Szingli horoszkóp - A BIKA szingli
Címlap / Ezotéria / Szingli horoszkóp - A BIKA szingli

Szingli horoszkóp - A BIKA szingli

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-25

 

BIKA (Április 21. – Május 20.) Nemcsak szerelmi vagy szexpartnert keresel, hanem egy társat is, akivel megoszthatod az élet kellemességeit. Fontos, hogy szeresse a finom ételeket, nívós programokat, és ínyenc legyen a szexben is. Sajnos kissé lassan reagálsz a váratlan helyzetekre. Lehet, hogy találkozol egy vonzó flörtpartnerrel, de egyszerűen nem jut eszedbe, hogy mit tegyél, hogyan mutasd ki a vonzalmadat. Segíthet, ha „begyakorlod” a flörtöt, gondold végig előre, hogy mit mondasz majd a forró pillanatokban. Ha sikerül becserkészni az áldozatot, akkor adj időt magadnak, hogy kialakuljon a véleményed!

Mit tegyél?
Ne szalaszd el a jó alkalmakat! Járj el többet otthonról! Ha csak a kanapédon üldögélsz és sorozatokat nézel, akkor biztosan nem találod meg az igazit! Bővítsd ki a társaságodat, így mindig lesz alkalmad az ismerkedésre!

Mit ne tegyél?
A rugalmatlanság a szerelemben sem kedvező. Ha egyáltalán nem vagy hajlandó alkalmazkodni új kedvesedhez, akkor eleve kudarcra van ítélve a kapcsolat. Fogadd el, hogy meg fog változtatni a szerelem!

Mikor és hol találod meg a szerelmet?
A tavasz meghozhatja a szerelmet. Ezt remek kisugárzásodnak köszönheted majd. Igazán jól nézel ki, gyönyörű lesz a hajad és a bőröd. Már csak néhány szexi ruhadarab kell! Indulj neki a tavaszi éjszakának, és vesd be magad bátran!

Milyen partnert keress?
Fontos, hogy megbízható legyen, hiszen utálod a meglepetéseket. Nem viseled el azt sem, ha kedvesed hazudik neked. Ha kiderül, hogy több vasat tart a tűzben, akkor azonnal elveszíted az érdeklődésedet. A közös világnézet rendkívül fontos számodra, nem szereted, ha párod túlságosan különbözik tőled. Ne akarj magadnak vad, zabolátlan partnert, ez nem neked való! Inkább szelíd, családszerető párt keress, akivel fészket rakhatsz.

Szerelemvonzó talizmánod:
kagylós nyaklánc.


Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3206 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x