Ősanyák üzenete - Augusztusi jóslat
Címlap / Ezotéria / Ősanyák üzenete - Augusztusi jóslat

Ősanyák üzenete - Augusztusi jóslat

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

A jóslást Újhold napján (szombaton) végeztük, amikor a Nap és a Hold is az általa uralt Oroszlán csillagjegyben járt, így a férfias, tüzes princípiumot ellensúlyozta a nőies kártya. 

Augusztus hónapot 3 részre osztottuk. Három 10 napos egységre, s ezekre az időegységekre húztunk egy-egy lapot az Istennő inga segítségével. A lapok sorrendjét balról jobbra, a szívtől az ész irányában nézzük.

A lapok sorrendje: Barlang asszonya, Szerelem úrnője, Levegő úrnője


Augusztus eleje – a Barlang asszonyának uralma alatt áll

A hó eleji hűvös időjárás, a sok nedvesség, eső neki köszönhető. (Az évkör téli lapja) A Barlang nem más, mint saját lelkünk mélye, az anyaméh, ahol önmagunkban várakoztunk a születésre. A kártya azt mondja, hogy ne féljünk a sötéttől, mert az befelé visz, önismeretünket mélyíti.  Augusztus elején ne várjunk nagy élményeket, eseményeket, vagy ha ilyeneket generálunk, azok sorra visszavisznek saját magunkba. Ha tehetjük, akkor csöndben munkálkodjunk, beszéljünk kevesebbet, legyünk visszavonultabbak.

Augusztus közepe – a Szerelem úrnőjének erejét birtokolja.

Ez a Teljesség lapja. Segít egyesíteni magunkban a férfi és a női princípiumot, ahogy a kártya húzásakor a férfias és a nőies jelképek harmóniába kerültek egymással. A szerelem lapja a lánykérések, házasságok, új, de életre szóló szerelmek, hosszú távú férfi-nő kapcsolatok kialakulásának ideje. A beteljesedés kártyája, tehát a dolgok most sikerülnek, amibe ebben a szakaszban fogunk, az könnyebben megy mint máskor, vagy a javunkra fordul.  A lap arra is felhívja a figyelmet, hogy önmagunkat szeressük. Mivel nagyon sokan éppen ebben az időszakban nyaralnak, mindenképpen könnyebb most időt fordítani az önkényeztetésre, önismeretre. A lap a belső egység ígéretét hordozza.

Augusztus vége a Levegő úrnőjének erejét birtokolja

Ő az égi anya, aki az angyalok királynője. Csillagokból szőtt palástja alatt megpihenhetünk. Uralma éppen augusztus 20-án kezdődik, vagyis azon a napon, amikor mindenki a csillagos ég alatt várja ezernyi tűz-csillag fényét, a Tűzijátékot. Azt üzeni, hogy figyeljünk angyalaink hangjára, a külső tanácsok nem segítenek. Figyeljünk befelé, magunkra, belső bölcsességünkre. Az egész test átlégzése, a légző gyakorlatok végzése különösen jótékony ebben az időszakban. Ha jógázni szeretnénk, vagy életmódot váltanánk, kedvező időszak lesz. (Érdemes lehet ellátogatnod a XV. Vegetáriánus Fesztiválra, ahol mindezekben ingyenesen segítséget nyújtanak neked!)

Az utolsó ciklus, ahogy kezdődött Újholddal zárul, így egy teljes kört járhatunk be önismeretünk útján ebben a hónapban is.

Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x