Tarot-előrejelzés: a lehetőségek hete
Címlap / Ezotéria / Tarot-előrejelzés: a lehetőségek hete

Tarot-előrejelzés: a lehetőségek hete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

A héten a növekvő Hold időszakára jellemző pozitív tendenciák érvényesülnek: könnyedén ránk találnak a lehetőségek. Ezen a héten érdemes is ezeket megragadni, ugyanis az Univerzum most nem mindennapi esélyeket kínál fel - figyeljünk jól, nehogy elszalasszuk! 

Hétfő - június 6. (Kelyhek Királynője, Világ, Főpapnő):
A mai napon valamilyen áldozatot kell vállalnunk. Egy olyan, már megszokott cselekvést, tradíciót kell hanyagolni, amely igazán meghatározta a hétfőinket. Szükségünk lesz a lelkierőnkre is, mert apróbb megrázkódtatások érhetnek minket. Azt jelképezi a Világ lap, hogy ma nem kell semmilyen tanulási folyamaton átmennünk, hanem élvezni a napot, és megélni a hétfőt. Fontos, hogy megélni, s nem egyszerűen csak átélni, vagy átvészelni. A Világ kártyája az újra megtalált egységet, a mélységes harmónia élményét és egy fejlődési folyamat örömteli befejezését mutatja. Az események vonatkozásában boldog időszakot jelez, melyben nyíltan és teljes elevenséggel élvezzük létünket. Jelentheti azt is, hogy nemzetközi kapcsolatainkat ápoljuk vagy utazunk. A mai napon sokkal barátságosabbak, segítőkészebbek leszünk. Védelmet élvezünk, azaz ha bármilyen lelki szintű támadás ér minket, azonnal megnyugvást találunk.
A Felemelkedett Mesterek mai üzente: Fontossági sorrend!

Kedd - június 7. (Botok Királynője, Nap, Főpap):
Mivel a Botok királynője a tűz elem női erejét testesíti meg, így a mai napunkra az önbizalom, az okosság, és az alkalmazkodás lesz jellemző. Vállalkozó szelleműek leszünk, így könnyen pattanhatnak ki új tervek, gondolatok, vagy egyéb terv. Életkedvünk az lesz, így érdemes valami pihentető helyre elmenni. Ez lehet csupán a kert, ahol a nap melegében időzzünk el egy kicsit. A mai napon minden eseményt pozitívan alakul, a már megkezdett tervek és cselekedetek csak pozitív irányba mennek, és nem vallanak ma kudarcot. A Főpap lap mutatja, hogy a mai napon érzett önbizalom, akaraterő és hit felerősödik, így mindent véghez tudunk vinni: sikeresen! Kissé előtérbe kerül a gyermeki énük, azaz kicsit sértődékenyebbek és dacosabbak lehetünk.
A Felemelkedett Mesterek mai üzente: Jól látod a helyzetet!Szerda - június 8. (Kelyhek Hármas, Igazságosság, Akasztott ember):

A Kelyhek Hármas lap megmutatja, hogy a gondatlanság és a hála lesz az egyik meghatározó aspektusa a napnak. Azt jelzi a lap, hogy valami értékeset, szépet érünk el, vagy kapunk ajándékba, és ezért boldogak, elégedettek és hálásak vagyunk. A lélek szempontjából életörömöt és beteljesülést mutat. A napra az is vonatkozik, hogy ha őszinték és becsületesek vagyunk, tevékenységünket elismerik, és megfelelően honorálják. Ha viszont kétes eszközökkel, cselekedetekkel, fondorlatokkal, hátsó szándékkal terhelten akarunk előnyre szert tenni, elég hamar kudarcot vallhatunk. Azaz a mai napra a felelősség tudat is vonatkozik. Lehetőségünk van arra, hogy mélyreható elemzéssel megváltoztassuk jelenlegi állapotunkat, és világnézetünket, amennyiben nem találjuk a mostanit számunkra a legmegfelelőbbnek.
A Felemelkedett Mesterek mai üzente: Jóga!

