Kryon üzenetei a felemelkedésről
Címlap / Ezotéria / Kryon üzenetei a felemelkedésről

Kryon üzenetei a felemelkedésről

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

A fizikai, spirituális és ökológiai átalakulások kellős közepében vagyunk mindannyian. A legtöbben komoly kihívásokkal szembesülünk a saját életünkben, a világ bármely táján is élünk. A mélyreható változások időszakában természetes emberi reakció a türelmetlenség és valószínűleg sokan felteszik a kérdést: Vajon mikor fordulnak végre jobbra a dolgok? Válaszok egy angyal nézőpontjából. 

Mi az a felemelkedés?
A fizikai, spirituális és ökológiai átalakulások kellős közepében vagyunk – számtalan különféle nézet, új irányzat és ősi hagyomány próbál magyarázatot adni a jelen kor kihívásaira. Néhányan az ökológiai katasztrófák vagy a túlnépesedés rémét vetítik előre, mások a világvége-jóslatokkal riogatnak, vagy éppen földönkívüli civilizációk támadásával, meteorok becsapódásával próbálnak félelmet kelteni az emberiségben. Az igazságot talán senki, vagy csak igen kevesen tudják.

A spirituális irányzatok többnyire üdvözlik a változásokat, mert a tudati fejlődés velejáróinak tartják azokat, és a saját személyes, belső fejlődés igényét hangsúlyozzák.”A világ csak belülről változhat meg.” – mondja Eckhart Tolle és szavaival sokan egyetértenek, bármilyen valláshoz, felekezethez vagy ezoterikus irányzathoz is tartoznak.

Vajon hogyan látják mindezt az angyalok, a magasabb dimenziók lényei?
Kryon az új energiák fényes képviselője. Miközben a régi energiák, az emberiség régi tudatossága ( a háborúk szükségessége, a szegénységtudat, a nélkülözés, a gyűlölködés, a faji megkülönböztetés stb.) fokozatosan kitisztul, úgy veszi át a helyet az új energia: az egységre, szeretetre, egymás és a Föld bolygó tiszteletére és megóvására épülő tudoatosság. Itt nem egy csatáról van szó, hanem évek hosszú soráról, ahogy megküzdünk a régebbi civilizációk tudatosságával és eldöntjük, hogyan teremtsük meg a mennyországot a Földön, egy szeretetteljes, békés új világot.A döntés minden pillanatban a mi kezünkben van
: mindannyian együtt játsszuk ezt a játékot és választásaink szerint fog alakulni az élet a Földön. Ez természetesen nagy felelősség, és hogy megfelelően élni tudjunk vele, szükség van a belső bölcsességünk meghallgatására, önmagunk és értékeink átalakítására is.

Kicsoda Kryon?
Kryon egy fénylény, de nevezhetjük nyugodtan angyali segítőnek vagy egy magas szintű tudatosságnak is – a magasabb fénybirodalmak lakójaként hatalmas bölcsességgel és rálátással rendelkezik a teremtés és azon belül is a Föld egészére nézve. Kryon 1989 óta van a bolygó erőterében, mert vállalt feladatának megfelelően segíti az emberiséget a felemelkedésben, a spirituális átalakulások minél harmonikusabb megélésében.

Üzenetei médiumi közlések útján jutnak el ma már tömegekhez – a világ számos országában élnek médiumok, akik tolmácsolják Kryon szeretetteljes útmutatásait, gyakorlati tanácsokkal szolgálva spirituálisan ébredő emberek tömegei számára.

Kryon üzenetei gyakran szólnak arról, mi is zajlik jelenleg a világunkban. Sok olyan esemény, amelyet előre megjósolt, megtörtént, például 9/11 vagy az izraeli békefolyamat. Kryon minden szavával a dolgok, események mögött meghúzódó valódi igazság, a szeretet megértésére és megélésére tanít. Üzenetei valódi, személyes tudatváltással, felismerésekkel, az igazi énünkre való ráébredéssel és nem utolsósorban, határtalan örömérzéssel járnak. Kryon célja, hogy emlékeztessen bennünket arra, többek vagyunk, mint a fizikai testünk – álruhába bújt angyalokként mi magunk is komoly feladatokkal jöttünk a Földre. Sosem vagyunk egyedül, rengeteg angyali energia és fénylény vesz körül minket minden pillanatban, segítséget nyújtva a mindennapok nehézségeiben, vállalt feladatunk elvégzésében.

A Kryontól származó, feltétel nélküli szeretetet és gyógyító energiákat sugárzó üzenetek páratlan hatást gyakorolnak lelkünkre ezekben a változó időkben, amit Kryon általában a "Nagy Váltás" néven emleget.  A Kryont legrégebb óta közvetítő médium, az amerikai Lee Carroll így adta közre Kryon értelmezését a jelen időkkel kapcsolatban:"Először is tisztában kell lennünk azzal, hogy mindaz, amit most valóságként érzékelünk, része a 2012-es Galaktikus Együttállás néven ismerté vált folyamatnak, ami egy 26.000 évente ismétlődő ciklus. Igazából erről szólnak a maja próféciák, és 2012 nem a világ vége, még csak nem is a naptárrendszerük vége. A Galaktikus Együttállás egy 36 éves „ablak”, ami a Föld tengely körüli forgásának egyenetlenségéből fakad, melynek során a Föld és a Nap egy síkba kerül a galaxisunk egyenlítőjével. Más égitestek nem vesznek részt ebben az együttállásban. A Föld ezen pozícióba kerüléséért saját tengelyének precessziója a felelős. Már 17 éve vagyunk benne ebben a nagyon lassú együttállási folyamatban. Az esemény pedig 2012-ben (december 21-én), a téli napforduló idején éri el a félidejét. Így aztán a „félelmetes dátum”, amiről mindenki beszél, nem más, mint egy 36 évig tartó esemény félideje. Miután túlhaladtunk a fenti időponton, még további 18 évig leszünk majd benne az átmeneti időszakban. ...

Legtöbbünk számára az jelent komoly nehézséget, hogy ne napi vagy akár éves szinten figyeljük meg a környező világot. Az igazság, ahogy azt Kryon szeretné nekünk átadni, azonban az, hogy meg kell állnunk egy pillanatra és jóval nagyobb időegységekben kell gondolkodnunk... akár olyan távlatokban, melyek egész generációkat ölelnek fel (akár 25-30 évet). A mélyreható változások időszakában természetes emberi reakció felvetni ezt a kérdést: „Mikor fordulnak már jobbra a dolgok?” Az igazság az, hogy a javulás minden területen folyamatban van, de olyan lassú ütemben zajlik, hogy mi képtelenek vagyunk ezt úgy érzékelni, ahogy azt a Szellem teszi."


Lee Carroll szeptemberben ismét Magyarországra látogat!
További infó: www.firstkryon.hu

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6285 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x