Szexi telihold - tarot előrejelzés a hétre
Címlap / Ezotéria / Szexi telihold - tarot előrejelzés a hétre

Szexi telihold - tarot előrejelzés a hétre

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Ezen a héten a telihold energiái érvényesülnek a legjobban. Sok hiedelem övezi a telihold körüli időszakot, de a mostani leginkább a kiteljesedés időszaka lesz. Mivel a Hold a Skorpióban telik ki, így szexuális téren is túlfűtöttségre, szenvedélyre számíthatunk, de nem csak testi, hanem lelki értelemben véve is. 

Teliholdas babonák

•    Az egyik hiedelem az, hogy holdtöltekor sokkal több gyermek születik, s ekkor nehezebben születnek meg, és az anyuka számára fájdalmasabb a szülés. Ez az összefüggés nem igaz, hiszen a statisztikákból kimutatták, hogy semmivel sincs több fájdalom, vagy több gyermekszületés, mint a fogyó vagy éppen az újholdnál.

•    Az viszont nagyon is igaz, hogy a holdtölte időszakában sokkal több halat fognak a halászok vagy pecások – főképp az esti időszakban. A  Hold fényére ugyanis feljönnek a halak a vízfelszínére a táplálék reményében, s ekkor könnyebben ráharapnak egy-egy zsákmánynak látszó csalira.

•    Szintén statisztikák támasztják alá, hogy teliholdnál több betörés és lopás történik, mint egy átlagos napon. Mivel telihold időszakában az energiák megsokszorozódnak – pozitív és negatív energiák is – , így valószínűleg ennek köszönhető ez a hiedelem.

Mi vár ránk a mostani telihold hetében? Az előrejelzéshez a Kazanlár tarot-t használtam, és a zárójelben a kártyalapok – a kártyaszerző szerinti – elnevezését láthatod!

Hétfő – május 16. (Torony, Krisna, A törvényszék):
A hét elején máris döntéshelyzetbe kerülünk, mégpedig a magánéletünkben. A lapok szerint felidézzük magunkban a régi kapcsolataink pozitív emlékeit, és elmerengünk azon, milyen jó is lenne újra kezdeni és talán még a jelenlegi kapcsolatunkat is megkérdőjelezzük. A mai napon mindenben megingunk, nemcsak az érzelmek, talán az anyagiak és az egészségünk területén is. Inkább csak enyhébb, esetleg színlelt „betegségek” várhatóak ma, semmi komolyra nem kell gondolni egy fejfájás, vagy rosszullét miatt. Anyagiakban ne költekezzünk túl, mert kisebb összeg elköltése esetén is könnyen bepánikolhatunk.


Kedd – május 17. (A Ramajána, Párváti, Kleopátra):
A keddi napunkat – a Nap mellett – a nők és a nőiség fogja beragyogni. Olyan mértékű feminin energiák szabadulnak fel, hogy a férfiak szinte megőrülnek, nemcsak a női szépségtől, hanem a felfokozott szexuális vágytól is. Az egész hetet a szexualitás erőteljes energiái hatják át, s ezek a mai napon érnek csúcspontjukra. A férfiak igyekezzenek sokszínűek lenni, és a nőknek minden kívánságukat kielégíteni. Egy gyertyafényes vacsora és vörös rózsaszirmokkal meghintett ágy különleges meglepetés lehet. Egészségünkben ma nem várható negatív változás. Előfordulhat, hogy ma kölcsönkérnek tőlünk vagy mi szorulunk rá kölcsönre. Amennyiben az előbbi történik velünk, próbáljuk minél hamarabb visszaszolgáltatni, ha utóbbi, akkor a kölcsönről írjunk egy hivatalos papírt.

