Heti tarot-előrejelzés: barátok, család, természet
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: barátok, család, természet

Heti tarot-előrejelzés: barátok, család, természet

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A hét jelszava: töltődj fel energiával, boldogsággal. A tarot-kártya lapjai arra hívják fel figyelmünket, hogy töltsünk minél több időt a természetben, és ameddig csak lehet, élvezzük a kései nyár adta lehetőségeket. Beszervezhetünk a hétvégére egy közös programot a gyerekekkel, a családdal, viszont válogassuk meg, hogy kiket hívunk meg.  

Hétfő – szeptember 12. (Kelyhek hatos, Érmék négyes, Kardok ötös)
A hétfői napunkat az érzelmek fogják uralni, azonban  megfontolt lépésekre van szükség mind a szerelem, mind az anyagi téren. A gyorsan meghozott, átgondolatlan döntéseknek komoly következményei lehetnek, így ajánlom, hogy minden többször rágjunk át. Szerződéskötéseknél vagy bármilyen hivatalos üggyel kapcsolatban szintén fontos a lassú, de biztos előrejutás. A párunkat se hanyagoljuk el, ugyanis inkább ebben leljük örömünket, mintsem a pénzügyi dolgokban. Egy fontos érintés, egy elismerő szó, egy könnyed esti program felérhet bármilyen ajándékkal vagy pénzösszeggel. Ismerjük fel, hogy az adott helyzetben mire van szüksége szívünk választottjának. Ha a belső hangra, a szívünkre figyelünk, ezt a választ szinte keresni sem kell.

Kedd – szeptember 13. (Botok apródja, Kardok hetes, Hold)
A szeszély és a hirtelen jött változások szinte biztos, hogy mindenkit érintenek a mai napon. Ma különösen igaz, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Ez alatt azt értem, hogy a sok-sok feladat közül, amelyeket ránk szeretnének bízni, szelektáljunk. Nem kell mindent elvállalni! Inkább gondoljuk át: tudom teljesíteni? Van erre időm? Kell ez nekem? Ha ezekre a kérdésekre a válaszok döntő többsége nem volt, akkor tudjunk nemet mondani. A hölgyek ma kissé kiszámíthatatlanok lesznek, így óvatosan bánjunk velük. Egy-egy rossz vicc, vagy odamondott szó könnyen kibillentheti ma a hölgyeket az érzelmi egyensúlyukból. A családra, azon belül is a gyerekekre ma fokozott figyelmet kell fordítani, mert „feleslegesnek, semminek” érezhetik magukat. A szülők, barátok szerepe ilyenkor, hogy bátorítsák őket, és segítsenek kiűzni a negatív gondolatokat a fejükből.



Szerda – szeptember 14.
(Botok hetes, Kardok apródja, Kelyhek királynője)
Kissé küzdelmes nap lesz. Úgy érezhetjük, hogy ma mindenki összeesküdött ellenünk. Ezt a gondolatot jobb lenne, ha minél hamarabb kivernénk a fejünkből, mert ezzel csak erősítjük ezt a tévképzetet, és tovább mélyítjük rossz kedvünket, ami így egészen a depresszióig fokozódhat. Ma bizonyíthatjuk a rátermettségünket egy vagy akár több olyan új helyzetben, amikor érdemes a legjobban teljesítenünk. A családra is szánjunk időt, foglalkozzunk a gyermekeinkkel. Nézzük át a házi feladatukat, segítsünk, ha elakadnak. Ma egy közösen elkészített vacsora bearanyozhatja az estét. Ne felejtsük el mindezt megörökíteni, mert később szép emlékként nézhetjük vissza az este képeit!

Csütörtök – szeptember 15. (Kiegyenlítődés, Uralkodó, Ördög)
Ez a nap az egyensúlykeresésről, a bizonytalanságról, az ingatagságról fog szólni. Olyan helyzetek adódhatnak, amikor a bizalmunk meginoghat, összezavarodhatunk emberi kapcsolatainkat illetően. A férfi energiák lesznek többségben, ezek határozzák meg napunkat. Kissé katonás, úgymond parancsolgatós napra számíthatunk, amikor könnyen bízhatnak ránk több feladatot munkahelyünkön, vagy éppen a családon belül akadnak majd pluszban ellátandó feladatok. Ezeket 90%-ban egyedül kell megoldanunk, így ma minden energiánkra szükség lesz. Kárpótlást nyútjhat a párkapcsolatunk, a családunk, mutassuk ki szeretetünket, törődésünket szeretteinknek.

Péntek – szeptember 16. (Érmék hatos, Mágus, Botok kettes)
A pénzzel és a hozzá kapcsolódó dolgokkal könnyen bánunk, és hamar ráérzünk a dolgok nyitjára. Szerencsejátékon vagy tőzsdén sikert arathatunk, ha figyelünk a megérzéseinkre. A pénzen kívül a családdal érdemes még ma foglalkoznunk. Szervezzünk kirándulást, egy egy-két napos hétvégi pihenést. Ne az legyen a fő cél, hogy minél messzebbre menjünk, hanem hogy az alatt a rövid idő alatt is jól érezzük magunkat, felszabadultak legyünk, elfeledjük a szürke hétköznapok gondjait, bántalmait, nehézségeit. A telefont jobb, ha ma kikapcsoljuk, mert egy-egy negatív tartalmú beszélgetés könnyen tönkreteheti a hétvégi programunkat, leginkább a jókedvünket.



Szombat – szeptember 17.
(Kardok ásza, Világ, Kelyhek ötös)
Könnyen összezörrenhetünk a családtagjainkkal, barátainkkal vagy munkatársainkkal. Az ok bármilyen apró probléma lehet, amiből képesek leszünk egy perc alatt hatalmas hibát formálni. Jobb, ha higgadtak maradunk, és többször átgondoljuk, hogy mit tegyünk, és nem döntünk elhamarkodottan, mert ezzel csak tovább fokoznánk a már amúgy is feszült helyzetet. Egészségünkben figyeljünk a fejünkre, és az ott található szervekre. Például ne tölstünk ma sok időt a számítógép előtt, mert a szemünk megfájdulhat. Vigyázzunk arra is, hogy megfelelő hangerővel használjuk a fülhallgatót, mert ma érzékenyebbek a füleink is.. Ma az este folyamán engedjük el egy meditáció vagy ima keretében a rosszat, és minden olyan negatívumot, ami hátráltatja életünket.

Vasárnap – szeptember 18. (Főpap, Kardok kilences, Csillag)
Ma legyünk körültekintőek. A ma felbukkanó barátokkal kapcsolatban érdemes meggyőződnünk arról, hogy valódi barátok-e, vagy csak a pénzünkre hajtanak, esetleg valamilyen haszonszerzés céljából tartják velünk a kapcsolatot. Persze maradnak igazi barátok közülük, de túlnyomó része csak valamilyen javunkat akarja. A mai napi szabadidőnkből fordítsunk sokat a sportra. Futás, kézilabdázás, kosárlabdázás, tenisz, pingpong, tollaslabda - amihez kedvünk szottyan, azt űzzük. A kertben is bátran serénykedhetünk ma, érdemes kihúzgálni a gyomokat, valamint megöntözni a szomjas virágokat. Amennyit ma törődünk testünkkel, és a természettel, többszörösen kapjuk vissza a későbbiekben.

Papp Máté – www.astroworld.hu/matejos
Forrás: www.astroworld.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4835 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x