Mi fán terem az asztrozófia?
Címlap / Ezotéria / Mi fán terem az asztrozófia?

Mi fán terem az asztrozófia?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Manapság egyre több embert érdekel az asztrológia és a csillagok üzenete, de kevesen tudják, hogy létezik egy ehhez hasonló, mégis ősibb rendszer, az asztrozófia. Az asztroszkóp segítségével egy sokkal komplexebb és valósabb személyiségelemzést kapunk, mint az asztrológiában szokásos radix-elemzéssel. 

A témával kapcsolatban egyre több téves információ kering.  Az asztrozófia a csillagos égen szereplő valós csillagképek és álló csillagok üzenetét hozza vissza a képletbe, azaz a modern, 12 házas az 30’ –os egyenlő felosztású, zodiákusjelekkel ellátott képletbe.

Az asztrozófia görög mitológiai történeteken keresztül fűzi hozzá a csillagképek jelentéseit az elemzéshez. A Fényt, vagyis a valós csillagképi hátteret vetíti az asztrológiai képlet mögé. Az asztroszkóp segítségével egy sokkal komplexebb és valósabb személyiségelemzést kapunk, mint a hagyományos módszerrel. A szemlélet lényege az, hogy a lélek, aki segítségért jön az asztrozófushoz, emelkedni szeretne, jobban rálátni a helyzetére. Ezért negatív aspektusokat nem szoktunk használni. Gyakorló asztrozófusként nekem is nagyon fontos, hogy a hozzám fordulót olyan információkkal lássam el, amelyek segítségével megélheti önmaga megtisztítását a negatív energiáktól, gondolatoktól és  megtapasztalhatjaa az emelkedést az önismereten keresztül. Előfordul, hogy ez nem kellemes, akárcsak egy pszichoanalízisnél, de lehetősége adódik az egyénnek felvállalni a felelőséget a saját sorsáért.

Csodálatos tapasztalásban volt részem, amikor egy nagyon kedves barátom kért fel, hogy kísérjem vele végig, haldokló édesanyjával való kapcsolatát, az elbúcsúzás fázisában.

Figyeltük a csillagok és az Univerzum üzeneteit, lépésről lépésre és azt tapasztaltam, hogy egyre közelebb kerültek egymáshoz az aktuális „feladatokon” keresztül. Egyre mélyebb és mélyebb problémákat sikerült feloldaniuk, amik felgyülemlettek a hosszú évek alatt és az asztrozófia segített a rálátásban. Számomra ebben az időszakban vált bizonyossá, hogy a csillagok valóban megmutatják, mikor minek jön el az ideje. Megértettem, hogy mekkora áldást kaptam tanítómesteremtől, Paksi Zoltántól, aki beavatott ebbe a csodálatos tudásba.

Szeretettel várom a hozzám forduló, emelkedni vágyó lelkeket!

www.fenyasztrologia.hu


Kép:nuttakit / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5663 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x