazdagodhatsz futó szerelmeid személyében is. A párkapcsolatban élő Nyúl szülötteket bizony  megkísértheti a féltékenység szele.

Kínai szerelmi szimbólumod: Befogadás, elfogadás
Tipp: Erősítsd meg egy Pan zang, vagyis végtelen csomó szimbólummal!A Sárkány szerelmi élete a Nyúl évében

A Sárkány és  többi jegy kapcsolata >>
A Sárkány ebben az évben békés vizekre evez a párkapcsolatában is.  Ha esküvőt tervezel, várd meg a jövő évet, de érdemes idén eljegyeznetek egymást szerelmeddel. Ha még nincs meg az igazi, akkor az idei évben nagy valószínűséggel egymásra találhattok a Nagy Ő-vel.

Kínai szerelmi szimbólumod: Szerencse
Tipp: Ha van szerencsepénzed, vagy más babonás tárgyad, tedd mellé ezt a jelképet!A Kígyó szerelmi élete a Nyúl évében

A  Kígyó és  többi jegy kapcsolata >>
Kevés időt töltesz szeretteiddel, amit bizony meg fog sínyleni a párkapcsolatod. Tudatosan építs be olyan programokat az életedbe, amikor szeretteddel töltöd az időt, különben kapcsolatodban krízis időszak jelentkezhet. Ha még nincs párkapcsolatod, az idei év nem is ennek kedvez, inkább a munka és az üzleti élet lesz hangsúlyosabb. Idén inkább ne vállalj gyermeket sem, ha lehet.

Kínai szerelmi szimbólumod: Szilárdság, erő
Tipp: Rajzold köré az öt elem jelképét!A Ló szerelmi élete a Nyúl évében

A  Ló és többi jegy kapcsolata >>
Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor nagyon szép, harmonikus év vár rád! Ha új kapcsolatot keresel, több esély is kínálkozik erre, de ügyelj arra, hogy a külső csillogás és a belbecs nincs mindig harmóniában egymással – néha a belső értékek fontosabbak. Ha családot szeretné, tervezhetsz gyermeket erre az évre.

Kínai szerelmi szimbólumod: Hit
Tipp: Elsősorban az önmagadba vetett hit szorul erősítésre – de az is jó, ha kivételesen kicsit „kevered a jelképrendszereket” és azt a hitvilágot megjelenítő szimbólumot teszed mellé, melyben legjobban hiszel: feszület, Allah szeme, Buddha bármely szimbóluma, stb.A Kecske szerelmi élete a Nyúl évében

A Kecske és többi jegy kapcsolata >>
A szerelemben csak kisebb vitákra, apróbb – főleg a tágabb családtól, apóstól, testvérektől, stb. eredő – nézeteltérésekre lehet számítani. Légy türelemmel, így ezek maguktól meg is oldódnak. Ha új kapcsolatot keresel, olyan párt válassz, akinek a családja is befogadja a Kecske szülöttet!

Kínai szerelmi szimbólumod: Családi boldogság
Tipp: Erősítsd meg az őskezdet harmonikus ábrájával!A Majom szerelmi élete a Nyúl évében
A Majom és  többi jegy kapcsolata >>
Ne menj bele új kapcsolatba, mely hosszú távot ígérne – ez igen könnyen szólhat kihasználásról, olyan érzelmekről, melyek egyoldalúan a Majom szülött szívében élnek csak. Bár vonzó lehet egy hosszú távra tervező társ, ne homályosítsa el látásunkat a szerelem! Ha már párkapcsolatban élsz, úgy figyelj arra, hogy mennyit engedsz meg társadnak, hol húzod meg a határokat!

Kínai szerelmi szimbólumod: Szerelem
Tipp: Igazi védő talizmán arra az esetre, ha nem az igaz szerelem találna meg. Helyezz mellé nemes követ és viseld mindig!A Kakas szerelmi élete a Nyúl évében

A Kakas és  többi jegy kapcsolata >>
Most vagy soha! Akár a meglévő kapcsolatodat szeretnéd megreformálni, akár újat szeretnél, mindenképpen ezt az esztendőt válaszd rá! Bátran mehetsz párkapcsolati csoportokra, szemináriumokra, olvass könyveket a témáról. Ha házasodnál, vagy gyermeket vállalnál, ez az év megfelelő!

Kínai szerelmi szimbólumod:  Örökkévalóság .A Kutya szerelmi élete a Nyúl évében
A Kutya és  többi jegy kapcsolata >>
Ha jönnek is kisebb gondok a párkapcsolat területén, ezeket lerázod magadról, mint „kutya a vizet”.  Az idei esztendőre nincsenek szélsőséges élmények a párkapcsolat területén. Akár kapcsolatban élsz, akár újat szeretnél, egyszerűen hagyd történni a dolgokat – minden úgy lesz jól, ahogy történik!

Kínai szerelmi szimbólumod:  Álom
Tipp: Tartsd ezt a jelképet párnád alatt!A Disznó szerelmi élete a Nyúl évében
A Disznó és többi jegy kapcsolata >>
Ha van párkapcsolatod, akkor az idei esztendőben megszilárdul. Ha most szeretnél, akkor a baráti körben keresd azt, akivel a legjobban megértitek egymást. Nem baj, ha nem elsöprő szerelemről van szó – elegendő az is, ha a megértés és az összhang megvan kettőtök között. A többi majd jön magától!

Kínai szerelmi szimbólumod:  Barátság
Tipp: A szociálisan aktív disznó számára ez a jelkép idén nagyon fontos lehet. Vidd mindig magaddal!


Ha érdekelnek az ősi kínai legendák, akkor kalandozz tovább IDE KATTINTVA a Nefrit császár birodalmában!

Gáspár Katalin
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 26865 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x