Heti tarot-előrejelzés - életmódtippekkel!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés - életmódtippekkel!

Heti tarot-előrejelzés - életmódtippekkel!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Nemsokára ismét újhold következik, így érdemes az életünket és életmódunkat kicsit átalakítani. A heti tarot-előrejelzésből kiderül, hogyan célszerű az életmódunkat átalakítani - kis lépésekben a biztos sikerért. 

A heti előrejelzésben ezúttal azzal kapcsolatban kértem a kártya útmutatását, hogy miként változtassuk meg életünket a mindennapokban, és a változás melyik életterületünkre milyen hatással lesz. Ezen tanácsok betartásával méltóan köszöntjük az Újholdat, amelytől kezdve egy új periódus kezdődik. Az új időszakban vágyainkat és álmainkat is megvalósíthatjuk, csak hinnünk kell benne.

Március 28. Hétfő - Kardok királynője, Kardok ötös, Kardok kettes
A hétfői nap a Hold uralma alatt áll. Ezen a napon – a tarot útmutatása szerint -, könnyen lezárhatjuk a vitákat, esetlegesen már az ellenséges viszonyokig fajult barátságok megbékéléshez, vagy teljes lezárásához is hozzákezdhetünk. Ezt célszerű egy mogyorós csoki, vagy éppen egy rozmaringos étel elfogyasztása mellett tenni. Az említett édesség és fűszer segíthet abban, hogy könnyebb legyen a megbocsátás vagy éppen az elszakadás. Erősíthetjük a hatást, ha fehér vagy ezüstszínű ruhában indulunk el a beszélgetésre. Azok, akik a holddiétát követik, ajánlom, hogy fogyasszanak ásványi anyagokban gazdag táplálékokat, például sok zöldséget!


Március 29. Kedd - Botok ötös, Érmék ásza, Ördög
A keddi nap uralkodó bolygója a Mars, így egy igazán szenvedélyes nap elé nézünk. A tűz, a dinamizmus, az akarat lesz meghatározó. Megfelelő nap az újrakezdéshez, az új dolgok elkezdéséhez. Vállalkozás beindításához, tárgyalásokhoz, illetve az új munkahelyen való első szereplés alkalmával érdemes vörös és piros ruhákat hordani. A vacsora elkészítéséhez használjuk csípős, pikáns fűszereket, főleg, ha érzéki hangulatú, túlfűtött estére vágyunk. Amennyiben holddiétázol, akkor ne süss-főzz olajokkal és zsírokkal!

Március 30. Szerda - Botok ásza, Kelyhek ötös, Botok kilences
A szerda meghatározó bolygója a Merkúr. Könnyen átláthatjuk a felmerülő problémákat, s ezeket hamar le is zárhatjuk. Nagyszerű alkalom vizsgák, üzleti tárgyalások, megbeszélések megtartására. A közös baráti programok számára is ideális időpont, kiemelten a 14 óra és 16 óra közötti időszak. Ezen eseményeken még nagyobb sikert érhetünk el, ha drapp és homokszínű ruhákt viselünk, és hasonlóan jó választás lehet a sötétkék és a sáfrányszín. Holddiéta: ma is kerülendő az olaj és a zsír!

Elakadt az életben? Segít az Astro Tanácsadó Team! Tovább >>

Március 31. Csütörtök - Botok hercegnője, Főpap, Hold
A Jupiter uralma alatt áll e nap, ennek köszönhetően sikeres üzleteket köthetünk. Nem kell engedékenynek lenni, szinte minden követelésünkkel egyet fog érteni a üzletfelünk. Üzleti körútra is jó időpont. A héten ez a nap a kreativitás napja, mind a lakás- és egyéb dekoráció, mind más életterületeken. Fontos, hogy kényeztessük érzékeinket, mert számunkra is fontos a törődés. Ma felejtsd el a szénhidrátokat, amennyiben a holddiétát végzed!

Április 1. Péntek - Kardok királynője, Kelyhek ásza, Érmék kettes
A szerelem és a szépség istennője, a Vénusz bolygó hatása érvényesül elsősorban a mai csodálatos napon. A szépségre fordítsunk energiát, ne hanyagoljuk el külsőnket. Legyünk ragyogóak, szépek a mai napon, s kényeztessük magunkat. Menjünk el egy szépségszalonba, és szánjunk időt akár több kezelésre is. Ez persze nem marad viszonzatlanul, párunk egy igazi szenvedélyes, tüzes estével fog megajándékozni minket. Ha már az esténél tartunk: a franciaágyon szétszórt rózsaszirmok, s a gyertyák felejthetetlen hangulatot adnak az estének. A szénhidrátok ma sem lesznek jó hatással a holddiétázókra!


Április 2. Szombat - Botok tízes, A bolond, Botok kettes
Ha szombat, akkor Szaturnusz. Ha Szaturnusz, akkor önmagunkkal való foglalkozás, energiával való felöltődés. Szánjunk saját magunkra is időt, hiszen egy kimerítő hetet tudhatunk magunk mögött. Az energiahiányt valamivel pótolni kell, erre legegyszerűbb a beszélgetés, és a szeretteink között eltöltött idő. Látogassunk meg rokonokat, ismerősöket. Ma akár egy hegyi túrába is belevághatunk, mert biztos, hogy ma sikerül felkapaszkodni a csúcsra. Ha van kiskertünk, ott is tehetünk-vehetünk, a lényeg, hogy kikapcsolódjunk! Nehéz szénhidrát nélkül „élni”, de a mai napot is ki kell bírni nélküle, vagy legalábbis minimálisra csökkenteni a mennyiséget, ha holddiétázol!

Április 3. Vasárnap - Érmék hatos, Az egyensúlyozás, Botok királynője
Az éltető Nap az, ami uralja a vasárnapunkat. A magvas növények (kiemelten a napraforgó) pozitív hatással vannak a szervezetünkre. Engedjük el magunkat, s tegyük azt, amire vágyunk. Tökéletes lehetőségeket kapunk a relaxálásra. Engedjük fel a kádat forró vízzel, gyújtsunk gyertyákat, füstölőt vagy illóolajat, s szórjunk a vízbe sárga rózsaszirmokat. Ezzel a kényeztető fürdővel sikerül felejthetetlenné varázsolni vasárnapunkat, s méltó lezárást is adunk hetünknek. Az Újhold energiája támogat mindenféle újrakezdést.
Holddiéta: a fehérjéktől tartsuk magunkat távol, helyette sok zöldséget együnk!


Papp Máté
http://astroworld.gportal.hu

További ezoterikus témákat talál az AstroWorld-ön! Tovább a honlapra >>

Képek:
piqs.de: jusafa61 - ganz schön scharf
piqs.de: naliha - Rosen
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4485 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x