Heti tarot-előrejelzés: álmaink valóra válnak!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: álmaink valóra válnak!

Heti tarot-előrejelzés: álmaink valóra válnak!

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

A 32. héten érdemes még kihasználni a növő hold erejét, és bevonzani mindazt, amelyről csak álmodni mertünk! Ezen a héten viszont, nagy ereje van az éjszakai álmoknak, akár az éjjel rém-szüleményeinek is. Amit most álmodunk, bizony valósággá válhatnak! Aki a vonzás törvényét ismeri, látja és éli, annak ez a hét nem szól másról, mint a tudatos teremtésről, a koncentrált jelenlétről! 

 A növő hold erejének különböző hatásai vannak. Az előrejelzés előtt, vegyük sorra közülük párat, hogy tudjuk, hogyan cselekedjünk!
 
  • Szánjunk időt a mozgásra, friss levegőn tett kirándulásokra, sétára!
  • Itt az ideje a masszázsnak, fodrásznak, kozmetikusnak!
  • Figyeljünk a táplálkozásunkra, sokkal könnyebben jönnek ránk a kilók!
  • Vitaminok hatásfoka fokozott!
  • Erősítsük testünket, ilyenkor az izmok tömege is jobban nő!
 
A fenti tanácsokat betartva, a holdhatásokat életünk jobbáttételére tudjuk fordítani! 
 

Hétfő – augusztus 8. (Botok királynője, Főpap, Botok kettes):
A mai napunk nem fog vitamenetesen zajlani. Apró összetűzés, nézeteltérés akár a munkahelyünkön is lehetséges, de ez rendeződni fog. A viták alapja leginkább olyan ügy, vagy esemény, ami titkos, ami nem láthatott napvilágot, amit elfojtottunk. A hozzáállásunkon múlik, hogy pozitívan, vagy negatívan végződik. A termékenység is jellemzi a mai napunkat. Vessünk, ültessünk a mai nap folyamán, ez a nap a termés bőségét is meghozhatja. A gyermekáldásért is érdemes tenni a mai napon. Párkapcsolatunkban figyeljünk egymásra, szervezzünk mára egy közös programot, vagy egy elegáns éttermi vacsorát is beiktathatunk! Estére az együtt eltöltött percek feledtetik a nap vitáit.
 
Kedd – augusztus 9. (Botok hármas, Főpapnő, Mértékletesség):
A hétfői kezdeti feszültségek, részben átgyűrűznek a mai napunkra is, viszont a rossz közérzet ma már eltűnik, és csak az „utóhatásait” érezhetjük. A nőiesség, a gyengédség, a törődés lesz jellemző a párkapcsolatunkra. (A nők törődőbbek, a férfiak elfogadóbbak a mai napon) Fontos ma a férfiaknak, hogy a hölgyek kívánságát lessék, és járjanak a kedvükben. Ma a pénzre, a költekezésre nem terjed ki a figyelmünk, inkább a belső intimitás marad fontos. Szerencsés napunk lesz, anyagi befektetések szempontjából viszont nem kedvező. A befektetéseket, üzletkötéseket ne a mai napra tervezzük, ugyanis kiszámíthatatlan végkimenetele lesz!
 
Szerda – augusztus 10. (Botok apródja, Botok hatos, Mágus):
A mai napba minden belefér, amit csak szeretnénk. Barátokkal találkozás, régi osztálytársakkal beszélgetés, és elfeledett emberekkel, újra összehozhat bennünket a sors. A mai napon különösen nyitottak vagyunk az újdonságra, és befogadóak vagyunk az energiákra. A mai napon tetőznek igazán az energiák, így egy esti ima, vagy egy meditációs mantra, amelyben kérjük az isteni áldást, szinte csodákat tehet életünkben! Ha van kedvünk, a mai nap egy Reiki, Pránanadi, vagy egyéb energetikai kezelést is beiktathatunk. Ennek hatása felerősödik. Ha ezotériával spiritualitással foglalkozunk, akkor az esti órákban érdemes lehet elővenni a témáról szóló jegyzeteket, könyveket, vagy kártyákat, eszközöket. 
 

Csütörtök – augusztus 11. (Nap, Érmék hármas, Botok nyolcas):
Tovább ragyog életünkben a nap, és egyre fényesebben! Párkapcsolatunk harmonikus lesz, az eddigi viták végére ma pont kerül, s este már kibékülve feküdhetünk párunkkal egymás mellé (vagy máshogy…) Gyermekeinkkel könnyen tudunk bánni, ma biztos nem lesznek fegyelmezési, illetve nevelési problémáink. Érdemes festenünk ma, ugyanis kreativitásunk, s érzékünk az ecsettel bánáshoz felerősödik. Legegyszerűbben úgy lehet megfogalmazni, hogy a festészet egy eszköz a mai naphoz, amely által ki tudunk teljesedni. Ha valaki nem szereti a festészetet, más kreatív alkotást is kipróbálhat, hallgathat zenét, vagy akár maga is komponálhat játékosan zeneműveket. 
 
Péntek – augusztus 12. (Kardok apródja, Torony, Kelyhek hármas):
Tudnunk kell, hogy bármi történik ma velünk, az tanító jelleggel történik. Vizsgáljuk meg, hogy miért? Belső éberségünk folyamatosan maradjon nyitott a világra, és minden esetben az összes résztvevő álláspontjának megértésére törekedjünk. Az adódó problémákat még ma megoldhatjuk, amennyiben koncentrálunk, és megtesszük a kellő lépéseket. Párkapcsolatunkban lehetséges apró összezörrenés, de nagyfokú változástól nem kell félnünk. Pénzügyi szempontból, kockázatos bármit is cselekedni. A természetben töltött idők – mint már tudjuk – sokszorosan térülnek meg, ezért használjuk ki, hogy jön a hétvége, menjünk el már ma egy hétvégi kiruccanásra, vagy akár csak egy hosszabb sétára este. 

Szombat – augusztus 13. (Kardok hetes, Botok királya, Érmék apródja):
Az évek óta görgetett vitás családi helyzetek végére ma pontot tehetünk. Tegyük meg mi a kezdő lépéseket annak érdekében, hogy a viszonyunk olyan legyen, mint a problémák, akadályok előtt. Párkapcsolatunkra nagyon jó hatással van a wellness, a közös séta, vagy egy folyóparton eltöltött sziesztázás. Az anyagiakat tegyük félre, és élvezzük a hétvége csodálatos varázsát! A szépséggel és a külsőségekkel is ráérünk ma foglalkozni, így nyugodtan beszervezhetünk egy fodrászt, kozmetikust, manikűröst is! (Ha épp wellness hétvégénket töltjük, ez kínálkozik akár helyben is) 

Vasárnap – augusztus 14. (Kelyhek tízes, Kelyhek lovagja, Csillag):
A mai napon kapcsolatunk az, ami meghatározó lesz! Boldog, és harmonikus lesz. A természetben egy jó piknik, akár közösen a családdal is. Közös programokat a családdal, a hét utolsó napjára, azaz mára időzítsük. Ha nincs párkapcsolatunk, mindenféleképpen menjünk bárokba, szórakozóhelyekre, mert hamar ránk találhat a szerelem. Az ételekkel vigyázzunk, s ne vigyünk ma zsíros ételeket a szervezetünkbe, csak könnyed, vitamindús ételeket, például salátákat, vagy sok gyümölcsöt. Augusztus lévén a Csillag lapját vehetjük szó szerint is – menjünk ki a szabad ég alá, és figyeljük a csillagos eget. 
 
Papp Máté 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6104 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x