Nőnapi horoszkóp 2011
Címlap / Ezotéria / Nőnapi horoszkóp 2011

Nőnapi horoszkóp 2011

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Minden nő egyedi, és másnak örül Nőnapon. Van, akit egy csokor virággal, másokat egy különleges vacsorával lehet levenni a lábukról és olyan nők is vannak, akiket egészen egyedi ajándékkal lehet boldoggá tenni. Tippek csillagjegyek szerint. 

KOS (Március 21. – Április 20.)
A Kos hölgy harcos természetű, nem kerüli ki a vitákat. Ha úgy érzi, hogy unalmassá vált az élete, akkor kiprovokálja a súrlódást. Ebből merít új energiákat. Egy jóízű veszekedés után édesnek találja a kibékülést kedvesével. Igazán egy izgalmas sportrendezvénnyel lehet levenni a lábáról. Partnerének osztoznia kell a kedvteléseiben!

Milyen virágot vegyél neki? Kedveli a sisakvirágot, de bármilyen piros színű növény megfelel. Vehetsz neki egy sportosan nőies ruhadarabot is.

Hová vidd el? Imádja a csípős ízeket. Foglalj asztalt egy mexikói étteremben!


BIKA (Április 21. – Május 20.)

Élete minden területén a nyugalomra és a békére törekszik. Nem szereti a hirtelen változásokat, így gyakran inkább a bevált, de rosszabb utat választja. Él-hal az élet élvezeteiért, imádja a finom ételeket, és a természet is közel áll a szívéhez. Nőnapon jó alkalom kínálkozik egy ínyenc vacsorára a város legjobb éttermében. A szenvedélyes éjszakához egy üveg pezsgő is jár!

Milyen virágot vegyél neki?
Imádja a gyöngyvirágot! Vehetsz neki gyöngyvirág illatú parfümöt is.

Hová vidd el? Egy hagyományos konyhával rendelkező, nívós helyre.


IKREK (Május 21. – Június 21.)

Az Ikrek hölgyet szinte mindig foglalkoztatja valami új és érdekes. Él-hal a pletykákért, ezért a munkahelyén is gyakran keveredik bonyodalomba. A magánéletében is lenyűgözi az új - általában a kíváncsisága viszi bele az új szerelmi kalandokba. Nem szereti a féltékenykedést. Őt úgysem lehet bezárni! A legjobb, ha meghagyják a szabadságát.

Milyen virágot vegyél neki? A harangvirág a legjobb választás. A nőnapi program egy izgalmas mozit vagy kiállítást is tartalmazzon!

Hová vidd el? Szervezz partit, ahová a barátai is eljönnek!
 

RÁK Június 22. – Július 22.)
Érzékeny lelkű, minden kis sérelmet komolyan vesz. Ha megsértődik, akkor nem felejt, számon tartja, hogy ki bántotta meg. Gyakran viselkedik szeszélyesen, az egyik pillanatban még vidám, a másikban pedig már morcos. Még családjának sem könnyű kiigazodni a hangulatain. A szerelemben sok türelem kell hozzá, de bőségesen megéri, hiszen igazán tud szeretni!

Milyen virágot vegyél neki?
A százszorszép a kedvence. Örül egy bekeretezett közös fotónak is!

Hová vidd el? Maradjatok otthon és üssetek össze közösen egy vacsorát!
 

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
A megjelenése tiszteletet parancsol, magabiztos nő. Időnként makacsul ragaszkodik a saját álláspontjához. Szívesen dirigál munkatársainak, családtagjainak. Magánéletében szórakoztató, szenvedélyes szerelmi partner, akibe nagyon könnyű beleszeretni. Utálja az igénytelenséget és elvárja, hogy kedvese mindig a legjobb formáját hozza.

Milyen virágot vegyél neki? A dísznapraforgónak biztosan örül. Vehetsz neki egy káprázatos ékszert is.

Hová vidd el? Mindegy, csak megmutathassa ragyogását!


SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Minden kapcsolatában a megbízhatóságot tartja a legnagyobb értéknek. Nehezen ajándékozza oda a bizalmát, de ha megtette, akkor hű és segítőkész. Kevés, de tartalmas kapcsolata van. Akkor boldog, ha hasznosnak érezheti magát. Szereti megoldani kedvese problémáit, ez az összetartozás érzését kelti benne. Sok beszélgetésre tart igényt.

Milyen virágot vegyél neki? Szereti a szegfűt, de nem tart igényt hatalmas virágcsokorra.

