Átkok, kóbor lelkek, káros energiák - vajon léteznek?
Címlap / Ezotéria / Átkok, kóbor lelkek, káros energiák - vajon léteznek?

Átkok, kóbor lelkek, káros energiák - vajon léteznek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Egyes tanítások szerint minden negatív erő, ami körülvesz bennünket, az belőlünk (emberekből) ered. Ha tiszta szeretetet sugárzunk a világ felé, azt is kapjuk vissza. De aki szelet vet, az vihart arat! A bennünk lévő negatív energiákkal, például az aggodalmaskodással, stresszel, haraggal magunkat és a környezetünket is gyengítjük. Ha pedig a szokásosnál érzékenyebbek vagyunk mások energiájára, akkor könnyen lehet, hogy átvesszük az ő negatív rezgéseiket.  

Mindenki találkozhatott már energiavámpírral...

Például ha egy folyamatosan panaszkodó emberrel állunk szóba, akkor egy idő után azt vesszük észre, hogy teljesen kimerültnek érezzük magunkat, mert a vég nélküli önsajnálattal energiát rabolt tőlünk. Az illető pedig felvillanyozódva távozik. Neki esze ágában sincs a problémáját megoldani, nem segítséget kér, hanem másokból töltekezik. Ezért fontos, hogy figyeljünk arra, kiknek a társaságában töltjük az időt!

Mi magunk is sokat tehetünk a bennünket érő káros energiák közömbösítésére! Íme néhány ötlet, amelyek segítségével fenntarthatjuk a tiszta, erőteljes, bennünket támogató energiákat:
  • A gyertyák, füstölők, csengők, táltosdobok a körülöttünk levő teret is tisztítják. Nagyszüleink idejében az ágy fölé keresztet és szentképeket tettek, mert álmunkban vagyunk leginkább védtelenek a külső hatások ellen.
  • Bármikor kérhetjük szellemi segítőinket, őrangyalainkat, Boldogasszonyunkat is.
  • Merítsünk Földanyánk gyógyító erejéből, töltsünk sok időt a természetben (erdőben, természetes vizek közelében) és segíthet a kertészkedés is!
  • Reikisek, prána nadisok számtalan technikát alkalmaznak auravédelemre, auraerősítésére ( pl. buborékként egy aranyszínű gömbbel vesszük körül magunkat és ezt a képzeletbeli gömböt nagyra fújjuk, hogy csak egyetlen gyakorlatot említsünk).
  • A közelmúltban ránk került átok, rontás, káros szellemi energiaszál speciális tisztítással eltávolítható – ehhez általában még személyes találkozásra sincsen szükség.
  • A családállítás – ami szintén erőteljes energetikai tisztulással jár - során gyakran kiderül, hogy egy átok vagy fogadalom generációkon át továbbvonul a családban. Atyáink vétkét nem kell hordozunk, vezeklés helyett fel tudjuk oldani ezeket a múltbéli kötődéseket.A negatív energiák az alvásunk minőségét is befolyásolhatják

Ha nyugtalanul alszunk, lehet hogy az ágymatrac kicserélése elegendő, esetleg a közelünkben levő elektromos készülékek (mobiltelefon, tv) zavarják meg édes álmunkat. Vagy ágyunkat kell odébb helyezni, mert káros földsugárzás vagy vízér felett alszunk. Maga a terület ( ha pl. korábban mocsár, ingovány volt) is bocsáthat kis olyan rezgéseket, amivel megnehezíti az ott lakók életét.

A néphit úgy tartja, ha új otthonba költözünk, oda jó tenni az ágyat a tisztaszobában, ahova a kutya fekszik.

Manipuláció mindenütt
Erős hatást fejthetnek ki a csomagolásba, logóba és a reklámba rejtett szimbólumok, amikkel vásárlásra csábítanak bennünket. „Csak három dolgot akartam venni, most meg tele van a bevásárlókocsi!” – ugye, ismerős?

