Mit hoz a szeptember szülötteinek? Előrejelzés a Szüzeknek...
Címlap / Ezotéria / Mit hoz a szeptember szülötteinek? Előrejelzés a Szüzeknek és Mérlegeknek

Mit hoz a szeptember szülötteinek? Előrejelzés a Szüzeknek és Mérlegeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A szeptemberben született Szűz és Mérleg jegyűek különleges időszakra számíthatnak a szerelem és a párkapcsolat terén, a pénzügyek és a munka viszont sok fejtörést okozhat a hónap szülötteinek. Tudd meg a részleteket előrejelzésünkből! 

A szeptember 1-től 10-ig születettek egyre vonzóbbak lesznek. Remekül néznek ki és ehhez semmilyen praktikára nincs szükségük. Hangulatuk nyitottá válik, szívesen kötnek új barátságokat.

A szerelemben pezsgő időszakra számíthatnak, több élvezetes flörttel. Általában távol áll tőlük az ilyesmi, ám most szívesen bocsátkoznak egy izgalmas, új kalandba. Ebből energiát és lendületet nyernek.

A pénzügyekben már nem ilyen kedvező az időszak. Oda kell figyelniük a kiadásaikra, könnyen lenullázhatják magukat. Ha lehet, akkor ne adjanak kölcsön, különösen barátoknak ne!


A szeptember 11-től 20-ig születettek teljes fényükben ragyognak, sugárzik belőlük a szexi vonzerő. Nem keresik az alkalmakat, de lépten, nyomon csodálókba botlanak. A flört segít, hogy önértékelésük helyre kerülhessen.

A szerelemben kiváló időszak, csak egy kis nyitottság kell az új kapcsolathoz, ami nagyon gyorsan elmélyülhet. Ha párkapcsolatban élnek, akkor szervezzenek minél több közös programot!

A pénzügyekben sikerre számíthatnak, ha felismerik, hogy az eredmények munkájuknak köszönhetően születnek meg. Ha csak ülnek és várják a csodát, akkor elmarad a haszon.


A szeptember 21-től 30-ig születettek a munkájukban lesznek sikeresek, több sikeres üzleti tárgyalás, vagy munkamegbeszélés várható. Itt az alkalom, hogy számot adjanak a tudásukról.

A szerelemben az érzéki örömök kerülnek előtérbe, több szexre tartanak igényt. Ha stabil párkapcsolatban élnek, akkor a szeptember élményekkel teli lesz, még harmonikusabb lesz a kapcsolat.

A pénzügyekben sikerekre számíthatnak, de ennek rengeteg munka lesz az ára. A hónap végére már látszanak az eredmények, de addig sokszor fogják bizonytalannak érezni a helyzetet.

Kunsay Melinda
asztrológus

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6740 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x