Nagy nyári horoszkóp
Címlap / Ezotéria / Nagy nyári horoszkóp

Nagy nyári horoszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Mit hoz számodra a három nyári hónap, hogyan készülj fel a zodiákus útmutatásai szerint? Stílustippek és flörtötletek minden csillagjegynek! 

KOS (Március 21. – Április 20.)
Júniusban:
Teli leszel energiával, itt az ideje, hogy formába hozd magad. Ha megszabadulnál néhány kilótól, akkor irány az edzőterem! A hónap végén már vásárolhatsz magadnak egy-két számmal kisebb méretű ruhákat. Különösen a hó eleje alkalmas rá, hogy flörtölj, ismerkedj.

Júliusban:
Használd ki a szerencsés időszakot, most minden arannyá változik, amihez csak hozzáérsz. Jókor lehetsz jó helyen, ami a karrieredet is elősegítheti. Ha engedményeket szeretnél elérni főnöködnél, vagy több fizetést kérnél, akkor itt az alkalom. Most könnyebben elfogadja a véleményedet.

Augusztusban:
A szerelemben kedvezőtlen az időszak hosszú távú kapcsolat kiépítésére. Ha frissek az érzelmek, akkor túl hamar, túl nagy lépésekben akarsz haladni: szinte kierőszakolod az elköteleződést. Vigyázz, megijesztheted partneredet a túlzott ragaszkodásoddal.

Nyári stílusváltás:
Tulajdonképpen nem kell semmit változtatnod annak érdekében, hogy igazán jól nézz ki. Viseld bátran a merész, kihívó darabokat! Többet is megmutathatsz magadból - nem lesz közönséges az összhatás! A színek közül kiváló választás a piros, fehérrel kombinálva.

Flörtök, szerelem: Egész nyáron kedvedre lesz a flört, szívesen ismerkedsz. Nem vágysz rögtön elköteleződésre. Annak is örülsz, ha egy könnyed, élvezetes kalandban lehet részed. Nem félsz tőle, hogy több vasat tarts a tűzben. Úgy gondolod, hogy hosszú távon kiderül, hogy ki lesz a legjobb.


BIKA (Április 21. – Május 20.)
Júniusban:
A nyárból a június lesz a legjobb hónapod. Nagyon jól nézel ki, és semmit sem kell tenned ennek érdekében. Elég, ha kiteszed a lábad otthonról, máris megtalálnak a flörtök. Még jobb, ha sokat jársz el otthonról, - győzd le végre a lustaságot! Ha otthon maradsz, akkor nem talál meg a szerelem!

Júliusban: Nagyon energikus leszel, szinte minden tervedet sikerre viheted. Ideje sportolnod, most eredményesen veheted fel a nemkívánatos kilók ellen a harcot. Szép, szálkás izomzatot fejleszthetsz ki, összességében jobb lesz az állóképességed. Igaz, kissé veszekedősebb hangulatban lehetsz, ami konfliktusokhoz vezet.

Augusztusban: Kizárólag nyugalomra vágysz, még a munkahelyedre sincs kedved bemenni. Úgy érzed, hogy át kellene gondolnod egyet és mást. Akár a párkapcsolatodat is rendbe teheted, ehhez nem kell más, mint néhány jó beszélgetés. Először gondold végig, hogy mi az, amin változtatnál.

Nyári stílusváltás:
Hagyd végre magad mögött a bő zsákruhákat! Mutasd meg, hogy büszke vagy a testedre! Nem árthat némi kacérság, egy szép dekoltázs sokat nyom a latban! A szürke és a bézs helyett öltözz fehérbe, amit pirossal és feketével kombinálhatsz. Találd meg az egyéniségedhez illő, legcsábítóbb darabokat!

Flörtök, szerelem: Júniusban biztosan lesz alkalmad néhány emlékezetes flörtre. Lehet, hogy annyira belebonyolódsz a kalandba, hogy szerelembe esel. Az érzékiség nagyon fontos neked. Ha testi szinten is jól működik az új kapcsolat, akkor teljesen elveszítheted a fejed. Adj több időt magadnak!


IKREK (Május 21. – Június 21.)
Júniusban:
Furcsa tőled, de teljesen bezárkózol. Nincs kedved a barátaidhoz, de még a nyári flörtökhöz sem. Észre sem veszed, ha közeledni próbálnak hozzád. Minden vágyad, hogy esténként hazaérve végre ágyba zuhanhass. Fáradt vagy és lehangolt – most különösen fontos a pihenés!

