Hogyan hódítsd meg a Szüzet?
Címlap / Ezotéria / Hogyan hódítsd meg a Szüzet?

Hogyan hódítsd meg a Szüzet?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Előző írásom folytatásaként ezúttal hasznos gyakorlati tanácsokat olvashatsz arról, hogyan nyerd el a Szűz jegyében született hölgy szívét. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttem azokat az útmutatásokat, amelyekre szükséged lesz, mert a feladat: nehéz! 

Először is leszögezem, amennyiben még nem voltál e roppant érdekes és izgalmas csillagjegyben született hölggyel közelebbi kapcsolatban, hogy a Szűz csak nevében szűz: patyolattiszta és érzékeny lelke bizony sok sok találékonyságot és szenvedélyt rejt, tehát kalandos és nehéz út előtt állsz. Rögtön meg is jegyzem, hogy nem szán energiát a kalandokra, nem akar mindenkit megismerni és te se arra számíts, hogy kalandba keveredhetsz vele. A Szűz jegyű hölgy bőségmezőn ül, csodaszép, egyszerű és nagyszerű, türelmes és betakarít: arat. Mindent! Figyelmet, szeretetet, humora és kitűnő kommunikációs képességei által szerzett barátságokat, csodálatot. Nem vadászik, nem alpári, nem közönséges, nem viselkedik úgy, mint egy prostituált, nem kínálgatja magát: mindezekre nincs szüksége, mert neki minden működik magától. Hogyan? Úgy, hogy születetten tiszta, vonzó és szinte mindig jól vet, ezért jól is arat.

Kinézted magadnak?
Közeledés felé: csak őszintén! Könnyű volt észrevenni, mert szép és sugárzó. Van egy mondás, mely szerint a legszebb nő azé lesz, aki meg meri szólítani. Teljesen őszintén és udvariasan közeledj felé. Ha randevúra hívod, közölnöd kell vele, hogy szeretnéd megismerni. Nem fog rád akaszkodni, ha tetszel neki, akkor jelzéseket fog adni, de ne feledd, hogy igazi nő és semmit nem fog tenni eleinte: neked kell lépned felé, mégpedig kellően határozottan. Ne próbálj meg álindokokat kitalálni, miért is kéne találkoznotok. Bármilyen dumád van: tetszeni fog neki, ha őszinte. Később majd ki fog javítani, ez lehet hogy eleinte zavar, de aztán hálás leszel neki, hiszen sokat tanulhatsz tőle.

Kommunikáció -  Nagyon fontos számára is. Beszélgetni kell vele, készülj fel rá. Minden helyzetben lehet vele beszélgetni és igényli is. Azoknak a férfiaknak akiknek a "Words don’t come easy" a kedvenc daluk, megnyugtatásul írom, hogy a Szüzek szavak nélkül is értik a másikat és legrosszabb esetben megtanítanak bárkit kesztyűbe dudálni, szóval egy idő után bánni fogsz tudni a szavakkal, sőt azt veheted észre, hogy bővül a szókincsed, javul a kommunikációd más emberekkel is. Nem fog megszégyeníteni, sem kinevetni, ha nem jól kommunikálsz, esetleg beszédhibás vagy. Számíts rá, hogy segíteni fog e téren is. A Szüzek mellett valósággal szárnyra lehet kapni!

Lerohanás helyett: érdeklődés. Az őszinte érdeklődés, nem túl sok kérdés az, ami a szellemét megmozdítja. A Szűz jóllehet földi jegy, változó jegy és erős a szellemisége: semmilyen alpári, trágár stílust nem tűr meg és a tiszta, finom stílusú, udvarias, egyenes beszédet szereti. Nem szereti a nyunnyogást, a felesleges locsogást és a sok kérdést sem. Ő sem kérdez, tudod miért, nem? Mert ha olyan szerencsés vagy, hogy rád hangolódott: szinte mindent tud rólad. Kellemes érzés ez, keveseknek adatik meg és csak a gyáváknak ijesztő. Gyáva férfi pedig van elég, gyenge csapat, ne hozzájuk csatlakozz.Igazmondás:  Megköveteli az őszinteséget
, ezért sose hazudj neki! Lehet neki hazudni, mellébeszélni, tudod, mikor? Amikor akarja. Különben: soha. Átlát a szitán. Ha türelmes vagy vele, beszélni fog, mesélni fog őszintén, bármiről. A Szűz jegyű hölgyek nem adják olcsón magukat és csak a legbátrabb férfiaknak valók.

Barátkozás, szerelem: Ha szerelmes vagy belé, még ha ez nem is kölcsönös, de ha kölcsönös akkor méginkább igaz, hogy barátságára is számíthatsz. Sőt a segítségére és a figyelmére is, mégpedig a legteljesebbre. Sok barátja van, barátkozó, nyitott, ugyanakkor hűséges is. Megköveteli a makulátlanságot! Teljesen tisztának kell lenned, ha Szűz jegyűvel szeretnél lenni, ezt jó, ha tudod. Észreveszi, ha szerelmes vagy belé, jobb, ha bevallod neki, ha titkolod, az neked nem jó, téged fog nyomasztani leginkább.

Meghódítása: Barátságos, de nehéz elnyerni az igazi bizalmát. Először az agyát és a gondolatait kell rabul ejtened. Szeret megnézni, hagyd neki ezt. Szereti a szépet, ugyanakkor nem tudja sokáig lenyűgözni a gondolattalan szépség, ne felejtsük el, hogy a Merkúr bolygó uralja a Szüzeket, a Merkúr gyors mozgású: hamar továbblendülnek a külső szépségen és keresik a belsőt. Ápolt legyél és tiszta, illatos, de semmiképp ne piperkőc, ékszereket karórán kívül ne hordj, ha arcszőrzetet viselsz, az legyen kevés és szép, és semmiképp ne hidd, hogy a külsőségekkel lehet a Szüzeket meghódítani. A Szűz nő számára ugyanis vonzóak lehetnek a legkülönfélébb külső adottságú férfiak, ám a lényeg mindig az, hogy elegánsak, udvariasak, kedvesek és okosak legyenek. És főleg szerelmesek szívük egyetlen királynőjébe.

