12 évesek lettünk!
Címlap / Ezotéria / 12 évesek lettünk!

12 évesek lettünk!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-08

A HarmoNet Szent Iván éjjelén ünnepli 12. születésnapját - ami nélkületek, olvasóink nélkül nem jöhetett volna létre. Ezért ma nemcsak ünneplünk, hanem ajándékot kérünk Tőletek és mi is megajándékozunk 12 szerencsés olvasót! 

Tegnap óta nagyon sok köszöntést kaptunk a Facebook oldalunkon, amit ezúton is köszönünk!
Egy-két szívünknek kedves köszöntés, a teljesség igénye nélkül:

„12 év nagy idő, kívánom, hogy a sokszorosát is megünnepeljétek majd sok-sok év múlva!” (Nemesné Wágner Beáta )

„Gratulálok a 12 éves évfordulótokhoz. Nagyon köszönöm, hogy mindennap megörvendeztetek a napi Harmónia kártyával, most már jó pár éve.:) Melyek valósága nagyon sokszor be is következik.:)) További sok sikert és nagyon sok jó cikket kivánok Nektek!:))Egy kitartó, hű olvasótok.:))” (Zsuzsa Weinbrenner)

"Gondolkozz, mielőtt cselekszel!" :) Talán első lépésnek sokak számára ez pont jó lenne ;)"
(Tóth Róbert)

„12 év? Akkor jöjjön 12 érv! Harmonikus, tanító, szórakoztató, figyelemfelkeltő, figyelmeztető, emlékeztető, szívmelengető, lélekemelő, szó szerint is sokoldalú, lényegretörő, segítőkész, példamutató és magasröptű. Jujj, ez már 13 - kicsit több lett, maradhat? Csodaszép, Isten áldotta születésnapot kívánok az érzékeny kamaszkorba lépett Harmonetnek ezen a varázslatos, különleges, szerelmes nyári napon! Köszönöm, hogy írhatok Nektek, az olvasóknak és hogy szerettek. Egy csodaszép Ady Endre versidézetettel teszem teljessé a köszöntést:

"Amit adtam: örökség s nem divat
S addig is, mig a Halál elhivat,
Magam vagyok: adó, jó s virágos."


(Ady Endre: Megmaradok virágos mezőkön)
 
(Ujfalusi Márta, tanácsadónk)

Egy különleges ajándékot is szeretnénk kérni Tőletek, ami Nektek, barátaitoknak is öröm lehet: kérünk, hogy ma küldj legalább 2 barátodnak, barátnődnek Harmóniakártyát! 
Azok között ugyanis, akik Szent Iván éjjelének végéig iratkoznak fel a Harmóniakártyára, valamint akik küldenek kártyát barátaiknak, 12 csomag Poláris Világ jóskártyát sorsolunk ki!

Képek:
piqs.de
Sámándobkészítés
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5142 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x