Mit mond a számmisztika a japán földrengésről?
Címlap / Ezotéria / Mit mond a számmisztika a japán földrengésről?

Mit mond a számmisztika a japán földrengésről?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Múlt pénteken, 2011. március 11-én a kora reggeli órákban a Richter-skála szerinti közel 9-es erősségű földrengés rázta meg Japánt. Az emberiséget érintő minden fontos esemény az egyéni életedre is komoly hatást gyakorol, ezért személyes felelősséged is, hogy a saját életedben is utánajárj, mit jelentenek a történtek a te életedre nézve. Egy ilyen méretű földrengés talán a te életedet is felrázza, nem csak azokat, akiket személyesen is érint. 

2011-ben új alapokra kell helyeznünk az életünket
A 2011-es év nagy leckéje, hogy le kell döntenünk azokat a felépítményeinket, amelyek már nem visznek tovább az utunkon. Ebben az évben ez az egész emberiség számára érvényes feladat. A Japánban történt események azt üzenik, hogy ha nem lépünk önként a változás útjára (az egész emberiség), akkor szó szerint kicsúszik a lábunk alól a talaj és az utána keletkező szökőár elmossa mindazt, ami idejétmúlttá vált.

2011 márciusában leomlanak az illúziók
A március hónap ebben az évben az illúziók leomlásának ideje, száma a 16-os, ami a Torony száma. Ez azt jelenti, hogy minden olyan "építmény", ami önmagunk becsapására, vagyis illúziókra épít, összeomlik. Ennek egyik jele a földrengés is, hiszen a Torony szimbólumában egy hatalmas mennydörgést követően összeomlik a torony. A kérdés, hogy még mindig a toronyban vagy-e, vagy időben sikerült kiugranod, vagyis feladnod az illúzióidat.

Az egész világ, amiben élünk, illúzió, hiszen csak a szellemünk az, ami örök és hallhatatlan. Minden más, ami körülvesz minket, egyszer semmivé lesz. Itt az ideje tudatosítanod magadban, hogy mi az, ami örök érvényű benned és mi az, ami múlandó. Ez  is a spirituális énedhez való közeledés egy lépése.


Íme a japán földrengés számmisztikai képlete:


20 | 11 . 03 . 11
 2     2   
     4       3      2   =  9


Többletszámok: 1,2

A dupla 11-es azt jelenti, hogy a változás óriási erővel következik be, ami egyébként az egész évre igaz. Csak akkor tudod mindezt kezelni - megőrizve a stabilitásod -, ha megvan benned a kellő belső erő.
A földrengés napjának száma a 9-es, ami alázatra és befelé fordulásra szólít fel bennünket. Lámpásunkkal a saját hiányosságainkat kell kutatnunk, hogy azokat fejleszteni tudjuk.
A többletszámok azok, amik  a számmisztikai képlet kiszámítása során többször is megjelennek.
A többlet 1-es arra hívja fel a figyelmünket, hogy a saját kezünkben van a felelősség, az életünket nekünk kell irányítanunk és nem várhatjuk mástól a megoldást.
A többlet 2-es a bölcsességünkre és az intuícióra hívja fel a figyelmünket, vagyis azt jelenti, hogy itt az ideje felvenni a kapcsolatunkat a felettes énünkkel és az ő útmutatásai alapján járni az utunkat.

2011 március 11 - hatalmas tanítás rejlik benne az egész emberiségnek, de személyesen neked is
Mindannyian levonhatjuk a saját következtetéseinket. Azonban tény, hogy a felelősséget nem háríthatjuk át senki másra. Ha az életed nem olyan irányban halad, amit szeretnél, ha egyszerűen nem érzed jól magad a bőrödben, akkor itt az ideje komolyan elgondolkodnod azon, vajon kellő figyelmet fordítasz-e nap mint nap arra, hogy a saját tudatosságodat tágítsd.
A Föld rezgése folyamatosan emelkedik, hogy felkészítsen bennünket a dimenzióváltásra, ami előttünk áll. Ez nem csak lehetőség a számunkra, hanem számtalan felelősséget is ró ránk. Ha tudatában vagy ennek, akkor kötelességed nap mint nap tenni annak érdekében, hogy emeld a saját rezgésedet - ezzel is hozzájárulva az egész emberiség felemelkedéséhez.


Hogyan emelheted a rezgésed?

Ha a saját spirituális tudatosságodat tudod növelni, az mindenképpen hozzájárul ahhoz, hogy fokozatosan megemeld az energiaszintedet. Ehhez hozzásegíthet, ha napjában többször is tudatos légzőgyakorlatokat végzel, relaxálsz, meditálsz és tudatosan táplálkozol. A lényeg, hogy olyan tevékenységet végezz, ami tágítja a tudatosságodat.

Ha csökkented a tévénézéssel töltött időt, ha kevesebb szennyinformációt fogadsz be a hírekből, az újságból és az internetről, akkor az mindenképpen segíti ezt a folyamatot. Helyette hallgass inkább szép, lélekemelő zenét, tölts sokkal több időt a természetben és olvass spirituális témájú könyveket.

Fontos! A hétköznapi tevékenységeidet ugyanúgy el kell végezned, ez nem jelenti az életed feladását, csupán a tudatosságod tágulását!

Válj nyitottá és szemlélődővé, kezdd el más szemmel látni a világot, ami körülvesz téged!

Schilling Péter
Életvezetési tanácsadó
www.szammisztika.com

Fotók: piqs.de
llagam3: Rollenspiel
alsaco57: Myanmar
Heinz Hasselberg & Anja Gros, Steinfurt: 239. Waldschönheit
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4938 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x