Márciusi telihold: szuperhold a Szűz jegyében
Címlap / Ezotéria / Márciusi telihold: szuperhold a Szűz jegyében

Márciusi telihold: szuperhold a Szűz jegyében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Különlegesen erős hatásokat tapasztalhatunk a szombati telihold kapcsán, a Hold 19 éve nem volt ilyen közel a Földhöz, mint amennyire most lesz. Érdemes rá lelkiekben is felkészülni és tudatosan elengedni, magunk mögött hagyni mindazt, ami már felesleges az életünkben. 

Március 19-én a Hold 17:59-kor kel, 05:10-kor nyugszik és 19:11 perckor lép teljességében, ereje teljében a Szűz csillagjegybe. Erős hatásokat tapasztalhatunk, már a teliholdat megelőző napokban is. Az angyalkártya e napra szóló üzenete a fogékonyság. Fokozódnak az intuíciók, a víziók, az álmok. Legyünk készen a befogadásra! Sok energiára tehetünk szert és ilyenkor többet tudunk adni másoknak is.


A Szűz csillagképben tartózkodó telihold átmossa az érzelmeket, kitakarítja a régi sérelmeket, feledteti a múlt bajait, kisöpri a hozzánk és életünkbe nem illő dolgokat és ügyeket. Ilyenkor sok minden újat vagy régen várt jót tapasztalhatunk, hiszen a Szűz kivár, érlel és betakarít, mindezt kitartóan és állhatatosan teszi. Szűz jegyben tartózkodó teliholdkor felszínre törnek az igazi érzéseink, vitás ügyeket is hatékonyabban kezelhetünk, elsimíthatunk. Az érzéseinket bátrabban kifejezhetjük. Türelmesebbek leszünk a márciusi teliholdkor, hiszen várjuk az igazi tavaszt és elkezdődik a tavaszi böjti időszak is. Szervezetünk, energiarendszerünk és lelkünk felkészülten várja a megújulást és a változásokat.

Mitől szuperhold a márciusi telihold?
A Hold a szokásosnál nagyobbnak és fényesebbnek tűnik, hiszen most közelebb merészkedik a Földhöz, mint bármikor az elmúlt tizenkilenc évben.

A szuperholdnak is nevezett égi jelenség azzal magyarázható, hogy ekkor a Hold a perigeumba, azaz pályája közben a Földhöz legközelebb kerül, mindössze 356 577 kilométerre lesz a Földtől, holott az átlagos távolság 382 900 kilométer.



A Holdnak is van saját szellemisége, bátran vegyük fel vele a kapcsolatot és fogadjuk el ajándékait. Most, hogy fizikailag is közelebb kerül hozzánk, jobban érezhetjüka jótékony hatásat is. Sok szeretettel ajánlom a Holdfürdőt, amely a Nap fényéhez igencsak hasonlóan, misztikus energiákkal, fénnyel és vitaminokkal töltheti fel azt, aki él ezzel a csodás lehetőséggel. Teliholdkor fordulj arccal és teljes testtel a Hold felé, és tölts el legalább 20 percet ebben a nyitott állapotban, hogy megtapasztalhatod jótékony hatásait. Erősebb és boldogabb leszel, mint gondolnád!

Ujfalusi Márta

www.leleklato.eoldal.hu

Képek:
piqs.de: sivadavis - voll Mond
piqs.de: renelutz - Mond bei Tag
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10894 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x