Természeti katasztrófák = leépülő kapcsolatok Istennel?...
Címlap / Ezotéria / Természeti katasztrófák = leépülő kapcsolatok Istennel?

Természeti katasztrófák = leépülő kapcsolatok Istennel?

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

A közel 9-es erősségű földrengés, a cunami és a nukleáris problémák együttesen komoly kihívások elé állítják Japánt, de a tragédia az egész világra hatással van. Számos értelmezés napvilágot látott a japán földrengés kapcsán. Az Astro Tanácsadó Team az események lehetséges következményeire és az emberi teendőkre hívta fel a figylemet. 

Az Astro Tanácsadó Team öt tagja (Yana, Amarita, Abed, Gergő és Menadel) segítségével megnéztük, hogy mik lesznek ennek az eseménynek a következményei és mit tehetünk mi, emberek, hogy a további súlyos katasztrófákat minél inkább elkerüljük.

Ez a tragédia már régebb óta készülődik, s erre kaptak már apróbb jeleket. Gondolok itt kisebb földrengésekre az elmúlt időszakban. Valamennyire erre már felkészültek, de nem számítottak ekkora mértékű pusztításra és katasztrófára - mondja Menadel -, s az atomerőmű meghibásodására pedig egyáltalán nem készültek fel.


A Japánban történtek felrázták az emberiséget Csipkerózsika-álmából
- folytatja Amarita. Ez az állapot a világban nem mehet így tovább. Az emberek rezgésszintjét emelni kell, s több pozitív gondolatot kell sugároznunk. A romboló és pusztító negatív energiák helyett gyógyító-éltető energiával kell megtölteni a Földet. A Földanya nem bírta tovább, nem tűrte, hogy folyamatosan csak elvesszük tőle energiát, s vissza nem adunk. Viszont a romboló folyamatokat talán még meg tudjuk állítani, ugyanis egyre többen vállalják fel a saját felelősségüket, s ennek következtében többet foglalkozunk környezetünkkel és a természet csodáival, azaz a Földanya teremtéseivel.

Amarita tanácsa szerint bennünk van a változás, s ha már egy picit is, de teszünk a változásért, azt a Földanya meghálálja, s nem lesz annyi természeti katasztrófa, mint manapság. Bennünk van a változás, így nincs más hátra, mint körbehálózni a Földet, mint egy élőlánc. Ragyogjunk úgy, mint a gyöngyszemek a nyakláncon, mert mindenki és minden összefügg - kapcsok és kötelékek által. Nem véletlen, hogy a legapróbb és legegyszerűbb dolgokban van a megoldás - teszi hozzá Amarita. A múltból kell építkezni a jelenben, így alkotjuk meg a jövőnket!

Gergő egy érdekes dolgot emelt ki: nem véletlen, hogy ez az esemény ott történt, ahol. Egy környezetvédelmi megállapodást kötöttek ahhoz a helyhez közel, ahol ezek a katasztrófák történtek. Az utórengések önmagukban nem lennének már komolyak, viszont az atomerőmű annyira megrongálódott, hogy egy-egy kisebb erősségű földrengés is ismét robbanáshoz vezethet.

Yana véleménye szerint az emberek összetartóbbak lettek, s mindenki azon lesz, hogy egymásnak segítsenek. Kicsit befelé fordulnak, s tisztázzák lelkükben és szívükben azt, hogy mit tettek, vagy éppen mit nem tettek a Föld érdekében. Ha lesznek is utórengések, az emberek együttes segítségével minden helyrehozható.


Abed: Az ott élőknek segítségre van szükségük. Ők is megpróbálnak mindent helyre tenni, de egyedül nem fog nekik sikerülni. Segítségre van szükségük, mégpedig a mi segítségünkre, akik szerencsére nem lakunk ott, s nem érezzük a saját bőrünkön, hogy milyen feszültség és szenvedés van most azon a helyen. Egy darabig még a kilátástalanság lesz az uralkodó állapot, de rengeteg segítséget fognak kapni – fizikai, illetve lelki síkon is, így hamar kilábalnak a katasztrófából.

Amarita véleménye szerint az Istentől (vagy Földanyától) való eltávolodás is oka ezeknek a katasztrófáknak. Ezért fontos, hogy újra létrehozzuk és ápoljuk a kapcsolatot Istennel, akit igazán úgy találunk meg, ha magunkba nézünk, s megkeressük a bennünk rejtőző Istent vagy Istennőt.  Az általa közvetített szeretetenergia megtisztítja a világot, gondolatainkat, azért, hogy a világunk és benne mi, emberek újra egységet alkothassunk.

S érdemes azon elgondolkodnunk, hogy vajon tényleg jó, és helyes út az atomenergia, mert az emberiség és a Föld bolygó életébe is kerülhet – akár egy porszemnyi hiba is az atomerőművekben. www.piqs.de/fotos/38671.html

Forrás: AstroWorld
Képek: piqs.de
Helico: Einer war noch wach !
PolluxTS: Sturmtief II
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5069 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x