Szingli horoszkóp - A MÉRLEG szingli
Címlap / Ezotéria / Szingli horoszkóp - A MÉRLEG szingli

Szingli horoszkóp - A MÉRLEG szingli

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

 

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Igényes vagy a szerelemben, ahogyan minden másban is az életben. Nem elégszel meg, csakis a legjobbal. Ez a „finnyásság” azonban oda vezethet, hogy sokáig nem találsz megfelelő partnert. Talán adhatnál egy esélyt a kevésbé ígéretesnek tűnőknek is. Nehezen döntöd el, hogy belemenj-e a viszonyba, időre és sok udvarlásra van szükséged. Ha kedvesed nem elég türelmes veled, akkor új zsákmány után nézel. Sokszor előfordul, hogy látszólag benne vagy a mókában, de amikor sor kerülne rá, akkor hirtelen mégis kihátrálsz a helyzetből.

Mit tegyél?
Mutass több határozottságot! Döntsd el időben, hogy hajlandó vagy-e komolyan venni új kedvesedet. Így sok csalódástól kímélheted meg magadat és partneredet is. Ha döntöttél, akkor csakis neki szenteld a figyelmedet!

Mit ne tegyél?
Ne tarts több vasat a tűzben! Gyakran előfordul veled, hogy régi partnered is megtartod, de már az új kedvessel is randizol. Ha ez kiderül, akkor könnyen keveredsz bonyodalomba!

Mikor és hol találod meg a szerelmet?
A nyár közepe meghozza számodra a flörtöt. A munkád során ismerkedhetsz meg egy tapasztalt, komoly férfival, akiben teljes egészében megbízhatsz.
Milyen partnert keress? Számodra a külsőségek egyáltalán nem lényegtelenek. Fontos, hogy kedvesed jó kiállású, jóképű férfi legyen. Ha nem üti meg a mércét, akkor szóba sem állsz vele. A modora, stílusa sem elhanyagolható: ha nem elég pallérozott, akkor nem is érdekel. Elvárod, hogy körüludvaroljon, és a figyelme akkor sem lankadhat, ha már egy ideje együtt vagytok. Akkor maradsz vele, ha királynőként kezel, és mindig gondoskodik a jó hangulatodról. Fontos számodra, hogy rendszeresen közös programokban legyen részetek. Vágysz a közös élményekre.

Szerelemvonzó talizmánod:
eper medál, fülbevaló.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2887 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x