Júliusban: A lehető legjobb formádat hozod. Szép vagy, és ezért szinte semmit sem kell tenned. A bőröd kisimul, a hajad magától is remekül áll. A szerelemre is fogékonyabb leszel, valamint az élet minden élvezetére. Különösen az érzékiség fontos, találd meg a legjobb partnert a szexhez!

Augusztusban:
Rengeteg elfojtott indulat van benned. Idegesítenek a nemtörődöm munkatársak, de mégsem szólsz egy szót sem, amikor kiderül, hogy mások helyett is neked kell dolgoznod. Addig nyeled a dühödet, amíg egy látványos veszekedés formájában robban ki a feszültség.

Nyári stílusváltás: A sejtelmesen fénylő anyagok, csipkék, fodrok idejét éled, ami szöges ellentétben áll máskor sportos stílusoddal. A hosszú, bő ruhákat kedveled, melyek egész nap kényelmes viseletet jelentenek. Vonzódsz a kékhez, a fehérhez és jól állhat a kékeszöld árnyalat is.

Flörtök, szerelem:
Júniusban és júliusban zárkózott leszel és nem is nagyon vágysz a szerelemre. Észre sem veszed a flörtalkalmakat, nincs erőd az ismerkedéshez. Augusztusban változik a helyzet: a legjobb formádat hozod, csábító leszel. Ekkor érdemes nyaralnod!


RÁK (Június 22. – Július 22.)
Júniusban:
Remekül indul a nyár, sok színes programban lehet részed. Szívesen találkozol a barátaiddal, vagy szervezel közös időtöltést a legkedvesebb munkatársaiddal. Nyitott hangulatodnak köszönhetően rengeteg új kapcsolattal lehetsz gazdagabb, és talán egy új flört is vár.

Júliusban:
Érzékeny hangulatban leszel, szinte minden megvisel ebben a hónapban. Látszólag ok nélkül fakadsz sírva, és naponta megsértődsz. Elég, ha kedvesed figyelmetlen és rossz hangsúllyal ejt ki egy szót. Napokra bezárod a lelkedet előtte, semmi hajlandóságot nem mutatsz a békülésre.

Augusztusban: Rendeződhetnek az anyagi természetű ügyeid, ami megnyugvást hoz számodra. Váratlanul kapsz pénzt, amiből arra is marad, hogy meglepd magad valami széppel, amire már régóta vágysz. Szerencsés időszak, ne felejtsd el feladni a lottószelvényedet!

Nyári stílusváltás: Ideje magad mögött hagynod az unalmas, konzervatív stílust. Általában visszafogottan öltözködsz, nem engedsz teret az egyedi stílusnak. Most indulj ruhavadászatra és keresd meg a formabontó darabokat, melyek úgy állnak rajtad, mintha rád szabták volna őket!

Flörtök, szerelem: Júniusban a baráti kapcsolatok határozzák meg az életedet. Sok közös programod lehet a barátaiddal, és ki tudja, talán ők mutatnak be neked valakit, akit már az első pillanatban vonzónak találsz. Használd ki a kedvező időszakot, mert augusztusban már nem lesz kedved a flörtökhöz!


OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Júniusban: A nyár egy munkahelyi szerelem jegyében indul, ami meghatározza a mindennapjaidat. Folyton csak rá gondolsz, annyira felkavar, hogy egészen elveszítheted a fejedet. Úgy érzed, hogy mindent megadnál, ha beteljesülhetne ez az érzelem. Ha megkapod, amire vágysz, akkor a boldogságod nyár végéig kitart.

Júliusban: Szerelmi háromszögbe keveredhetsz, és nem találod a kiutat. Mindkét partnered fontos számodra, nehéz a választás. A hónap a vívódás jegyében telik, érv és ellenérv is van bőven. Rengeteg jó tanácsot kaphatsz, de végül mégiscsak a szívedre kellene hallgatnod. Így tudsz jó döntést hozni.

Augusztusban: Még tart az észtvesztő, titkos szerelem varázsa, ami végül felboríthatja az egész életedet. Komolyra fordulnak az érzelmek, ami ellen semmit sem tehetsz. A munkádban szerencsére kiváló időszak várható. Megmutathatod, hogy a legjobb vagy, megalapozhatod a jövődet.

