Az Oroszlán jegyűek öt legidegesítőbb szokása
Címlap / Ezotéria / Az Oroszlán jegyűek öt legidegesítőbb szokása

Az Oroszlán jegyűek öt legidegesítőbb szokása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Az Oroszlán jegyében születtél? Vagy éppen a szűk családodban, baráti körödben van valaki, aki az Oroszlán jegyében látta meg a Napvilágot? Akkor pontosan tudod, miről beszélünk... 

1. Elbizakodottak. Az Oroszlánok biztosak benne, hogy mindig és minden helyzetben a legjobbak tudnak lenni. Ez a tulajdonságuk még akkor sem törik meg, ha bebizonyosodik, hogy nem így van. Ilyenkor dühösek lesznek, de hiába bizonygatjuk az igazunkat, semmit sem tehetünk az elbizakodottságuk ellen. Ha nagyon erősködünk, akkor összevesznek velünk, vagy ami még rosszabb, utálni fognak.

Mit tegyél ellene? Egyszerűen várd meg az időpontot, amikor észérvekkel tudsz hatni az Oroszlánra. Ha jókedvű és kiegyensúlyozott hangulatban van, akkor könnyebben meghallgat.2. Parancsolgatnak.
A másik kellemetlen szokásuk, hogy imádnak parancsolgatni. Ez abból adódik, hogy jogosnak érzik, hogy Ők szabhatják meg, hogy mi történjen. Tévedhetetlennek érzik magukat, úgy gondolják, hogy született vezetők. Még rosszabb, hogy azt hiszik, hogy nem kell bizonyítaniuk a rátermettségüket. Vagyis abban a hitben élnek, hogy „eleve”, születésük jogán jár nekik a dicsőség.

Mit tegyél ellene? Ha már nagyon kellemetlennek érzed rátartiságukat és parancsolgatásukat, akkor egyszerűen ne tegyél semmit. Nem kell engedelmeskedned az utasításoknak, de ne is vitatkozz velük.

3. Hatalomvágyóak. Szinte mindenre képesek a hatalomért. Nem rossz szándékból akarnak uralkodni mások felett, egyszerűen csak azt gondolják, hogy jól tudnak vezetni másokat. A hatalomban megélik saját nagyságukat, és erre elengedhetetlenül szükségük van önbizalmuk megtartásához. Folyton igazolásokra várnak, miszerint Ők a legjobb vezetők.

Mit tegyél ellene? Ha okos vagy, akkor remekül manipulálhatod az Oroszlánt a céljaidnak megfelelően. Sokat kell dicsérned, de úgy, hogy ne vegye észre a hízelgésedet.


4. Szexmániások.
Az Oroszlánoknak nagyon fontos a szexualitásuk. (Különösen a férfi Oroszlánoknak lényegesek az újabb és újabb hódítások). Ha megtetszik nekik valaki, akkor addig udvarolnak, próbálkoznak, amíg meg nem kapják. Ha realizálódik a kapcsolat, akkor meg akarják mutatni az új kedvesnek, hogy tökéletesek a szexben. Ilyenkor mániákusan akarják a szexet.

Mit tegyél ellene? Ha Oroszlán kedvesed kényszeresen akarja a szexet, akkor meg kell erősítened az önbizalmát. Mindig dicsérd meg az ágybeli teljesítményét, még akkor is, ha éppen nem alakított nagyot.

5. Költekezőek. Vásárlási mániájuk és költekező hajlamuk néha teljesen leapasztja a bankszámlájukat. Mániájuk, hogy nekik kell a legcsillogóbbnak, legszebbnek lenniük. Sokat költenek ruhákra, ékszerekre, - elemi igényük, hogy káprázatosan nézzenek ki. Ez fontosabb annál is, hogy tartalékokat képezzenek a bankszámlájukon.

Mit tegyél ellene?
Ha Oroszlán hitvesed túl sokat költ, akkor nehéz dolgod van. Dühös lesz, ha emlékezteted, hogy felesleges dolgokra költötte a vésztartalékot. Mondd neki, hogy egy újabb drága ruha nélkül is szép!

Kunsay Melinda asztrológus

Képek:
piqs.de Pietrek - Himmel mit mir
piqs.de: tiFive - Shadow Man
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 30428 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x