Hová vidd el?
Egy csendes helyre, ahol meghitt félhomály honol.
 

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Könnyed, barátkozó természete miatt mindenki szereti. Fontos, hogy emberekkel foglalkozhasson, képviselhesse a cégét vagy vállalkozását. Utánozhatatlan stílusérzéke segítheti hozzá az üzleti sikerekhez. Irtózik a magánytól, a párkapcsolat elsőrendű fontosságú az életében. Kedvesének mindig ügyelnie kell a megjelenésére - fontos a külső is!

Milyen virágot vegyél neki? Kedveli a fréziát, de minden nőies holminak örül. Vehetsz neki táskát vagy egyéb kiegészítőt!

Hová vidd el? Elegáns helyre, ahol felvonulhat legújabb ruhakölteményében.

 
SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Mesterien keveri a kártyákat, a végén mindig ő áll nyerésre. A lapjaiba nem enged betekintést, de könnyen kipuhatolja mások szándékait. A munkahelyén százhúsz százalékon teljesít - kimagasló a munkabírása. Teljes összhangra vágyik kedvesével, ám időnként hatalmába keríti a féltékenység, ami botrányhoz is vezethet. Fontos, hogy partnere ne adjon okot erre!

Milyen virágot vegyél neki?
Az orchideát szereti a legjobban. Vehetsz neki fehérneműt is az érzéki éjszakákra.

Hová vidd el?
Egy teaházba, ahol nyugodtan beszélhettek a kapcsolatotokról.
 

NYILAS (November 22. – December 21.)
Optimista nő, az életöröm egész életét végigkíséri. Örül, ha újat tanulhat, így szívesen fogadja a szakmai továbbképzéseket is. A tanulási kedvének köszönheti, hogy előreléphet a ranglétrán. A szerelemben vágyik az elkötelezettségre, de nehezen hagyja ki az új, izgalmas flörtöket. Jó, ha kedvese szemet huny a kis kilengések felett.

Milyen virágot vegyél neki? Káprázatos rózsát! Nőnap alkalmából elengedhetetlen egy ínyenc vacsora!

Hová vidd el?
Egzotikus étterembe, ahol végigkóstolhatja az ételkülönlegességeket.
 

BAK (December 22. – Január 20.)

A legjobb munkaerő, mindenki másnál nagyobb a terhelhetősége. Tapasztalata meghozza a sikert: idővel vezető beosztásba kerülhet. A szerelemben szégyenlős, csak akkor oldódik fel, ha teljes egészében megbízik kedvesében. A szívét kedvese lassan nyerheti el. Türelemre és elkötelezettségre van szükség a Bak hölgyhöz. Ha sikerül, akkor többet kap, mint amit remélt.

Milyen virágot vegyél neki?
Az egyszerű, kis csokrokat szereti. Örül egy igazán drága és trendi parfümnek.

Hová vidd el? Neki a legjobb jár. Ha ünnepeltek, akkor csak igényesen!

 
VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Élete jelszava a szabadság, nem hagyja, hogy korlátozzák. Ez a munkájában is így van, de a szerelemben sem kedveli az aranykalitkát. Ha kedvese rövid pórázon tartja, akkor azonnal elmenekül. Fontos, hogy párja ne telepedjen rá, tartsa tiszteletben a szokásait, baráti programjait. Ha szabadságot kap, akkor a Vízöntő hölgy boldog és kiegyensúlyozott lesz.

Milyen virágot vegyél neki? A legjobb a nárcisz, a tavasz jegyében. Ne feledkezz meg a szerelmes e-mailről, vagy sms-ről!

Hová vidd el? Hagyd, hogy ő határozza meg, hogy hová menne szívesen!
 

HALAK – LILIOM (Február 20. – Március 20.)

A Halak hölgy kész rá, hogy bármikor meghallgassa munkatársait, barátait. Mindig van egy-egy jó tanácsa számukra. A magánéletben végtelen érzelmekre vágyik. Akkor boldog, ha szerelme a tenyerén hordozza. Mindig szüksége van egy kis összebújásra, gyengédségre. Imádja, ha egy saját kezűleg összeütött ínyenc vacsorával kényeztetik.

Milyen virágot vegyél neki? A liliom áll a legközelebb a szívéhez. Vehetsz neki romantikus verseskötetet is.

Hová vidd el? Halk zene, félhomály, romantika. Ezzel teheted boldoggá.


Kunsay Melinda

Kép: piqs.de: Geli - Blick in eine Blumenwiese 3
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6018 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x