A képzeletünkkel befolyásolni tudjuk a testünket?
Címlap / Ezotéria / A képzeletünkkel befolyásolni tudjuk a testünket?

A képzeletünkkel befolyásolni tudjuk a testünket?

Forrás: Agykontroll
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Egyre több csodás gyógyulásról hallani manapság, amelyek a legtöbbünk számára talán alig hihetőek. Dr. Domján László egy megdöbbentő kísérlet eredményeit osztja meg a Harmonet olvasóival, amely kétséget kizáróan bizonyítja az elme gyógyító erejét. 

20 éve tanítom munkatársaimmal az agykontroll nevű stresszkezelő és elmefejlesztő módszert, és ez alatt a 20 év alatt számtalan olyan – az elme gyógyító erejét bizonyító – gyógyulást láttam, amit korábban, kórházi orvosként el se tudtam volna képzelni. (Megjegyzem, ma már a világ legtekintélyesebb orvosi egyetemén, a Harvardon, annak komplementer medicina fakultásán – magyarul: kiegészítő orvoslás tanszékén – oktatják azt, amit mi Magyarországon tanítunk.) Az agykontroll betegség esetén természetesen nem helyettesíti az orvosi kezelést, viszont szenzációsan kiegészíti. Számtalan, áttétes rákban szenvedő beteget láttam meggyógyulni orvosi kezelés és mentális öngyógyítás hatására. Van olyan Tolna megyei tanítványom, aki három hónapi agykontrollozással elérte, hogy a meszes szívkoszorúere kitisztuljon. Ismerek olyan hölgyet, aki másfél év alatt elérte, hogy rövidebb lába 4 cm-t nőjjön, s így ne bicegjen. Régebben ezeket a történeteket végig se hallgattam volna, de a két szememnek kénytelen vagyok hinni.

Hogy hihetőbbé tegyem az elmondottakat, ismertetek egy kísérletet.


A Michigani Egyetemen megvizsgálták, befolyásolhatjuk-e a vérképünket a képzeletünkkel. A kísérletben olyan egészséges emberek vettek részt, akik elhitték, hogy képzeletükkel hatni tudnak a testműködésükre. Vérvétel után ellazultak, majd három, 20 perces relaxáció során azt vizualizálták (képzelték el), hogy a fehérvérsejtek egyik, fontos, „testtakarító” szerepet betöltő fajtája, a neutrofil leukocyták átbújnak az érfalakon, hogy a sejtek közül összesöpörhessék a „szemetet”. Nos, a vérük kontrollvizsgálata szerint statisztikailag szignifikáns mértékben csökkent a fehérvérsejtszámuk – átlagosan 8200/mm3-ról 6400/mm3-re. Ám a legdöbbenetesebb, hogy a fehérvérsejtszám-csökkenés majdnem kizárólag a neutrofil leukocyták között következett be! Azok 60%-a valóban elhagyta az ér belsejét! Tehát tudományosan bizonyítást nyert, hogy ellazult állapotban a képzelet célzottan hatott a testműködésre!

Február 23-án 19 órakor interkatív előadást tartok az interneten arról, hogy miként vetheti be Ön is elméje erejét gyógyulása, illetve egészsége megtartása érdekében.


Figyelmébe ajánlom Gyógyulj meg! című, egy könyvecskét és két CD-t tartalmazó csomagunkat is, ami országszerte már sok betegnek segített a talpra állásban, a gyógyulásban.

Érdemes megtanulnia használni elméje gyógyító és betegségmegelőző erejét, hiszen az egészséges állapot könnyedén elérhető!


dr. Domján László
az orvostudomány kandidátusa, agykontroll-oktató

További információ: www.agykontroll.hu

Képek:
piqs.de: vienetta - Im Einklang der Natur
piqs.de: tululli - Innere Einkehr
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6337 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x