Megijedne bárki is egy darab színes textiltől? Aligha. Más a helyzet ha erre a textilre önkényuralmi jelképet festenek és zászlónak használják.

Lerázhatatlan ügynökök próbálják sokszor nagyon hatásos módszerekkel szabad akaratunkat befolyásolni. A legszomorúbb, amikor ezoterikus tréningek szervezői befolyásolják a résztvevőket, hogy minél több tanfolyamon vegyenek részt és a nemleges választ nem hajlandók tudomásul venni.

Fontos! A szelíd erőszak rábeszélés formájában is megmutatkozhat, de attól még erőszak marad!

„Ide annyiszor jössz, ahányszor csak gondolod, de ki ne hagyd ezt a külön tanfolyamot!” Ha például ilyesmit hallunk, legyünk óvatosak és inkább oda menjünk, ahol önzetlen szeretet vesz körül minket!

Testetlenek körülöttünk?
A Hatodik érzék című film a kóbor lelkeket mutatta be. A hirtelen vagy erőszakos halált halt emberek lelke néha nem fogja fel a halál tényét, mert olyan gyorsan zajlott le az a tragikus esemény (közlekedési balesetben elhunyt vagy gyilkosság áldozatául esett). Ilyenkor test nélkül bolyonganak egy ideig, a kutyák és a kisgyerekek is érzékelik a jelenlétüket. Hangos ugatással, illetve órákon át tartó rémült sírással jeleznek és nem lehet lecsillapítani őket. A szakrális tisztítás abban tud segíteni, hogy ezek a lelkek megtalálják a szellemlétbe vezető utat.

Néha megmagyarázhatatlan, hogy egyes útszakaszokon miért történik annyi halálos baleset. Tragikus múltbéli események lenyomatot hagynak a térben és időben, amibe gyanútlanul belesétálhatunk. Ezeket a táltosok emléksúlyoknak hívják. Egykori kivégzőhelyek környékén például alig találni növényzetet. Előfordulhat, hogy lakásunkban korábban gyilkosság, öngyilkosság történt és ezek a negatív energiák keltenek bennünk feszültséget. Van. amikor elegendő ezek közömbösítéséhez egy tál sós vizet elhelyezni, majd 1-2 nap után kiönteni, súlyosabb esetekben komolyabb tisztító szertartásra is szükség lehet.

Ha a megszokottól eltérő módon viselkedünk (pl. ha nem dohányzunk, de cigarettát kívánunk), túlságosan lefogyunk, az agresszió jeleit észleljük magunkon vagy tartós levertséget, folyamatos kimerültséget érzünk, netán hangokat hallunk, akkor esetleg érdemes utánanézni, hogy mi okozza. Például egy rosszul végzett spirituális beavatás is járhat ilyen következményekkel.

Nem mindegy, kitől kérünk tisztítást
Akárkihez is fordulunk, szerezzünk minél több információt az illető hitelességéről!

Kérdezzünk meg minél több embert, akik már jártak nála. Fontos, hogy kitesztelje, van-e engedélye velünk dolgoznia. Káros vagy segítő szándékú az energia, amit észlel rajtunk? A tisztítás végén pedig minden esetben le kell ellenőrizni, hogy rendben befejeződött-e.

Ezeknek az energiáknak egy része jó hatású. Mielőtt a hétfejű sárkányt kaszaboljuk, nézzük meg, nehogy véletlenül a hétfejű tündér fejét vágjuk le! A gyöngykagylót is a rátapadt homokszem segíti, hogy a benne levő igazgyöngy kifejlődjön. Egyes rezgések életfeladatainkra hívják fel a figyelmünket . Amikor az autóban ég az olajjelző lámpa, akkor nem az a legjobb megoldás, hogy szétzúzzuk! Figyelmen kívül hagyhatjuk egy ideig, de előbb-utóbb a motornak szüksége lesz arra az olajra...

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 13157 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x