Milyenek a szeptemberi gyerekek?
Címlap / Ezotéria / Milyenek a szeptemberi gyerekek?

Milyenek a szeptemberi gyerekek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Minden egyes hónap szülöttei sajátos készségekkel és feladatokkal jöttek a világra. Mi jellemzi a szeptemberi születésű embereket? Milyen volt a gyerekkoruk, milyen tulajdonságok jellemzőek rájuk általában?  

Az év 9. hónapjában született Szüzek kritikusak, tökéletességmániásak és nagyon érzékenyek, sértődősek. A Mérleg jegyűek is érzékenyebbek, bizonytalanabbak októberi társaiknál.

Már sokszor a megszületés se könnyű számukra, gyakori a születési trauma. Sokuknál a görnyedt tartás árulkodik erről. Sajátságos belső világuk van, ahova gyakran el is menekülnek a szülői elnyomás elől. Sok bennük az elfojtás. Engedelmes, jó gyerekek, mindenkinek, de főleg a szülőknek akarnak megfelelni.

Elfojtják a dühüket, palástolják, kontrollálják érzéseiket, ezzel magyarázhatók sokszor érthetetelennek tűnő felnőttkori dühkitöréseik. Passzívítás, tehetetlenség jellemzi őket- a cselekvést mástól várják el – hajlamosak rá, hogy inkább fejben játsszák le az eseményeket. Félnek megmutatni magukat - hátha tragédia lesz belőle. Sajátságos lelkiviláguk van, túlzott érzékenységgel fűszerezve.



Általában nem mernek elköteleződni
, dönteni vagy csak nagyon nehezen jutnak elhatározásra, ugyanakkor nagyok az elvárásaik. Általában olyan hobbit űznek, ami a monotóniát, biztonság érzetét nyújtja számukra.
A sportok kevésbé érdeklik őket. Utálják a változást, a változtatást, nem szívelik a fejlődést. Soha nem a jelenben élnek - valahogy nem merik a saját életüket felvállalni, inkább másokon keresztül teszik ezt. Sokat fantáziálnak.

Gyakori, hogy egykék, de ha nem azok, akkor úgy érzik, háttérbe szorulnak a többi testvérrell szemben. Gyenge az idegrendszerük. Az elfojtott dühük miatt állandó az ellenkezés bennük. Látszólag engedékenyek, pedig valójában nagyon makacs természetűek.
Nem támadnak, nem érvelnek és szinte sohase mondanak nemet. Azt mondják, majd gondolkodnak rajta, de nem lesz eredmény. Nehezen tesznek meg bármit, amire megkérjük őket.


Ugyanakkor érdemes róluk tudni azt is, hogy ők a legfejlettebb lelkek, mind a 9 szám energiája bennük van, könnyebben nyitottá válnak, válhatnak az ezotéria felé. Jók a megérzéseik, jó emberismerők. A feltétel nélküli szeretetadás a sajátosságuk, ami nagyfokú érzékenységgel is jár. Jellemző rájuk, hogy nyitnak az Univerzum felé.



Surányi (Ibránszki) Beáta
06-30-9708-336
www.regeneral.hu

Képek: graur codrin / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 31453 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x