Angyalokkal beszélgetünk? Naééés!
Címlap / Ezotéria / Angyalokkal beszélgetünk? Naééés!

Angyalokkal beszélgetünk? Naééés!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-01

Mindenki, aki nem hisz az ezotéria tanaiban lazán hülyének nézi azokat, akik "angyal-kommunikációval" töltik idejüket, vagy akik az angyalokra fognak dolgokat.  

Pedig lehet, hogy az Angyalok szeretnének hozzájuk beszélni, lehet, hogy még jobban, mint ahogy Te szeretnél velük, így nem szükséges erőlködnöd, hogy meghalld az üzeneteiket. Ehelyett inkább lélegezz mélyeket, gondolataidat mosd át. Vizualizáld, hogy az égi fény megtisztítja gondolataidat, hogy az Égiek elküldjék számodra üzeneteiket.

Minden amit tenned kell, hogy legyél nyitott, befogadó, figyelj a gondolataidra, érzéseidre és mondj Köszönetet e csodálatos Lényeknek, akik annyira szeretnek téged és csak békét és örömet hoznak neked. 
 
Angyalok? Kik azok? 
Az Angyal szó a görög „Angelos” szóból ered. Jelentése: „hírvivő”. Ebből következően az Angyalok Isten hírvivői.  Az Angyalok spirituális lények, akik Istent szolgálják. Ők gyönyörűek, fényesek, megbízhatóak, erőteljesek és hatalmasak.
 
Angyalok és vallások
Az Angyalok nem nélküliek -vagyis nem fiúk és lányok! Semelyik valláshoz nem tartoznak, illetve mindegyikhez. Ők sohasem kritizálnak és ítélkeznek, bármilyen hibát követünk is el. Az Angyalok védenek, vezetnek és gyógyítanak minket, hogy beteljesíthessünk békében a küldetésünket itt Földön. 
 
 

Születési angyalunk
Mindenkinek van egy születési angyala, aki a születésétől fogva mellette van egész életén keresztül. Ezen kívül vannak őrangyalok is mellettünk. Általában két őrangyal van mellettünk.Nem mindenki érzékeli vagy látja az Angyalokat, és még kevesebben vagynak, akik követik is útmutatásukat.
 
Van-e az angyaloknak segítő-szindrómája? 
Amíg az igaz, hogy a fájdalmakon keresztül növekedhetünk spirituálisan, az is igaz, hogy viszont gyorsabban fejlődhetünk a békében. A saját békés fejlődésünk által, másokat is inspirálhatunk, arra, hogy békében is fejlődhetünk. Az Angyalok boldogak, ha segíthetnek nekünk, bármilyen apró vagy nagy dologban is. Nem tudod őket zavarni vagy túlterhelni, mert ők multidimenzionális lények, egyszerre tudnak több helyen is és időben is megjelenni. A legfontosabb dolog számukra, hogy segíthessenek nekünk és békét hozzanak. Csak kérni kell őket!
 
 Ki kicsoda a Spirituális Világban?
A spirituális világ nincs is olyan messze tőlünk, mint ahogy mi azt gondoljuk
Az Angyalok olyan „égi lények”, akik nem éltek itt a Földön sohasem, hacsak  nem voltak inkarnálódott/megtestesült angyalok ezelőtt. A megtestesült angyalok emberi formába manifesztálódnak ideiglenesen, hogy valami krízisben vagy vészhelyzetben segítsenek, vagy egy teljes életre, hogy közvetlenül tudják az embereket segíteni és vezetni.
 
Angyalkavalkád 
Számtalan angyal létezik, így bármennyit hívatsz magad mellé. Csak gondolatban vagy hangosan kérned kell Istent, hogy küldjön számodra angyalokat, vagy közvetlenül is hívhatod őket, vagy vizualizálhatod is őket, hogy körülötted legyenek. Bármelyik módszer működik. Ők boldogan fognak neked segíteni. Mindennek van angyala, de vannak speciális angyalcsoportok is, akiket, egy bizonyos szituációban hívhatsz.
 
 

Bőség Angyalai
: Ők segítenek pénzügyi döntéseket hozni, vagy segítenek a karrierben. Segítenek megteremteni az anyagi biztonságot számodra.
 
Szépség Angyalai: Ők segítenek az a ruhát kiválasztani, ami a legjobban illik neked, vagy kiegészítőket hozzá. Hajstílus kialakításánál is segítenek, hogy elvezetnek a számodra megfelelő fodrászhoz. Ajándékokat hoznak neked, amik segítik a belső szépséged növekedését, és megmutatják, hogy milyen vonzó is vagy!
 
Közlekedési és Parkolási Angyalok: Ezek a erőteljes angyalok segítenek odatalálni, ha mész valahova, odaérni időben, parkolóhelyet találni. (csak még az előtt kérd a segítséget, amikor elindulsz, hogy legyen idejük.)
 
Család Angyalai: Ezek a szerető angyalok segítenek a családdal kapcsolatos ügyekben. Gyerekekkel kapcsolatban. Fenntartani a családi békét és szeretetet, bátorítani a családtagokat, hogy legyenek nyitottak és együttműködőek egymással, és megvédik az otthonodat.
 
Fitness Angyalok: Segítenek motiválni téged, hogy figyelj a testedre és tartsd fizikálisan is fitten. Elvezetnek téged a megfelelő helyre, vagy gyakorlatokhoz.
Segítenek, hogy megtaláld az egészséges ételeket és hogy egészségesen tudj élni.
 
Gyógyító Angyalok: Ők gyógyító fénnyel veszik körül a segítségre szoruló személyt, megnyugtatják. Segítenek az aggodalmakat elűzni a betegséggel kapcsolatban; vezetnek, hogy egészséges legyél, segítik a gyógyítók munkáját, segítenek elengedni az alacsonyrendű energiákat, mint például a harag vagy a pesszimizmus.
 
Költözködés Angyalai: Ők elvezetnek oda, ahol megtalálod a tökéletes otthont, házat, lakást számodra. Segítenek venni, vagy ha eladni akarsz ingatlant.
 
Természet Angyalai: Ide tartoznak a Dévák , Tündérek, és elementálok. Ők vigyáznak a természetre, a növényekre, a vizekre, az állatokra. Segítenek a kertészkedésben, odavonzzák a kertedbe a madarakat, és pillangókat. Arra sarkallnak, hogy tölts időt a természetben, sétálj, csinálj kinti tevékenységeket. Segítik azokat, akik vegetáriánusok szeretnének lenni.
 
Romantika Angyalai: Segítenek összehozni az embereket, meggyógyítják a kapcsolatokat. Segítenek és vezetnek, hogy megtalálhassuk a lélektársunkat.
 
Igazság Angyalai: Segítenek szociális témában, az adományozásban, jótékonysági rendezvényekben. Az erőszak elleni harcban. Segítik azokat akik ilyen témákban tevékenykednek és segítik akik az igazságért küzdenek.

Képforrás: http://piqs.de/fotos/111151.html 
http://piqs.de/fotos/24078.html
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7547 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x