A Tarot szerint a héten virágzik a szex!
Címlap / Ezotéria / A Tarot szerint a héten virágzik a szex!

A Tarot szerint a héten virágzik a szex!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Ezen a héten a növő hold hatása érvényesül a legjobban. Ahogy fokozódik a hold telítettsége, úgy a szexuális vágyak is egyre csak nőnek és nőnek! Ez meglátszik majd a hétköznapjainkon is, valamint szombatra egy különlegesség tippünk is van ... 

Fontos megjegyezni, hogy a növő hold nem csak a szexualitásra fejti ki hatását. Ugyanúgy alkalmas az anyagi helyzetünk megváltoztatására – természetesen pozitív irányba.

Egészségügyi állapotunk javulásához is szintén eszköz lehet, valamint bármilyen olyan esemény, vagy dolog bevonzására, amely által szellemi és fizikai értékrendben előrébb kerülnénk. 

Tilos ilyenkor: Fogyókúrába kezdeni, vagy lomtalanítani. (Jobban ragaszkodunk a kilókhoz és a régi kacatokhoz, mint egyébként) 
 
 

Hétfő – augusztus 1. (Botok ásza, Botok hetes, Érmék királynője):
A mai napot kedvünk szerint formálhatjuk, ugyanis a kezünkben az irányítás lehetősége. A mai napon beosztottjainkat, alkalmazottainkat nagyon jól tudjuk irányítani. Ha nincsenek beosztottak, könnyebben kerülhetünk vezető, iránító pozícióba bizonyos élethelyzetekben, mint egyébkor.
Családunkban, kézben tartunk mindent, és nem csúsznak ki a feladatok a kezeink közül. Ma viszont könnyen szerezhetünk ellenségeket, haragosokat, valamint ezzel egy időben a baráti körünkből is ki kellene szelektálni, hogy kik azok, akikre bármikor számítathatunk, és kik azok, akik csupán a külsőségért „szeretnek” minket. Az anyagiakra ma nem kell nagy figyelmet, és aggodalmat szánni, hisz ezen a téren se várható nagyobb negatívum. 
 
Kedd – augusztus 2. (Botok királynője, Mértékletesség, Érmék lovagja):
A tüzesség és a nőisség lesz a mai napra inkább a jellemző, viszont ez se a szó legszorosabb értelmében valósul meg. A hölgyek ma sokkal harciasabbak, keményebbek lesznek, és ha arról van szó, igenis odavágnak az asztalra! Képesek lehetünk ma egy „páncélt” magunkra ölteni, amelynek hatására teljesen ridegek, és kicsit félelemkeltők leszünk. A mai napon az a feladat, hogy megtaláljuk a puhányság, naivitás és a keménység, harciasság közti arany középutat, amire rálépve harmonikus napunk lehet. Családunkban többnyire a boldogság, és béke lesz a jellemző, ám lesz néhány olyan pillanat, amikor legszívesebben repülő tányérokkal vetnénk véget dühünknek. 
 
Szerda – augusztus 3. (Botok hármas, Főpap, Csillag):
Fordítsunk hátat a nehézségeknek, ma ne foglalkozzunk velük! Helyette inkább érdemes relaxálni, vagy olyan programot szervezi mára, ami feltöltődést és nyugodtságot biztosít számunkra. A megoldások, olykor a szemünk előtt vannak, csak nem tudjuk észrevenni azokat, leginkább ez a mondtat, jellemzi a napot.
Lényegesebben több karmikus találkozás, esemény történik ma velünk, mint az egyes napokon, épp ezért szinte minden életterületen kapunk hideget és meleget, e jó tudni, hogy a hideget azért kapjuk, hogy meg tanuljuk kezelni a helyzetet, és máskor már ne tántorodjunk el tőle! 
 
 


Csütörtök – augusztus 4. (Kardok apródja, Akasztott ember, Kardok ásza):
A csütörtök folyamán egy olyan helyzetbe kerülhetünk, amitől napunk biztos, de lehet, akár életünk teljesen felfordul. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk akadályozni, talpraesettnek és határozottnak kell lennünk.
Lehetséges, hogy ma a magánéletünk sem éppen gördülékenyen fog alakulni. Valamint a kártyát felhívják a figyelmet a lábainkra, mert könnyen megbotolhatunk, eleshetünk, így ma kifejezetten fontos, hogy nézzünk a lábunk elé, és figyeljünk oda, hogy hova lépünk!
 
Péntek – augusztus 5. (Nap, Kelyhek hetes, Érmék kettes):
A mai napon az univerzumhoz közelebb kerülhetünk, így megfelelő időpont egy ezoterikus tanfolyam elkezdéséhez, vagy könyv olvasásához, mert könnyebben megmaradnak ezek a titkos tanok a lelkünkben. A szabadság érzését ma megtapasztaljuk, ugyanis semmilyen fölöttünk álló irányítást nem kapunk. Ma kell bizonyítani, hogy életünket saját magunk is tudjuk korlátozni, és nem engedjük, hogy az életünket jelképező szekér széthúzzon! A pénzügyi döntéseket ma többször ajánlott átgondolni, mert kockázatosak a mai döntések.
 
Szombat – augusztus 6. (Kelyhek apródja, Kelyhek hatos, Kelyhek királya):
A természet ereje ma felerősödik, így érdeme minél több időt a szabadban tölteni. Amennyi időt ott töltünk, annyiszorosan sokszorozódik meg az erőnk, az életenergiánk, valamint mindezek megtisztulnak, hogy az estleges negatív energiák, eltűnjenek energetikai rendszerünkből. A párkapcsolatra is jó hatással van a mai nap, s ha az előbb említett két bizonyos dolgot összekapcsoljuk, többszörös hatást érhetünk el.
Az anyagi dolgokat ma érdemes hanyagolni! Egészségben egy kisebb megfázás esélye látszik, de ez nagy eséllyel kikerülhető!
 
Vasárnap – augusztus 7. (Kelyhek ötös, Érmék hetes, Botok kilences):
A hétvégére nem csoda, hogy elfáradunk, de a mai nap több ennél. Levertséget, vereség érzése hathatja át a napunkat, ha ezt engedjük. Ugyanis akármennyire rossznak is tűnnek a helyzetek, gonddal terhelt problémák, biztosak lehetünk abban, hogy minden okkal történik. A régebben beindított ügyletek ma biztos, hogy sikert hoznak, ugyanis olyan helyekről kaphatunk információt, amely eléggé felélénkítené üzletünket! Magánéletünk is szépen alakul, de ne feledkezzünk el a családról sem.

A jó idő sok folyadékot kivesz a szervezetből, ne feledkezzünk el a megfelelő folyadékmennyiség beviteléről!

Papp Máté 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4670 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x