Augusztusban születtél? Ezt mutatják a csillagok!
Címlap / Ezotéria / Augusztusban születtél? Ezt mutatják a csillagok!

Augusztusban születtél? Ezt mutatják a csillagok!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-11

Az Oroszlán vége és a Szűz eleje esik augusztusra - nézzük, mi vár azokra, akik ebben a forró, nyári hónapban születtek! Születési horoszkóp augusztusra!  

Boldog Születésnapot!
Az augusztus 1-től 10-ig születettek hasznos, elsősorban pénzügyi értelemben kedvező kapcsolatokat köthetnek. Elsősorban a haszonszerzés határozza meg a hónapot, és energikusságuknak, kreativitásuknak köszönhetően kiemelkedően jó üzleteket köthetnek.

A szerelemben a közös programok, nagy beszélgetések várhatóak. Ha a kapcsolat éppen nehéz periódusban van, akkor lehetőség nyílik a rendezésre. Ehhez mindkét fél kompromisszumkészségére szükség lesz. Ideje, hogy egy kicsit csendben elvonuljanak és rendezzék végre a gondolataikat.

A pénzügyekben az alapozás időszaka. Több jó ötlet pattanhat ki a fejükből, melyeket még ki kell dolgozni, de később beváltják a reményeket. Ha éppen esedékessé válik egy szerződés megkötése, akkor nagyon odafigyelnek, és végül előnyös formában jön létre a megállapodás.Az augusztus 11-től 20-ig születettek
nagy népszerűségnek örvendhetnek a hónap folyamán. A munkahelyükön elismerik őket, bár ez inkább köszönhető kedvességüknek, mint szorgalmuknak. Ideje konkrét eredményeket felmutatni!

A szerelemben a mennyiség dominál, nem a minőség. Több múló, ám annál élvezetesebb, gyors flört várható. A futó ismeretségekből könnyen lesz forró kaland. Nem most van itt az ideje a komoly elköteleződésnek.

A pénzügyekben több veszélyes ügylet várható. Az üzleti lehetőségek nem azt tartogatják, amit ígértek. Érdemes alaposan áttanulmányozni a szerződéseket, dokumentumokat, így megtalálhatják a rejtett „aknákat”.Az augusztus 21-től 31-ig születettek
remek lehetőségeket kapnak főnöküktől. Új feladatok várják őket, vagy kis szerencsével új pozícióba kerülhetnek. A helyzet megkíván, némi rugalmasságot és tanulni vágyást.

A szerelemben önzőbbek a megszokottnál, kizárólag a saját véleményüket szajkózzák. Kedvesük igényei, kívánságai nem annyira fontosak. Ebből erednek a veszekedések: nem ártana kicsit több figyelmesség és empátia a partner felé.

A pénzügyekben kifejezetten veszélyes hónap elé néznek. Nem szabad kockázatos befektetésekbe, vagy bizonytalan üzleti ügyekbe belemenniük! Váratlanul jönnek a buktatók, ha nem elég óvatosak, akkor nem tudják kikerülni veszteséget!

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4781 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x