Új reményt ígér áprilisra a számmisztika
Címlap / Ezotéria / Új reményt ígér áprilisra a számmisztika

Új reményt ígér áprilisra a számmisztika

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Áprilisban új szelek fújnak, itt az ideje a testi-lelki megújulásnak. Most igazán új életet kezdhetünk, elvethetjük a magvát mindannak, amire igazán vágyunk. Április száma a 4-es: a lomtalanításnak és rendrakásnak kedvez, külső és belső tereinkben egyaránt! 

Nem csak a horoszkóp tud egy adott időszakra előrejelzést adni. A számok segítségével az asztrológiánál jóval egyszerűbb módszerekkel kaphatsz választ arra, mi vár rád az elkövetkezendő időszakban. A számmisztika módszereinek segítségével éves, havi vagy napi előrejelzést is készíthetünk akár személyesen, akár általános értelemben, ami minden ember életét meghatározza az adott időszakban.

Míg az éves hatások az adott évre szóló legfontosabb feladataidat mutatják meg, addig a havi energiák az érzelmeidre gyakorolt hatásokat szemléltetik számodra. A hónap száma megmutatja számodra, hogy mi az a terület az életedben, amihez kiemelkedő motiváció társul.Áprilisban tegyél rendet magad körül!

Április hónap száma a 4-es. Ez a szám a rend és a munka száma. Ez a hónap minden évben különösen kedvező időszak arra, hogy megszabadulj a mögötted lévő időszakban felhalmozott felesleges kacatoktól és rendet tegyél magad körül, hogy aztán újult erővel vághass bele a munkába. Ez a rendrakás érzelmileg is megtisztít téged és segít felszabadítani a benned lévő erőtartalékot.

Ha lakásfelújításba kezdenél, vagy építkeznél, akkor ez a hónap tökéletesen alkalmas
arra, hogy belekezdj ebbe a munkába. Az április hónap kitartást, magabiztosságot és erőt hoz az életedbe, segít, hogy amibe belekezdesz azt végig is tudd csinálni.

Ha új életet akarsz kezdeni, akkor ez az időszak erre is tökéletesen alkalmas, most leteheted az alapjait a jövőben felépülő új életednek. A most elvégzett feladatok önbizalmat öntenek beléd és később egy nehezebb időszakban ebből tudsz majd meríteni.

Április az új remény hónapja 2011-ben
2011 a megújulás éve, száma a 13-as és a számok összegén keresztül (1+3) szintén a 4-es. A megújulás éve azt jelenti, hogy ebben az évben, mint emberiség új alapokra kell helyeznünk az egész életünket, megszabadulva azoktól a dolgoktól, amik már nem működnek az életünkben.

Ha a hónap számát hozzá adjuk az év számához (13+4), akkor 17-et kapunk, ami a remény száma. A remény azt jelenti, hogy ebben a hónapban különösen fontos szem előtt tartanod, hogy az életedben mik a legfontosabb értékek.

Ha úgy érzed, hogy a mögötted álló időszak megviselt érzelmileg és most kilátástalannak tűnik minden, akkor azt tanácsolom, hogy ülj le egy üres papírral és készíts listát az életed legfontosabb értékeiről, amikre a jövőben jobban oda fogsz figyelni. Az értékeid adnak célt és értelmet az életednek és átsegítenek téged a legnehezebb pillanatokon.

Ha az év elején nem tetted meg, most írd le a céljaidat!
Minden év elején célszerű leülni és összeírni mindazt, amit ebben az évben el akarsz érni, ha ezt elmulasztottad, akkor most itt az idő, hogy bepótold. Ha a 17-es számjegyeit összeadjuk (1+7), akkor a 8-as számot kapjuk. A 8-as szám a célkitűzések száma.


Ebben a hónapban fordíts a szokásosnál sokkal több figyelmet arra, hogy mit akarsz elérni az előtted álló időszakban. Mikor célt tűzöl magad elé, akkor fontos, hogy olyan célt tűzz ki, aminek megvalósítása próbára teszi az erődet is. A 8-as szám kivételes erőt ad a kihívást jelentő céljaid megvalósításához. Egy ilyen cél elérése önbizalmat és magabiztosságot ad neked, amire tovább építkezhetsz.

Lovagolj a lehetőségeid hullámain!
Ne feledd, hogy ha mindig az adott időszakban jelen lévő energiákkal összhangban élsz és cselekszel, akkor sokkal több sikerélményben lesz részed az életedben. Ez olyan, mint amikor a szörfös meglovagolja a hullámokat, mikor kedvező a széljárás. Minden időszaknak megvan a maga kedvező széljárása, ha ezt felismered, akkor soha nem fogsz elmenni a lehetőségeid mellett és teremthetsz magad számára egy boldog és kiegyensúlyozott életet.

Schilling Péter
Életvezetési tanácsadó,
Az "örömteli élet" szakértője

Kép:
piqs.de: Ilagam - Rollenspiel
piqs.de: fdecomite - Tunnels of Time
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5437 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x