Szex, hiszti és káosz - szeptemberi bolygóállások
Címlap / Ezotéria / Szex, hiszti és káosz - szeptemberi bolygóállások

Szex, hiszti és káosz - szeptemberi bolygóállások

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Nem lesz időnk unatkozni szeptemberben: a szerelmi életünk fellendül, de számíthatunk vitákra, féltékenységre és ballépésekre is. Az érzelmi életünk hullámzó lesz és számítsunk arra, hogy a diszharmonikus helyzetek felerősítik azokat a tulajdonságainkat, amelyeket még alakítanunk és fejlesztenünk kell! 

 

Rendezvénynaptár
A hónap Nap – Jupiter trigonnal indul, emiatt úgy érezzük, hogy teli vagyunk energiával, hegyeket is meg tudnánk mozgatni. Munkahelyünkön ne a precíz feladatokkal foglalkozzunk, hanem inkább a szervezési teendőket oldjuk meg. Szerelmes hangulatban leszünk, és sokkal több igényünk lesz a szexre is. Az együttlétek gyorsak, intenzívek.

5-én a Vénusz – Hold kvadrát korbácsolja fel az indulatokat. Hisztissé válunk, ha valami nem az elképzeléseink szerint alakul. Minden megnyilvánulásban azt látjuk, hogy nem szeretnek minket kellőképpen - függetlenül a valóságtól. Sajnos a pótcselekvések, szenvedélybetegségek is felerősödnek. Könnyen esünk a hibába, hogy evés-ivással kárpótoljuk magunkat.6-tól 11-ig a Merkúr – Neptun szembenállás
keseríti meg az életünket. Sorozatos félreértésekben lehet részünk, és mintha senki nem tudná, hogy mi lenne a dolga a munkahelyén. Megélhetjük a káoszt, és még arra sincs esély, hogy értelmesen megbeszéljük a feszültségeket. Minden megállapodás, munkamegbeszélés, szerződéskötés előnytelen ebben az időszakban!

6-tól egészen 16-ig a Vénusz – Mars szextil segít, hogy szerelmi életünket, szexualitásunkat kiegyensúlyozottan éljük meg. Gyakoribb szexre tartunk majd igényt és az élményben megtaláljuk a tökéletes kiegészülést. Ha új kapcsolatot szeretnénk, akkor keresve sem találhatnánk jobb időszakot erre!

13-tól 17-ig a Jupiter – Merkúr trigon helyrerázhatja gondolkodásunkat, új ötletekkel leszünk gazdagabbak. Fantáziánk szárnyalni fog, ráadásul kivívhatjuk a főnökünk jóindulatát, megbecsülését is. A munka gyorsan megy, nem gond, hogy kapcsolatokat teremtsünk, szót értsünk az üzletfelekkel, kollégákkal.

14-től a Vénusz szemben áll az Uránusszal, majd kvadrátban a Plútóval. A konstelláció 17-én, 18-án és 19-én lesz a legerősebb, de 22-ig tart. Szerelemre vágyunk, szexre és izgalomra. Szinte mindent megteszünk, hogy flörtölhessünk, akár több partnerrel is. Valójában nem tudjuk, hogy mit is akarunk, de ha adódik egy alkalom, akkor már csak a tiltott gyümölcs kedvéért is belemegyünk. Sajnos könnyen lelepleződhetünk, a Plútó be fogja nyújtani a számlát és el fog számoltatni.18-tól a hó végéig energiabombát és szabadságvágyat ad nekünk a Mars – Uránusz trigon.
Erősnek érezzük magunkat, mintha megfiatalodtunk volna. Egészen meglepő sportteljesítmények születhetnek. A magánéletben a válságban lévő kapcsolatok terén hoz változást a konstelláció. A végét járó kapcsolatok megszakadhatnak, bár a szakítás nem annyira fájdalmas, mint korábban gondoltuk volna.

A párkapcsolatban élők új, izgalmas játékokkal kísérleteznek az ágyban, kitalálhatják kedvesük titkos vágyait.

Szerencsés napok:
5, 6, 8, 18, 22, 27, 28, 30

Szerelmes napok:
2, 3, 8, 10, 16, 19, 22, 29

Képek: www.morguefile.com


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7409 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x