Gazdagság? A befogadó tenyér-tányér megmutatja!
Címlap / Ezotéria / Gazdagság? A befogadó tenyér-tányér megmutatja!

Gazdagság? A befogadó tenyér-tányér megmutatja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Szepes Mária szerint a tenyerünk sajátos lenyomata életünknek, sorsunknak, karmánknak. Szabadon alakíthatjuk lehetőségeinket, de csak azokat az eszközöket használhatjuk szabadon, melyekkel rendelkezünk. Kezünk az egyik legnyilvánvalóbb ilyen eszköz.  

„A kéz rajzolatai olyanok, mint egy közigazgatási térkép országhatárokkal, városokkal, utcákkal, közlekedési csomópontokkal és hasonlókkal” – írja Ruediger Dahlke.

Tenyerünkben számos, gazdagságra utaló jel megmutatkozik, ám talán 3 olyan dolog van, amit mindenképpen meg tudunk figyelni magunkon.

 

 1. A tenyér-tányér.
  Ez a kedves név a tenyerünk „öblét” jelenti. Emlékezzünk, hogy tartja elénk cukorkáért gyermekünk a kis markát, vagy a koldus a tenyerét az aprópénzért. Mekkora ez a mélyedés? Minél mélyebb, öblösebb ez a tányér, annál többet tudunk tenyerünkkel meríteni az „élet vizéből”, annál több marad nálunk életünk során.

  Ha a jobb kéz öblösebb, akkor életünk, vágyaink, helyzeteink alakulásának köszönhetjük bőségünket, ha a bal kezünkben mélyebb ez a tányér a sorsunk, az alkatunk determinál bennünket a bőségre.
   
 2. A nyitott és a zárt ujjak is árulkodnak.

  Ha a tenyerünk a fenti pozícióban van, és ujjaink között egyáltalán nincs rés, teljesen össze tudjuk őket zárni, akkor jobban hajlunk a spórolásra, a pénz megfogására, míg ha az ujjaink közt rések vannak, amin a víz kifolyhatna, akkor magunk is hajlamosabbak vagyunk a költekezésre. Ezt érdemes megfigyelni lazán tartott, összezárt ujjú tenyerünkön és a „kéregetős” kézen is, hiszen a kettő különbsége megmutatja, milyenek vagyunk nyugodt állapotban és milyenek akkor, hogyha szorít a szükség. (Alapvetően adakozó, bőkezű emberből is varázsolhat fukart a szükség.)
   
 3. A gyűrűs ujj alatti úgynevezett „Neptun-villa megjelenését érdemes figyelni, hiszen ez mozgó jelként funkcionál.
  Ez a jel „vándorol, vagyis ha jobb kezünkön észrevesszük ennek megjelenését, akkor pénzügyi területen kicsit kockázatvállalóbbak, bátrabbak lehetünk, ha azonban ez a jel eltűnik, akkor érdemes kicsit kevesebb rizikóval bánni a pénzzel. A gyűrűs ujjunk alatt megfigyelhető villa alakú, három ágú kis jel akár a lottó-szerencsét, vagy a pénzügyi nyereményeket is jelölheti, így esélyt adhatunk magunknak arra is, hogy nyerjünk.A tenyér, a kéz gazdagságáról nem csak annak vonalai, hanem a kéz ápoltsága is árulkodik

A régi idők cigány jósnői is először azt nézték meg, hogy „dolgos kéz”, „nemes kéz”, vagy „durva kéz” birtokosa-e az, aki eléjük tolja tenyerét. A „nemes kéz” ápolt, körmei nem töröttek, tiszták, szépek, hölgyek esetében a körömlakk vagy a műköröm is hozzá tartozhat ehhez. A rágott köröm, a száraz kézfej, a köröm sarkainak kinövései arról árulkodnak, hogy az illető nem sokat ad magára, jómódját nem szívesen mutogatja. A tenyér-tányér és a kéz ápoltsága megmutatja, hogy gazdája mennyire szerti kimutatni gazdagságát, mennyire fukar.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10256 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x