Szerda – május 18. (Ferenc József, Mátyás Király, Szent Margit):

A telihold utóhatásai igen erősek, így az Univerzum felé (lehetőség szerint meditáció során) közvetített kívánságaink, óhajaink, megoldásokra irányuló kéréseink meghallgattatnak, és a legmegfelelőbb időpontban megvalósulnak, azaz megteremtődnek földi életünkben is. Egészségügyi állapotunkban olyan változások indulnak el, amelyek életkedvünket igazán felpezsdítik - erőteljes javulás várható. Ajánlom, hogyha bármilyen betegséggel küzdenek: hordjanak ametiszt karkötőt, nyakláncot, fülbevalót vagy egy ametiszt követ a zsebükben. A párkapcsolatunk kiegyensúlyozott. Ha sérelmeket szenvedtünk például megcsalás miatt, itt az ideje, hogy megbocsássunk és elengedjük a negatív energiát.

Csütörtök – május 19. (A múmia, A Hold, Hórusz):

A mai napon ráébredhetünk, hogy egy hónapja elindultunk egy úton. Ez lehet spirituális fejlődés, vagy valamilyen tanulási folyamat. Ennek kapcsán olyan támadásokkal, ellenérvekkel találkozunk, amelyek megingathatnak minket hitünkben és tetteinkben. Az észlelt „tanácsokat” nem kell megfogadni, mert amiben mi magunk hiszünk, abból épül fel az életünk. Ha nincs valamiben teljes hitünk, nem is tudjuk véghezvinni, megvalósítani. Ma isteni felügyelet alatt állunk, komoly negatív dolog, probléma egyik életterületünkön sem várható.


Péntek – május 20. (A Csárdáskirálynő, Szinbád, A Próféta):
Ma nagy esély van arra, hogy valamilyen ballépést elkövessünk, amely ugyan nem jár végzetes és fájdalmas következménnyel, de nem fog jólesni. Valószínűleg valamilyen pénzzel kapcsolatos döntést hozunk meg elhamarkodottan. Jobb, ha várunk még pár napot, és többször átgondoljuk, hogy az a bizonyos lépés vajon jót tenne-e nekünk, vagy épp ellenkezőleg, a lehetőség megvár. Tüzes nap a mai, így az ételek elkészítéséhez kiemelten ajánlom a chili, a bors, a pirospaprika és más csípős fűszerek használatát. Az este folyamán egy kis láz várható, de ez el fog múlni, szervezetünk könnyen legyőzi a kórokozókat.

Szombat – május 21. (A vadászat, Az öszvér, Emese álma):

A mai napot a szerelmesek napjának is lehetne titulálni. Ma szinte mindenki talál magának párt az este folyamán. Így érdemes elmenni szórakozóhelyekre, vagy éppen egy szinglibárba, ahol ránk találhat az igazi. Ma immunproblémák merülhetnek fel, a nap elején egy vitaminbomba (gyümölcslé vagy gyümölcssaláta) megfelelően feltölti a vitaminraktárainkat egész napra. Az anyagiakkal ma ne foglalkozzunk, hanem éljük meg a ránk váró jót  és egyszerűen élvezzük az életet!

Vasárnap – május 22. (Szeth, Csaba királyfi, Szávitri):

Sokan egész nap az előző esti bulikból lábadoznak másnaposan, mások épp ellenkezőleg, igazán csak ma élednek fel. Párkapcsolati téren nem látszik kiegyensúlyozottnak a nap. Az egyik fél nem viszonozza az érzelmeket, ugyan nem azért, mert nem szereti a párját, vagy éppen szakítani készül, hanem azért, mert megingott a bizalom. Erre azonban nincs ok, így jobb megoldás lehet leülni egy csésze tea mellé és lelkizni egy jót.  A mai napon pozitív pénzügyi hírt kaphatunk, amely bearanyozza az egész napunkat, és örömmel, lelkesen vágunk neki a következő új hétnek!

Kép és szöveg: Papp Máté
Jósoltass velem!
Egyeztess időpontot:
Telefon: 06 30 369 8357
Skype: matthewecske!
Ide kattintva a honlapon is tudsz kérdezni! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6628 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x