Az Oroszlán szülött 9 szerencseköve
Címlap / Ezotéria / Az Oroszlán szülött 9 szerencseköve

Az Oroszlán szülött 9 szerencseköve

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Az Oroszlán jegyében születettek imádják a csillogást, a Nap ad nekik erőt, s a nappal analóg fém, az arany illik hozzájuk legjobban. Ha szeretnének egy 9 köves, un. "navaratna ékszert" vásárolni, vagy készíttetni, akkor eláruljuk, melyik 9 követ érdemes valódi arany foglalatba tetetni. 

 1.  Rubin – figyelem, nem féldrágakő, hanem drágakő, ráadásul ritka és ezért érthetően az ára is igen magas. Ez a kő kerülhet az ékszer közepére, vagy akár kiváltva a többi déldrágakövet, önmaga is megállja a helyét. Ha nincs pénzünk erre a drágakőre, akkor kiváltható az vörös korallal, (ez is féldrágakő) 

  A rubin az Oroszlán szerelmi életének harmonizálást, a hűséget, a tiszta szeretetet szimbolizálja és segíti. 

   
 2. Tigrisszem – Az Oroszlán szülöttnek szüksége van arra, hogy hirtelenségét lehűtse, koncentráltabb legyen. Az ártó szemektől is védelmet nyújtó nemes kő segíti a koncentrálás képességét. 
   
 3. Gránát - Az Oroszlán önbizalma néha kicsit túlteng -ez a kő segít harmóniába hozni ezt. A baráti kapcsolatok fenntartásáért, elmélyítésért, az érdek-barátok felismeréséért is felel ez a kő. 
   
 4. Borostyán – az életörömöt hozza harmóniába. A túlzott küzdést és a túlzott uralkodni vágyást harmonizálja, egyúttal lehetővé teszi, hogy boldog kisugárzása legyen az Oroszlán szülöttnek. 
   
 5.  Jáspis – Az oroszlán szülött néha túlzó önbizalmát hozza harmóniába, célra tartóvá teszi akaraterejét, segíti, hogy kitartóbb legyen. A kő harmonizálja a lelket, hogy megértő, szenzitív legyen, segít, hogy ne bántson meg másokat.
   
 6. Karneol – A visszatérő Nap jelképe, melyet az ókori görögök különösen tiszteltek. Abban segít, hogy az Oroszlán bátor legyen, de ne elbizakodott, vagy vakmerő. 
   
 7. Lazurit/Lapis lazuli – A nyitott, önálló ember köve, mely segít abban, hogy a nyitottság sose váljék tolakodássá.  
   
 8. Szodalit -  Az inspirált művészeti alkotásokat segíti kibontakozni. Az Oroszlán jegyűek számára különösen fontos, hogy fölös energiáikat valamilyen alkotó tevékenységben vezessék le. 
   
 9. Citrin – Az Oroszlán hajlamos lehet meggondolatlanul, első dühében, amúgy oroszlánosan rárivallni valakire. Ez a kő abban segít, hogy a dühöt, a haragot és hirtelen indulatokat teremtő erővé formálhassa. 
HarmoNet tipp: A horoszkópunknak megfelelő nemes köveket kis medálok formájában minden nagyobb köveket árusító boltban, vagy ásványbörzén meg tudjuk vásárolni. Ha mind a kilencet hordani szeretnénk, akkor ráfűzhetjük őket egy karkötőre, vagy egyetlen nyakláncra is. 

Még több az Oroszlán szülöttekről >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 33572 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x