A Crowley tarot heti előrejelzése
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A Crowley tarot heti előrejelzése

A Crowley tarot heti előrejelzése

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Elérkeztünk március hónap utolsó hetéhez, amely az év 12. hete. De vajon miben lesz részünk? Kudarc vagy szerencse? Boldogság, vagy szomorúság? Tudd meg, hogy mi vár rád a heti Crowley tarot előrejelzésből. 

Ezen a héten is, mint mindig elkészítettem számotokra a heti előrejelzést. Aki ismer, az tudja, hogy nem szeretem a monotonitást, így egy új – még számomra is – Tarot kártyával néztem meg, hogy mit hoz az új hét.

Mint minden más Tarot kártya, úgy a Crowley is más szemszögből világít rá az egyes eseményekre. Ennek köszönhetően nem társítottam minden naphoz a párkapcsolat, egészség és anyagiak kérdést, hanem amire a Tarot felhívta a figyelmet, azt leírtam, hiszen nem véletlen, hogy milyen összefüggéseket jelez a kártya. Továbbá minden naphoz társítottam a lapok segítségével egy-egy kulcsszót, amely kihatással lesz az egész napunkra.Hétfő – Március 21.: Kardok ásza, Bolond, Botok hetes
A nap kulcsszava: DÖNTÉS

Máris a hétfői napon egy nagy döntés elé állít minket a sors. Egy régebb óta tervezett dologba kell belevágnunk, amely lehet üzleti, párkapcsolati, de egészségügyi is. Minden erőnkre szükség lesz ahhoz, hogy a kezdő lépéseket megtegyük. Viszont azt mutatják a lapok, hogy sikeres kimenetelű lesz a mai nap. Az átlaghoz képest kevesebb bántás és negativítás fog érni minket. Fel a fejjel minden életterületen, ma nem érhet minket semmi rossz!

Kedd – Március 22.: Érmék ötös, Kardok nyolcas, Kardok hercegnője
A nap kulcsszava: EGÉSZSÉG

A mai napon sok műtét várható Magyarországon, a magyar állampolgárok 60%-a ma valamilyen balesetet fog szenvedni. Ez lehet egy otthoni kisebb baleset, de lehet komolyabb közlekedési baleset is. Mindenféleképpen az egészségünkre figyeljünk! Minden apró jelet vegyünk észre, s ne menjünk el mellettük. Ha bármilyen allergiás reakciót érzékelünk, azonnal vegyük be a gyógyszert, vagy forduljunk orvoshoz! Kiemelten vigyázzanak a méhcsípésre allergiásak.

Szerda – Március 23.: Érmék királynője, Főpapnő, Torony
A nap kulcsszava: BARÁTOK

A mai napra a kártyák azt mutatják, hogy legyünk kicsit bizalmatlanabbak, mint amilyenek szoktunk lenni. Olyan emberek próbálnak a mai nap a közelünkbe férkőzni, akik csupán titkainkra kíváncsiak, és csak egynapos barátságot szeretnének. Ha egyik barátunkkal már ellenséges a kapcsolatunk, lehet, hogy ő küldi, annak érdekében, hogy megtudja, mi a problémánk vele. Jobb a mai napon titkokat nem megosztani, mert hamar visszaélhetnek azokkal. Válogassuk meg barátainkat!
Csütörtök – Március 24.: Kardok lovagja, Szerencse, Érmék nyolcas
A nap kulcsszava: SZERENCSE

Fortuna ma ránk veti szemét, és a képzeletbeli aranyporából ránk szór egy keveset, annak érdekében, hogy a szerencsejátékokon sikerrel járjunk. Töltsünk ki egy lottószelvényt úgy, hogy a számokat ne gondoljuk ki előre, hanem amit érzünk, azt ikszeljük be. A mai napon legyünk megfontoltak, mert amibe belekezdünk, abban sikerrel is fogunk járni. Így nincs más hátra, mint belevágni, és markolni egy nagyot a szerencséből.

Péntek – Március 25.: Kardok hetes, Érmék hármas, Botok négyes
A nap kulcsszava: PIHENÉS

A mai napon hiábavaló bármilyen munka, se elismerést, se előrehaladást nem hoz. Érdemes lesz a tárgyalásokat, megbeszéléseket és projektmunkákat elhalasztani, mert semmiféle eredménnyel nem járna, s talán még hátráltatóan is hatna ránk. Forduljunk kicsit a művészetek felé, s fessünk, rajzoljunk, alkossunk, ragasszunk, tapasszunk - a lényeg, hogy kapcsolódjunk ki, s ne a munkával foglalkozzunk!

Csakra iskola >>

Szombat – Március 26.: Eon, Érmék hatos, Kardok hercege
A nap kulcsszava: ÚJJÁSZÜLETÉS

A tegnapi „hiábavaló” nappal ellentétben, ma – igaz, szombat van –, de nagy sikereket érhetünk el a munka, anyagiak, párkapcsolat terén. Egészségügyi állapotunkra többszörös jó hatással lehet egy-egy teakúra. Ajánlom, hogy ezen a napon fogyasszunk el egy liter fekete teát, annak érdekében, hogy átmossuk szervezetünket. Persze e mellett vigyünk be még 1,5 l folyadékot, hogy meglegyen a napi 2,5 l folyadékbevitel. Továbbá érdemes ezen a napon kigondolni olyan projekteket, megoldásokat, amellyel munkahelyünket fejleszthetjük, javíthatjuk.

Vasárnap – Március 27.: Kelyhek lovagja, Csillag, Diadalszekér
A nap kulcsszava: SORSSZERŰSÉG

Szabad akaratunk nem nagyon fog érvényesülni március utolsó vasárnapján. Hiába terveztük el napunkat, hiába írtunk napirendet, a sors bizony össze fogja kavarni napunkat. Ez lehet pozitív és negatív változás is, ez változó lesz az embereknél. A pozitív változások által nagy sikereket, míg a negatív változásokkal lelki fájdalmakat fogunk elszenvedni. A legegyszerűbb lenne otthon maradni, s várni, hogy segítő kezet nyújtson a sors.

Papp Máté
http://astroworld.gportal.hu

További ezoterikus témákat talál az AstroWorld-ön! Tovább a honlapra
>> 
 
[ 7156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x