Dohányzás és droghasználat = fájdalmas jövő?
Címlap / Ezotéria / Dohányzás és droghasználat = fájdalmas jövő?

Dohányzás és droghasználat = fájdalmas jövő?

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Sokan vélekednek úgy, hogy a dohányzás és drogozás a jövőben még tovább terjed, és egyszerűen megállíthatatlan lesz. Ám valóban így lesz ez? A tarot elárulja, hogy nem. Fájdalmas jövő következik rövid időn belül, de ami utána lesz… A Nagy Kelta Kereszt kirakási módot alkalmaztam ahhoz, hogy megtudjuk, mit hoz a drogfogyasztással és a dohányzással kapcsolatban a jövő. 

Akaraterő = elvonó
Talán úgy gondoljuk, hogy a függők könnyen és fájdalom nélkül le tudnák tenni ezeket a szereket, és egyszerűen megszabadulhatnának szenvedélybetegségeiktől. Ám ez nem ennyire egyszerű. A jövőben rejtett problémák, gondok, feladatok megoldásához, vagy megoldása helyett sokan inkább ezekhez a pótszerekhez menekülnek majd.

A változás a levegőben van
Valami elindult az emberekben. Ez a valami nem más, mint a változás szele. Elgondolkodnak rajta, hogy: ez így valóban jó, kell ez nekem? És megdöbbenve tapasztalják, hogy a válasz minden esetben: nem.

Az ok
Sokan azért fogyasztják majd, hogy az elnyomás alól ki tudjanak törni. Ez természetesen nem lesz megoldás, csupán a közérzetük és a kedvük fog javulni. A problémák, és az elnyomás ugyanúgy megmarad, csak a hallucinogén szereknek köszönhetően az emberek máshogy, pozitívabban látják majd a világot. Ezt természetesen a gondolat egyszerű, teremtő erejével is el lehet érni, a szerek használata nélkül.

Mit hoz a jövő?
A következő évekre nagy hatással lesz a médiában szereplő megdöbbentő dolgok, amelyeknek oka a drog, alkohol és dohányzás. Példaként felhoznám Stohl András ügyét, aminek köszönhetően országjáró kampányt indított a drogfogyasztás ellen. Sokak szerint badarság és felesleges, de ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy a fiatalok NE nyúljanak a szerekhez. De ez csak egy példa arra, hogy milyen események, történések várhatóak a jövőben.

Hamarosan egy „egyensúlyozási” állapot uralkodik el, amikor sokan kipróbálják, de sokan le is szoknak róla. Ugyanis hiába mondják el számtalanszor mások, hogy ezt ne, és ez rossz, szinte felesleges. Amíg az ember a saját bőrén meg nem tapasztalja, hogy valóban mi is az a rossz, addig bármit mondhatunk, nincs egy kialakult kép az elméjében.

Összegezve a dolgokat, egy pozitív jövőkép előtt állunk, amely ugyan negatívumokkal és nehézségekkel indul, de a végeredmény: jó és tiszta!

Papp Máté
AstroWorld

Dohány-és drogellenes kampánynap a facebook-on >>>Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3210 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x