Nyári stílusváltás: Általában szereted a feltűnő stílust, jól állnak neked a szembetűnő kiegészítők. Most a természetesség jegyében telik a nyár, nincs kedved a kihívó ruhákhoz, erőteljes sminkhez. Mértéktartóan fested magad, néha csak egy kis szájfényt kensz fel. Így is te leszel a legszebb!

Flörtök, szerelem: A nyár az észvesztő szerelem jegyében telik. Olyan mélységeket tapasztalhatsz meg az érzelmekben és a szexben, amire még nem volt példa. Ha már kapcsolatban élsz, akkor könnyen lehet kenyértörés a vége. Az új érzelem nem hagy semmi másnak helyet a szívedben.


SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Júniusban: Nagy benned az utazási kedv, ha teheted, akkor indulj nyaralni. Ha egyedül utazol, akkor könnyen teszel szert egy különleges szerelmi partnerre, aki hamar elbűvöl. Talán csak a nyaralás idejére szól a kaland, de ettől függetlenül életre szóló élményeket tartogathat számodra.

Júliusban: A munkáról szól az életed, nagyon szeretnéd megmutatni, hogy jó munkaerő vagy. Sajnos lépten-nyomon akadályokba ütközöl, mintha minden összeesküdött volna ellened. A figyelmetlenség nem jellemző rád, de pánikba eshetsz és végül azt is elrontod, ami máskor csak rutin.

Augusztusban:
Sajnos megromolhat a kapcsolatod a munkatársakkal, ami főleg az érzékenységednek köszönhető. Azt sem tudod, hogy mit várnak el tőled pontosan. Nem árt egy tisztázó beszélgetést kezdeményezned a főnököddel, így talán megelőzhetőek a nagyobb galibák.

Nyári stílusváltás:
Általában a visszafogott szabásvonal, a szürke árnyalatai jellemzőek rád. A nyár azonban remek alkalom, hogy végre kipróbáld a színek erejét és egy kis csillogás is beleférhet a képbe. Vegyél néhány praktikus és színes indiai stílusú ruhát, ami nagyon kellemes nyári viselet!

Flörtök, szerelem: Egzotikus szerelemmel indul a nyár, különösen akkor, ha nyaralni mész. Az út végén felejthetetlen élményekkel és tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb. Az augusztus már a munka jegyében telik, de egy munkahelyi flört bearanyozza a mindennapokat. Hogy mi lesz belőle, az most a te döntéseden múlik!


MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Júniusban: Szenvedélyes hangulatban indul a nyár, szívesen vennél egy forró kalandot, ami izgalmassá teszi az életedet. Lépten-nyomon flörtöt találsz, és tudod is, hogy mit akarsz. Kiválasztod a számodra legvonzóbb partnert, és beleveted magad az élet élvezeteibe.

Júliusban: Fáradtnak érzed magad, ezért mindenképpen ebben a hónapban vedd ki a szabadságodat. A legjobb, ha pihentető nyaralásra mész, és beleveted magad az édes semmittevésbe. Ha nincs lehetőséged nagyobb utazásra, akkor maradj otthon és pihenj minél többet!

Augusztusban:
Megtetszik neked egy vonzó munkatársad, így egyre több időt töltesz a munkahelyeden. A flört mindenkinek feltűnik - számolhatsz vele, hogy pletykák céltáblájává válsz. Járj el óvatosan, az új kaland nem befolyásolhatja a munkád minőségét! Ne munkaidőben ápoljátok a kapcsolatotokat!

Nyári stílusváltás: A csábításról szól a nyár - tükrözzék ezt a ruháid is! A legjobb, ha kihívó, testhez simuló darabokat viselsz. A kiegészítőid is legyenek szexisek! Jó ötlet egy vékony aranylánc, szív medállal. Egy ilyen darab garantáltan bevonzza az életedbe a szerelmet!

Flörtök, szerelem: Jól indul a nyarad, a csábítás izgalmassá teszi a forró napokat. Több kalandod is lehet, de az egyik mélyen felkavarja az érzelmeidet is. Ha ez megtörténik, akkor hajlamos leszel szerelembe esni, és még az sem érdekel igazán, hogy kiválasztottad illik-e hozzád.


SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Júniusban: Pezsgő napokkal indul a nyár, rengeteg programod lehet. Egymást érik a baráti programok, nem is nagyon marad időd a szerelemre. Ha van párkapcsolatod, akkor érdemes közös időtöltéseket szerveznetek, melyek még közelebb hoznak egymáshoz. Ha még nem aktuális a nyaralás, akkor egy hosszú hétvége férjen bele a hónapba!

