Szabadságot és lendületet ígér júniusra a számmisztika...
Címlap / Ezotéria / Szabadságot és lendületet ígér júniusra a számmisztika

Szabadságot és lendületet ígér júniusra a számmisztika

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Míg az elmúlt hónapot, a májust a váratlan fordulatok és a mögöttünk álló időszak kiértékelése jellemezte, addig a június hónapban a szíved szabad döntése lesz meghatározó, amihez rendkívül energikus és lendületes energiák párosulnak majd, legalábbis ezt ígéri a számmisztika - mondja Schilling Péter a szammisztika.com életvezetési tanácsadója. 

A május hónap száma az 5-ös volt, ami nagyon sok nem várt helyzetet és hirtelen változást hozott az életedben, amit az adott pillanatban sokszor talán nehézségként éltél meg, de végül minden kedvezően alakult és tanulhattál az esetlegesen elkövetett hibákból is.

A mögöttünk álló hónapban talán kicsit gyakrabban kerültél nosztalgikus hangulatba, amikor előjöttek a régmúlt események, amik talán most már új megvilágításba kerültek előtted. Ennek oka az volt, hogy a 2011-es év száma a 4-es (2+0+1+1 = 4) összeadva május hónap számával (4+5 = 9) 9-es számot eredményezett. A 9-es szám pedig befelé fordulást és kiértékelést hoz az életedbe a mögötted álló időszak tekintetében.

Mivel 2011 a megújulás éve, amikor új alapokra helyezhetjük az életünket, ezért a mostani visszatekintés egyben az életed bizonyos területeinek lezárását is magával hozhatja, hogy újult erővel vághass bele az előtted álló lendületes időszakba.Mit ígér neked a június?

A június száma a 6-os, ami azt jelenti, hogy ebben a hónapban a szíved szabad döntése kerül a középpontba. Most nem szabad azon gondolkodnod, hogy meghozz-e egy döntést, amire már régóta vársz, hanem bele kell vetned magad és hagynod kell, hogy elsodorjanak az események, pontosan úgy, mint amikor szerelmes vagy. Gondolj csak bele, hogy a szerelmesek soha nem vacillálnak, hanem tűzön-vízen át követik szívük hívó szavát.

Ha a 2011-es év számát, összeadjuk a június hónap számával, akkor tízet és egyet kapunk eredményül (4+6 = 10 -> 1+0 = 1). A 10-es azt jelenti, hogy most egy komoly felkészülés veszi kezdetét az életedben, amikor felszínre kell hoznod magadban egy eddig talán méltatlanul elhanyagolt területet, annak érdekében, hogy az az életed részévé váljon. Ez komoly kihívást is jelenthet számodra, de nem kell megijedned, mert ha elszánt vagy, akkor minden lépésed sikert ígér.

Az 1-es szám azt jelenti, hogy bármi, amit eddig csak terveztél, most valóra válhat, feltéve, hogy van hozzá elég bátorságod, hogy belevágj a megvalósításba. Most nem érdemes tétlenül ülnöd a babérjaidon, mert ez most a cselekvés időszaka. A június hónap lendületet és sikert ígér minden olyan életterületen, ahol képes vagy megtenni a szükséges lépéseket. Ebben a hónapban a bátraké a szerencse. Ne feledd: egyáltalán nincs mitől félned, mert most minden erő téged támogat.A személyes lehetőségek megismerése mindenki számára nyitott könyv a születési dátuma alapján. Ha nyitott vagy rá, hogy egy új megvilágításból szemléld az életed eseményeit, akkor a számmisztika egy olyan egyszerű és kézzelfogható eszköz, ami számodra tanácsokat ad a mindennapokra
- tanácsolja Schilling Péter

Schilling Péter
Életvezetési Tanácsadó
www.szammisztika.com

Képek: 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4919 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x