Megdobna valaki egy ezoterikus bullshittel?
Címlap / Ezotéria / Megdobna valaki egy ezoterikus bullshittel?

Megdobna valaki egy ezoterikus bullshittel?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Unod a jelenlegi leszületésedet? Torkig vagy a delfintudattal, az angyalmágiával és a csakraharmonizálással? Te is falra mászol az önjelölt jósoktól, energiaadóktól, beavatásoktól, horoszkópoktól? Esetleg jól esne egy kis ördögűzés vagy spirituális fenékbe billentés? A Harmonet ezoterikus bullshit generátorától ezt most mind megkaphatod! Kihalásztuk az ezotéria legmélyebb mocsaraiból a legkörmönfontabb, legelvetemültebb ezoterikus szólamokat, spirituális bölcsességeket és közkinccsé tettük új alkalmazásunkban. 

A bullshit mint kifejezés begyűrűzött a magyar szlengbe is. Na meg azért ezt a címet választottuk, mert magas rá a google keresések száma!  A szó annyit tesz magyarul, hogy „bikaszar, vagy tehénszar”.


Azokat a semmitmondó, üres szólamokat, kevésbé sem illatos szóvirágokat hívjuk így, amivel vidáman megtölthetünk egy előadást, cikket, dolgozatot, akkor nagyon is „tudományosan szakmaiasnak” fog tűnni, amiről beszélünk. A szövegkörnyezettől függően természetesen ezek lehetnek valóban mély értelműek is – de ez ritka, mint a világvége teóriákban az örök élet italának receptje!
Mi most az ezotéria világában néztünk körül.

  • Előadásra készülsz?
  • Cikket írsz?
  • Szimplán csak feketében látod a világot és szükséged van egy kis turbóra?
Használd az ezoterikus bullshit generátort, egészen biztosan angyali mosolyt (vagy ördögi vigyort?) csal majd az arcodra!

„A HarmoNet ezoterikus bullshit generátora igen élményszerű. Atlantisz óta nem láttam ilyen jót!”

– Vörös Ákos PrAkash –


A generátor által Neked kiválasztott bullshitet megoszthatod a Facebookon is, hogy ismerőseid és barátaid is okulhassanak. Ha a megosztás gombra nyomsz, máris a kapott mondat jelenik meg az üzenőfaladon!

Naná, kipróbálom az ezoterikus bullshit generátort! >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4335 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x