Módszer, amely visszaadja a szabadságod
Címlap / Ezotéria / Módszer, amely visszaadja a szabadságod

Módszer, amely visszaadja a szabadságod

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

A mély relaxáció állapotában elénk tárulhatnak az életünket akadályozó tényezők, energiablokkok és egy különleges vezetett meditáció révén fel is oldhatók. A folyamatban tapasztalt tisztánlátó segít felismerni azokat a gátakat, küzdelmeket és fájdalmakat, amelyek nem engedtek teljes életet élni. 

„Ha megismered Önmagad, csak akkor lehetsz boldog”
 (Papaji)

Mindenki meghatározott céllal születik a Földre, magával hozva élettervét, mely az előző életek megoldatlan problémáit és a fejlődés lehetőségét tartalmazza. Mindjárt a születésnél szembesülünk a megoldandó feladatainkkal. A születés körülményei, mint például a császármetszés, koraszülés, túlhordás, nehezen vagy könnyen születés, valamint közvetlenül a születés utáni komplikációk is előrevetíthetik a megoldandó feladatokat. Már itt keletkezhetnek akadályok az energiarendszerünkben.


Viselkedésmintáinkat szüleinktől vagy a közvetlen környezetünktől vesszük át, gyakran válaszreakcióként jelennek meg bizonyos tapasztalásokra. Ezek egyrészt a személyiségünk részévé válnak, másrészt blokkolják az energiáinkat. A szervek megfelelő működéséhez is létfontosságú a szabad energiaáramlás a testben. Minél több blokk keletkezik az egyes testrészekben, annál kevésbé kap megfelelő mennyiségű energiát és az ott található testrész megbetegszik. Oldással ezek is megszüntethetőek.

A múltban kialakult különböző traumák, energiablokkok feltárhatók és megszüntethetők mély relaxációban. Az én segítségem az, hogy mint látó összefüggésében látom a páciens életét, azt a problémát, blokkot és egyben a megoldást is amivel hozzám fordult. Az általam alkalmazott technika segítségével könnyen kerülnek mély relaxációs állapotba. Ebben az állapotban megláthatók a tudatalattiban lévő berögzült viselkedésminták és a felismerés által visszaáll az egyensúly a páciens és a külső világ között.

Segítek felismerni azokat a gátakat, küzdelmeket, fájdalmakat, amelyek nem engedtek teljes életet élni. A terápia során úgy irányítom a pácienst, hogy ő is felismerje és meglássa a probléma gyökerét. Ilyenkor saját belső gyógyító energiája aktiválódik. A blokkok és gátak 100%-ban feloldódnak úgy, hogy soha többé nem kerülnek elő. Minden, ami ehhez kapcsolódik a hétköznapi életben, az megoldódik - legyen az egészségügyi vagy párkapcsolati probléma, anyagi helyzet, családi vagy munkahelyi konfliktus, alacsony önértékelés,félelmek. Bármi, ami az életedben problémaként felmerül és egyben hozzásegít a személyiséged fejlődéséhez.Egy eset

Egy 35 éves páciens nem várt gyermekként született, nagyfokú látáshiánnyal. Ebből adódóan szeretethiányban szenvedett, alacsony volt az önértékelése és kevés fizetésért dolgozott. A terápiák során felismerte, hogy a szülők nem örömmel várták és ezért úgy érezte, hogy nem szeretik és az élet nem támogatja, ő nem fontos. Ezért egész életében lemondott magáról a vágyairól, nem akarta magát látni. Miután ezt felismerte, javult a látása, megtanulta képviselni magát minden téren és ötször annyit keres, mint előtte. Saját bevallása szerint az az érzése, hogy helye van a világban és megtalálta önmagát benne.

Kanyurszky Kata Tara
http://www.lelekfeny.eoldal.hu/
30/530 3015

A tanácsadó e-mailben fogadja a kérdéseket!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4196 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x