Júliusban: A hónap a fantáziák, romantikus álmok jegyében telik. Szinte az egész napodat álmodozással töltöd, szerelmes hangulatban vagy, de nem találsz senkit, aki megütné a mércét. A munkád színvonala visszaesik, nem te leszel a legjobb munkaerő. Főnököd is észreveszi a kedvezőtlen változást.

Augusztusban: Végre összeszeded magad és bizonyítasz: dolgozol és nem is akárhogyan. Százhúsz százalékot akarsz letenni az asztalra - visszanyerheted a jó híredet a munkahelyeden. Ez persze energia befektetéssel jár - nem is nagyon marad már energiád a magánéletedre.

Nyári stílusváltás: A nyár az elegancia jegyében telik, a visszafogottság most többet jelent a kihívó stílusnál. Akkor érzed jól magad, ha minden részlet tökéletesen rendben van rajtad. Itt az ideje egy új frizurát választani, de most ne vadóc tincseket csináltass a fodrásszal. Egyszerű, de mutatós vágást válassz!

Flörtök, szerelem: Nem kalandot keresel a nyáron, hanem biztonságos, tartós kapcsolatot. Az ismerkedés is ennek jegyében zajlik. Ha van párod, de még nem köteleztétek el magatokat egymás mellett, akkor ez most biztosan megtörténik. Ha már ott tartotok, akkor az esküvő is csodálatosan sikerül!


NYILAS (November 22. – December 21.)

Júniusban: Sok munkával indul a nyár, talán a szabadságon lévő kollégákat kell helyettesítened. Sajnos nem tudsz a munkádra figyelni - nagyon lefoglalnak a romantikus fantáziák. Szerelmes hangulatban vagy, de a munka már kevésbé megy. Folyton hibázol, ami szemet szúrhat főnöködnek.

Júliusban: Otthonoddal foglalkozol, szívesen újítod fel a lakásodat. Akár saját kezűleg is kifesthetsz, garantált a jó eredmény. A munkában megélheted a kreativitásodat is. Ha új bútorokat, vagy lakáskiegészítőket vennél, akkor itt az ideje, hogy felkerekedj. Nagyon jó darabokat találhatsz!

Augusztusban: Szenvedélyes hangulatod kalandok keresésére sarkall. Sokkal több lesz az igényed a szexre, és ha nem kapod meg, akkor nagyon feszült leszel. Veszekedőssé válsz, ami tönkreteheti a kapcsolataidat. A hónap átvészelésében segíthet a sport - mozogj minél többet!

Nyári stílusváltás: A nyár az élénk színek, feltűnő kiegészítők jegyében telik el. Az arany díszítéseket minden mennyiségben alkalmazhatod, ha buliba mész! Elengedhetetlen a bronzos bőr, ami még vonzóbbá tehet. Ideje sportosabb életmódot kialakítanod: számolj le a zsírpárnákkal!

Flörtök, szerelem: Vágysz a szerelemre, de sajnos csak fantáziák szintjén éled meg az érzelmeket. Alkalmad több is lenne az ismerkedésre, de valahogy mindig találsz valami kivetnivalót flörtpartneredben. Így marad az álmok szövögetése, ami bizony nem elégít ki teljesen.


BAK (December 22. – Január 20.)

Júniusban: A nyár kezdete nem hoz változást a viselkedésedben: visszahúzódó hangulatban leszel, fáradt vagy. Így nem szívesen jársz el otthonról és semmi kedved a flörtökhöz. Talán a munka gyötör meg - mindig te akarsz a legjobb munkaerő lenni. Szinte bármit megteszel, hogy kivívd főnököd megbecsülését.

Júliusban: Mozgékonyabb, nyitottabb hangulatban leszel, a hónap alkalmas a kapcsolataid ápolására. Szervezz találkozókat a barátaiddal, vagy flörtölj önfeledten. A munkamegbeszéléseken fogalmazz világosan - sajnos nagyobb a félreértés veszélye. Kérj egyértelmű utasításokat.

Augusztusban:
Sokat dolgozol, de ennek kevés a pénzben mérhető eredménye. Ha üzlettel foglalkozol, akkor nem sikerül gyümölcsöző együttműködéseket létrehozni. Pénzügyi szempontból kedvezőtlen a hónap. Ha van tartalékod, akkor könnyebben átvészelheted a nehéz időszakot.

