Júliusi bolygóállások - mire számíthatunk a hónapban?...
Címlap / Ezotéria / Júliusi bolygóállások - mire számíthatunk a hónapban?

Júliusi bolygóállások - mire számíthatunk a hónapban?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A hónap elején fáradtabbak és lehangoltabbak lehetünk, hó végére viszont felerősödik a kreativitásunk és remek ötleteink támadhatnak. Számítsunk és készüljünk nyugodtan a váratlan akadályokra, és engedjük be az életünkbe a romantikát: júliusban minden adott, hogy felhőtlen szerelmi románcot éljünk át. 

Július hónapra is rányomja bélyegét a Plútó – Uránusz kvadrát. Hirtelen indulatokra, váratlan akadályokra számíthatunk. Könnyebbé tehetjük a helyzetet önmagunk számára, ha tudatosan fektetünk hangsúlyt a nyugalomra, és a váratlan eseményekben igyekszünk lehetőséget látni.

A hó eleji Szaturnusz – Nap kvadrát lehangoltságot hoz, ráadásul lassabbak, fáradtabbak leszünk. Akadályokba ütközhetünk ügyeink intézésében, valahogy minden nehezebben megy. Úgy érezzük, hogy a szürke hétköznapok taposómalmából nincs kiút. Így a kreativitásunk sem szárnyal, azt gondoljuk, hogy úgysem fogadják el az ötleteinket. 

4-én eléri a Neptunusz trigonját a Vénusz. A romantikus megnyilvánulásoknak jött el az ideje. Akik szerelmesek, rózsaszínben látják a világot, függetlenül a valós eseményektől. Nem látjuk meg párunk hibáit, így objektív döntésekre sem alkalmas az időpont. Egyszerűen csak élvezzük a szerelmet, de a konkrét lépésekkel még várjunk!

9-én a Merkúr szextilben áll a Szaturnusszal és a Marstól is kedvező fényszöget kap. Különösen jó időpont elmélyült munkára, vagy tanulásra. A most megszerzett tudást sokáig birtokolhatjuk, talán évek múlva is emlékszünk az információkra. Több időt kell szánnunk a tanulásra, de megéri!
12-ig érdemes kommunikációval foglalkoznunk. Jó a meggyőző erőnk, így üzleti tárgyalásainkra is kedvező az időszak. Vigyázzunk, hogy ne tűnjünk túlságosan erőszakosnak!
A sportban is szép sikereket érhetünk el, különösen akkor, ha dinamikus sportágat művelünk.

A hó vége az Uránusz – Nap trigon jegyében telik. Kreativitásunk felerősödik, ragyogó ötletekkel állhatunk elő a munkahelyünkön. Érdemes időt szánnunk a kedvteléseinkre is, hiszen vágyunk az önfeledt, játékos programokra. A lényeg, hogy szabadnak érezhessük magunkat, önmagunknak is adjunk időt és teret.

Kunsay MelindaNyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6883 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x