Augusztusi bolygóállások - kreatív szex és vitalitás
Címlap / Ezotéria / Augusztusi bolygóállások - kreatív szex és vitalitás

Augusztusi bolygóállások - kreatív szex és vitalitás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A hónap Uránusz - Vénusz trigonnal indul, ami izgalmassá teszi szerelmi életünket. Meglévő kapcsolatokban elősegíti, hogy kreatívan éljük meg a szexet, újra érdekesnek találhatjuk egymást. Ha egyedül vagyunk, akkor váratlan vonzalmat hoz, a flört gyorsan válik szerelemmé. Mindezek mellett fontos lesz önállóságunk, saját magunkra is szeretnénk időt szánni, nem tűrjük a rövid pórázt.  

A Jupiter – Nap kvadrát akkor lesz a legkellemetlenebb, ha amúgy is önbizalomhiánnyal küzdünk. Megkérdőjelezhetjük saját alkalmasságunkat a munkában, nem örülünk a megmérettetéseknek.
Ugyanakkor a Nap – Szaturnusz szextil megsokszorozza bizonyítási vágyunkat, szeretnénk nyilvánvalóvá tenni, hogy jól dolgozunk, és vállaljuk a felelősséget a munkánkért.

A hó elejétől érezhetjük a Mars – Uránusz kvadrát hatásait. Feszültebbek leszünk, váratlanul robbannak ki a viták. 10-én tetőznek az indulatok, úgy érezhetjük, hogy szétrobbanunk a dühtől, amit a Plútó kvadrátja még tovább fokoz. Csúnya botrányok robbanhatnak ki, olyasmire ragadtatjuk magunkat, amit máskor soha nem tennénk. Ha végre megnyugszunk, akkor rendkívüli kimerültséget érzünk, - nagyon elfáradhatunk. Aki érzékenyebb, teljesen összeroskadhat, nem lesz ritka a sírás, és a válságban lévő kapcsolatok könnyen végződnek szakítással.
Fontos, hogy a közlekedésben óvatosabbak legyünk!


10-től békésebb hangulatban leszünk, bár még mindig feszültek vagyunk. A Nap – Vénusz együttállás azonban segít, hogy nagylelkűségünk, toleranciánk legyőzze indulatainkat. Így a hó közepére már megtanuljuk, kezelni a feszültségeket.

Hó közepétől egyre energikusabb hangulatban leszünk, különösen kedvező az időszak a sportteljesítményekre. A legenergikusabb nap 19-e, köszönhetően a Jupiter – Mars szextilnek. Könnyedén vesszük az akadályokat, szinte nem is kell erőfeszítés az eredményekhez. Akkor hozzuk a legjobb formánkat, ha elengedetten, örömmel dolgozunk, vagy sportolunk.

A hó utolsó harmadában már egyre fáradékonyabbak leszünk, köszönhetően a Mars – Szaturnusz kvadrátnak, mely 25-én teljesedik ki. Megélhetjük, hogy nagy elánnal tervezzük meg ügyeinket, de folyton külső akadályokba ütközünk. Valahogy semmi sem jön össze, ettől pedig levertekké, enerváltakká válhatunk.


A hónap Nap – Plútó trigonnal zárul, ami lassanként visszaadja életkedvünket, vitalitásunkat. Ne várjunk rögtön csodákat. Hagyjunk magunknak időt, hogy magunkra találhassunk.


Szerencsés napok:
2, 3, 4, 5, 6, 15, 20, 30, 31,

Szerelmes napok:
14, 17, 23, 24, 25, 26,

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x