Ma: 08.08. Halálnap? Számmisztikai előrejelzés augusztusra...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Ma: 08.08. Halálnap? Számmisztikai előrejelzés augusztusra

Ma: 08.08. Halálnap? Számmisztikai előrejelzés augusztusra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

A sláger szerint a nyolcadik utas a benzinkutas, vagy a kerületi díjbeszedő. A film szerint a halál az. Mert Hollywoodban értenek a számmisztikához (is). A nyolcadik hónap nyolcadik napja vajon tényleg végzetes? Numerológia a 08. hónapra.  

 •  Ha egy baba a nyolcadik hónapban, koraszülöttként jön a világra, csökkennek a túlélési esélyei, akár egy hetedik hónapra született babához képest is. 
   
 • A nyolcas a végtelen jele, az önnön farkába harapó kígyó jelképe.
 • A Möbius szalag arra tanít, hogy az anyag fogságában vagyunk. A nyolcas szám tehát nagyon sok erőt vesz el tőlünk. 
   
 • Az Ember tragédiájának nyolcadik színét a „haláltánc” zárja, melyet csak Éva él túl. 
   
 • A főváros nyolcadik kerülete a „gettó negyed” ahonnan nagyon nehéz és kemény karma kimászni. 
   
 • A tarot nyolcadik lapja az Erő, amely éppen az egyén önuralmát vonja kérdőre, azt tanítja, mennyire tudunk belső „oroszlánjainkkal” megküzdeni. 
   
 • Az év nyolcadik hónapja az augusztus. Ez a hónap rengeteged ad, termésben és hőségben egyaránt. Az emberi munkálkodás egyik legkeményebb hónapja, ha nem egy multinál dolgozunk, hanem a természetben élünk. 
   
 • A pusztító Sívát sokszor ábrázolják 8 karral is. (A táncoló, kerékben forgó ábrázolásokon gyakori - más helyeken Síva 6, megint másütt pedig "végtelen számú" karral ábrázolódik) 
Talán ezek a példák segítenek megérteni, hogy a nyolcas nem az elpusztító értelemben vett halál szám, hanem a nehézségek árán önmaga végtelen lényét felismerni képes ember száma.


A Nyolcadik utas a halál című filmben, ha magasabb síkon nézzük a jelentését, ugyanez a spirituális tanítás figyelhető meg. Az ember szembenéz a belső szörnyeteggel. A szembenézés után – ha túléli – már soha többé nem lesz ugyanaz az ember. Minden más értékrend szerint mérődik, megnő az élet értéke a talmi holmikkal szemben. 
 
A nyolcadik hó nyolcadika tehát nem szól másról, mint arról, hogy megkeressük belső démonunkat, felismerjük, szembe tudjunk vele nézni és a „küzdelem” után elvonjuk manifesztáló erőnket tőle.

A nyolcas a megvilágosodás előtti utolsó állomás száma.
Az idei augusztusra éppen ezért 08.08-án vetítettünk számmisztikai előrejelzést, kifejezetten spirituális igénnyel.
 
2011 augusztus. A hónap száma összeadva a hármas, (2+1+1+8= 12. 1+2=3) 
A hármas szám a tetszeni vágyó, a külvilág felé megnyilvánuló, mások felé kapcsolódni vágyódó ember száma. Az Augusztus tehát ennek fényében a csoportos élményeké lehet. Érdemes most elvonulás tréningre, csoportos terápiás, vagy önismereti foglalkozásra mennünk. 
 
Figyelnünk kell arra, amire a barátok, ismerősök hívják fel a figyelmet. 
A hármas a dualitás utáni élet, a „gyermek megszületésének” száma, tehát mindazon dolgok, amelyekhez bőség erőre van szükség most, Augusztusban teret kaphatnak. 

Zárszónak álljon itt egy gyönyörű vers, egy a nyolcas erejét prezentáló költemény, Radnóti nyolcadik eclogája: 
  
 
[ 5890 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x