Csütörtök - június 9. (Botok Ötös, Érmék Apródja, Kardok Ásza):

A Botok Ötös lap a mai napot átható kihívásokra és erőpróbákra utal. Olyan helyzetekbe kerülünk, ahol erőnkről bizonyságot kell tennünk. Nincsen szó ellenségeskedésről vagy harcról, csupán a  bizonyítási vágyunkat kell legyőznünk. Az ebből leszűrt tapasztalatokat nem szabad elkerülni, hanem meg kell élni és képességeinket fejleszteni általuk. A mai napon e mellett kínálkozó lehetőséggel is találkozhatunk. Megvalósítható, felhasználható javaslatról, tervről van szó. Érzéki tapasztalatot, rendkívül hasznos javaslatot jelez, amely kihúz minket a mostani csapdából. Mindezekre csak ráerősít a Kardok Ásza lap, amely a bennünk rejlő esélyt testesíti meg. Jelen pillanatban azt jelenti, hogy itt a tudás erejét kell használni a világossághoz.
A Felemelkedett Mesterek mai üzente: Megtisztulás!

Péntek - június 10. (Kardok Királya, Kelyhek Lovagja, Érmék Nyolcas):
A Kardok Királya megeleveníti előttünk a férfierőt, azon belül is a Levegő elemet. Az okosság, gyorsaság, agyafúrtság, ötletesség, szellemesség, ellentmondás, ironikusság, ravaszság, ötletesség mind-mind jellemző lesz a mai napunkra. Többek között ezért is lesz változatos ez a mai nap. Békés légkörbe kerülünk a mai nap folyamán, ami lehet csupán egy rövid beszélgetés erejéig, de megtörténhet a munkahelyen is. Amennyiben eddig a civódás és a konfliktus uralkodott az életünkben, a kártyák szerint béke jön. Egy ígért terv kezdetét mutatja az Érmék Nyolcas. A lap továbbá azt is üzeni, hogy legyünk büszkék arra, amit saját kezűleg készítettünk, értékeljük a saját kezünk munkáját!
A Felemelkedett Mesterek mai üzente: Energiagyógyítás!Szombat - június 11. (Kardok Apródja, Érmék Lovagja, Ördög):

A Kardok Apródja a kívülről jövő impulzust, lehetőségeket vagy kínálkozó tapasztalatot jelzi előre a mai napunkra. A kívülről érkező impulzus rávilágít arra, hogy mit teszünk rosszul. Ezért ebből tanulnunk kell, s nem megállni az út közepén és gondolkodni, hanem azonnal cselekedni. Ilyen értelemben arra figyelmeztet minket, hogy a nehézséget hozó felhőkre időben figyeljünk fel, ne az utolsó pillanatban kapjunk észbe, amikor már a teher a vállunkat nyomja. Mindazonáltal fontos, hogy ma maradjunk a földön, azaz foglalkozzunk a fizikai testünkkel inkább. Az Ördög lapja csak ráerősít az előbb leírt dolgokra: ne játszunk a tűzzel. Keressük meg a probléma forrását és "oltsuk el a tüzet"!
A Felemelkedett Mesterek mai üzente: Vonulj vissza a természetbe!

Vasárnap - június 12. (Botok Apródja, Érmék Kilences, Botok Kilences):
A Botok Apródja a Tűz elemet jeleníti meg, így könnyen fogadjuk a kívülről érkező javaslatokat, impulzusokat, amelyeket leginkább környezetünkből kapunk. Lehetőségeinket a mai napon se hagyjuk kihasználatlanul! Ha eddig nem éltünk az új lehetőségekkel, ma még megragadhatjuk ezeket. Anyagi szerencse várható a mai napon, ez lehet kisebb, de akár nagyobb is. Jó irányú fejlődés várható a mai napon, amelynek köze van a családhoz, és magához a családi egységhez. Ellenben a Botok Kilences lap azt üzeni számunkra, hogy meg kell találni az "álljt", ahonnan ne menjünk tovább. Azaz meg kell teremteni az egységet, de ebbe az egységbe ne vegyük bele a barátok barátait, s még azoknak a barátait is. Teremtsünk egységet, de csak azokkal, akikkel szoros a kapcsolat!
A Felemelkedett Mesterek mai üzente: Írj!

A Felemelkedett Mesterek mai üzenete c. rész forrása; Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek (Édesvíz kiadó) könyv és kártya.

Papp Máté
astroworld.gportal.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6898 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x