Heti tarot-előrejelzés az Arany tarot-val
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés az Arany tarot-val

Heti tarot-előrejelzés az Arany tarot-val

Forrás: AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Különleges hét elé nézünk a hétfői telihold miatt. Nagy meglepetésekben, de vitás helyzetekben is részünk lehet. Előrejelzésünk ennek megfelelően különleges ezen a héten az Arany tarot-val és a Kelta kereszt kirakási móddal. 

A Kelta kereszt kirakási módnak a nevében is benne van, hogy kereszt alakban kell kirakni, persze egy meghatározott sorrendben. Az egyes pozícióban álló lapokat az alábbiak szerint kell értelmezni:


1, Segítő impulzus
2, Gátló impulzus
3, Távoli múlt
4, Közelmúlt
5, Jelen helyzet
6, Közeljövő
7, Hozzáállásunk a helyzethez
8, Környezetünk hozzáállása
9, Félelmeink
10, VégkifejletÁprilis 18. Hétfő

A lapok szerint figyeljünk arra az útra, amelyen elindultunk (hit vagy egyszerű elkötelezettség egy dolog iránt), annak ellenére, hogy ezen a napon különböző támadások fognak érni minket ezzel összefüggően. Többé-kevésbé mégis egy igazságos napnak fogjuk megítélni a mai napot. Amennyiben anyagi intéznivalónk van, kezdjünk bele ma!

Április 19. Kedd
Különböző ellentétes, viszályos helyzetek alakulhatnak ki körülöttünk, s ezek hátterében legfőképpen anyagi indítékok állnak. Sok terhet, feladatot vállalunk magunkra, amely lelkileg és fizikailag is megterhelő lesz számunkra. Érdemes a döntéshelyzetekben felvázolni a lehetőségeket, jövőképeket, s annak függvényében cselekednünk.


Április 20. Szerda
A hét eleji tisztánlátásunkat, remek helyzetfelismerő képességünket sajnos ma már egyre jobban háttérbe szorítjuk, s olykor olyan meggondolatlan tettekre ragadtathatjuk magunkat, amelyekről mi sem gondoljuk, hogy meg mertük volna tenni. Ennek következtében lehet, hogy éjszakánk álmatlanná válik.

Április 21. Csütörtök
A tegnapi események következtében vitás helyzetekbe keveredhetünk. Meglepő módon ez esetben nem fogunk alulmaradni, hanem épp ellenkezőleg, sikeresen győzedelmeskedhetünk. Tudatosítsuk, hogy ez még nem jelenti a lélek megtisztulását bennünk és mutassok mások felé megbánást. A nap végére elismeréseket is begyűjthetünk, de lelkünket minél hamarabb mossuk tisztára egy meditációval.

Problémáid vannak? Jósoltatni szeretnél? Segítségedre van az Astro Tanácsadó Team! >>


Április 22. Péntek
A keddi naphoz hasonlóan ismételten anyagi vitákba kerülhetünk. Az ilyen vitákban ki kell állnunk saját döntésünk mellett, azaz nem szabad a másik félre ráhagyni a dolgot a békesség kedvéért. Jobb, ha ezt a napot családiassá tesszük, s a hosszú hétköznapok után ma már délután sziesztázni kezdünk. Fontos, hogy a vitát ne vigyük haza, mert a magánéletünket tönkreteheti.

Április 23. Szombat
Nagyon hasonló napot fogunk megélni, mint a tegnapi, bár a viták már enyhébbek esznek. A mai napon nagy szükség van arra, hogy gyerekekkel töltsünk el némi időt – lehet saját gyermek, unoka, vagy keresztlány, -fiú -, mert nagy energiát tudunk meríteni boldogságukból, amely az egész hétvégénkre pozitív hatással lesz.


Április 24. Vasárnap:
Jó nap arra, hogy előre megtervezzük a következő hetünket, s érdemes leltárt tartanunk a kamrában is. Amiből hiány van, írjuk össze, azaz készítsünk egy bevásárlólistát. Az este folyamán pedig egy kívánságlistát állítsunk össze. Fontos, hogy jelen időben, kijelentő módban, birtokos jelzővel fogalmazzuk meg, mire vágyunk. Például: Ha szeretnénk egy új szekrény sort a nappaliba, a megfelelő megfogalmazás: „Új szekrénysor van a nappalinkban.”. Kívánságainka 21.00 órakor egy fehér gyertya társaságában, meditáció közben közvetítsük az Univerzum felé.

Papp Máté
AstroWorld 
 
[ 8341 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x