Nyári stílusváltás: Semmi kedved a kihívó darabokhoz és a feltűnéshez. A legfontosabb számodra a kényelem. Örömmel hordasz hosszú, bő ruhadarabokat, melyek nagyon kellemesek a nagy melegben. A magas sarkú szandál helyett inkább egy laza papucsot választasz.

Flörtök, szerelem: Szinte nem is gondolsz a flörtre, annyira fáradt vagy. Este már csak arra van energiád, hogy kimerülten ágyba zuhanj és szinte azonnal álomba merülsz. Ha van kapcsolatod, akkor a tökéletes védettséget keresed benne. Szeretnéd, ha kedvesed mindig, mindenben támogatna.


VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Júniusban: Nyitott hangulatban indul a nyár, nemcsak a flörtökre leszel fogékony, hanem az új baráti kapcsolatokra is. Könnyen előfordulhat most, hogy barátságból lesz szerelem az életedben, vagy éppen az ellenkezője. Talán egy forró szerelem szelídül életre szóló barátsággá.

Júliusban: Nehéz hónapod lesz, rengeteg a tennivalód a munkahelyeden. Nem működik olajozottan a napirended, valami mindig keresztülhúzza a számításaidat. Mélyről jövő, pusztító feszültséget érzel - vigyázz, nehogy megbántsd a munkatársaidat. Mozogj, sportolj sokat, ez csökkenti a feszültséget.

Augusztusban: A hónap szerelmi kalandokat tartogat számodra. Szinte belesodródsz az új flörtbe, ami hamar válik élvezetes szexkapcsolattá. Később kiderülhet, hogy elhamarkodottan döntöttél: új választottaddal nem értetek szót egymással. Kezeld a viszonyt a helyén: ne láss bele túl nagy érzelmeket!

Nyári stílusváltás: Rengeteg új élmény vár a nyár folyamán, egymást érik az élvezetes programok. Fontos, hogy jól variálható, kényelmes ruhákat hordj. Mindig jól áll a sportos stílus, de most szinte lételemeddé válik. Vágass a fodrászoddal praktikus, igazi nyári frizurát! Így reggelente nem sok gondod lesz a hajaddal.

Flörtök, szerelem: Jönnek-mennek a flörtalkalmak a nyár folyamán, és mindet kiélvezed. Nem akarsz igazán elköteleződni, inkább csak szórakozol kedvedre. Élvezetes kalandokban lehet részed, de a komoly döntésekkel érdemes várni. Adj magadnak időt mindenre - az érzelmek területén is!


HALAK (Február 20. – Március 20.)

Júniusban: A pénzügyeid foglalkoztatnak leginkább, még nem tudod, hogy miként finanszírozhatnád a terveidet. A megoldás megérkezik, végül a saját ötletességed hozza meg az eredményt. A szerelemben az érzékiség irányít, könnyen sodródsz bele egy kalandba, ami elsősorban testi értelemben lesz kielégítő.

Júliusban: Szeretnél minél többet beszélni az érzelmeidről és ez jót tesz a párkapcsolatodnak. Ha friss a szerelem, akkor vigyázz, ne ronts ajtóstól a házba. Ne kezdeményezz túl korán komoly beszélgetéseket. Várd meg, amíg kialakul a bizalom közöttetek.

Augusztusban:
A gondolataidat a pénzszerzés köti le. Szeretnél többet keresni és ennek érdekében sokkal több munkát is felvállalsz. Ha lehetőség van a munkahelyeden plusz munkára, akkor vállald fel. Elvégezheted a szabadságon lévő kollégák munkáját is, aminek meg lesz az anyagi ellenértéke.

Nyári stílusváltás: A nyár a természetesség jegyében telik, fő szempont a kényelem lesz. Szerezz be néhány lenge darabot, amiben igazán jól érzed magad. A ruhák minősége sem elhanyagolható: inkább vegyél drágábbakat, melyekben sokáig örömedet leled. A cipőd mindig legyen nagyon kényelmes!

Flörtök, szerelem: Érzéki szerelemmel indul a nyár, alig tudod féken tartani a vágyaidat. Az új kaland elsősorban testi értelemben elégíti ki - soha nem látott minőségben éled meg a szexet. Az izgalom elmúltával azonban a varázs is csökken - ne törekedj most hosszú távú kapcsolatra.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 10369 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x