Figyelmesség, ajándékok: A Szűz-hölgy minden területen termékeny, ezért mindig tud adni. Bőséges készletei vannak szép szavakból, figyelmességekből, törődésből, ételekből, ötletekből.Nem vár el szinte semmit, amit talán mégis, az a kölcsönösség. Ha félre van téve, ha esetleg meg merészeled tenni vele, hogy "második sorban" kezeled, ha leckéztetni akarod: megjárod alaposan. Egy darabig tűri, aztán elfordul. Ne tedd próbára az érzékenységét, hanem figyelmességekkel, apró kis ajándékokkal, zenékkel, bohóctréfákkal, ötletekkel kedveskedj neki: értékelni fogja. Ne himihumizz vele, ne legyél vele negédes és ne követelj tőle semmit: magától ad mindent, ha úgy érzi. Hívd el színházba, moziba, kiállításra, vidd el autózni, kirándulni, de ne lógj a nyakán, mert nem kapcsolatfüggő és szeret egyedül is lenni, mivel önmaga társaságát is tiszteli. Néha hagyd békén!

Erotika, testiség: Csak a nevében szűz, amúgy energikus kísérletező, tapintatos és szenvedélyes az ágyban, de nem nevetséges módon és nem mindenáron. Kevés igazi jó partnere van, mert válogatós és igényes. A Szűz nőnek sokszor pont elég a lehetőség megléte, nem használ ki minden helyzetet, nem ragad meg minden alkalmat, szellemi síkon is erotikus és vonzó, és nagyon sok férfi fantáziájának állandó tárgya, mivel mindig más, változó, sokszínű,megunhatatlan. A férfiakat úgy nézi meg, hogy ha akarja, észreveszik, ha nem akarja, mindezt nem feltűnően teszi. Mivel igazi, mély érzésű nő, pontosan tudja, kinek akar tetszeni. Számára nem sport a szex és nem csak a szexben éli meg az erotikát, hanem szinte mindenben. Nincsenek korlátai, főleg a fantáziája terén, de arra számítani lehet, hogy amit kitalál, azt szereti is megvalósítani. Szereti a különlegességet, az egyediséget. Szerelemben és figyelmességben tud csak igazán adni, érdemes türelmesnek lenni vele, mert először megfigyel és tapasztal, és aki kiállta a tízpróbát, hatalmas jutalmakban részesülhet. Figyelmes és sokoldalú a testiségben is. Lelkes és kitartó, néha fáradhatatlan, erős és határozott, de finom stílusú partner illik hozzá. Föld jegyű férfiak előnyben vannak nála, hiszen azonosak a céljaik és a vérmérsékletük is, minden téren. Szereti megtapasztalni a rosszat is, azonnal levonja a tanulságokat. Csak a legtürelmesebb és a legkedvesebb férfiaknak adja oda magát teljesen. A testiségbe is bevonja a kommunikációt, beszélni fog bármiről, a megfelelő helyen és időben és visszajelzéseket is kér.Dícsérd és bókolj neki,
mert szereti a visszajelzéseket és a szellemiségére is tudsz hatni ezáltal. Nem tűri a hazugságot bókok terén sem, tehát ne hülyeségeket mondj neki és ne mindenképp. A Szűz jegyben született hölgyet szeretik a férfiak, pont elég spontán visszajelzést és dícséretet kap tőlük, érdemes ezt figyelembe venni és saját, külön bejáratú dicséretekkel és különleges, igazi bókokkal elhalmozni, de mindezt folyamatosan és nem alkalmanként. Ő is kitartó és hosszútávfutó, diktál egy tempót, érdemes azt tartani és nem kifulladni már a kapcsolat elején. Szeret haladni és ő is szeret dicsérni, drukkolni, buzdítani. Akit szeret, azt magasra repíti és vele együtt szárnyal.

Próbatételek: Álld ki a próbákat, a feladatokat, amelyeket ösztönösen és sosem tudatosan tesz eléd. Nem fog megleckéztetni, sem kigúnyolni, sem átverni, a tréfái is kedvesek. Mindent  kölcsönösségre alapulva tesz. Ha feleségül szeretnéd venni, vedd figyelembe, hogy a Szűz jegy valójában a leghatározottabb női jegy és Föld-elem egyike és uralkodó jegy, hatalmas erőtartalékokkal. Csak a demokrácia intézményén belül tudsz vele kapcsolatban maradni, van, amiben ő a jobb, van, amiben a partnere és nem akar mindenben erős lenni. Mivel szeret fontos munkát végezni és mindenhol megfelelni, vedd figyelembe, hogy a Szűz-nő nem biztos, hogy csak egy területen jó, sőt, biztosan több téren szeretne jól teljesíteni. Légy makulátlan és őszinte, sem az anyagi, sem a társadalmi helyzeteted nem számít neki.  A dolgokhoz való hozzáállásodat, a figyelmességedet, a jelenlétedet és az érzéseidet érzi és nézi, valamint azt, hogy mennyire vállalod fel saját magad. "Színjátékot ne tervezz, nem kell semmilyen jelmez" - ezt vedd figyelembe, ne tétovázz sokat és légy bátor!

Ujfalusi Márta
látó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 59854 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x