Októberi bolygóállások: végre béke - vagy mégse?
Címlap / Ezotéria / Októberi bolygóállások: végre béke - vagy mégse?

Októberi bolygóállások: végre béke - vagy mégse?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Az elmúlt hónapok nehézségei után most némiképp fellélegezhetünk, sikerül másképp látnunk a dolgokat és ez nagyban megkönnyíti a helyzetünket. Végre látni fogjuk a kiutat és lesz elegendő energiánk cselekedni is, de készüljünk fel a félreértésekre és a feszültségek kiújulására is! 

Egész hónapunkat uralja a Plútó - Jupiter trigon, ami oldja a Plútó – Uránusz kvadrátját. Kivétel nélkül mindenki megélte az elmúlt hónapok felkavaró, nehéz indulatait. Most a Jupiter reményt adhat a megoldásra. Elsősorban a lelkiállapotunk, hozzáállásunk változik meg. Megtalálhatjuk a „feloldozást”, ami végig ott volt az orrunk előtt, csak nem láttuk az elkeseredéstől. A Jupiter elhiteti velünk, hogy van kiút a nehézségekből.

A hó elején a Mars szextilben áll a Nappal és a Merkúrral. Különösen jó az időszak sportteljesítményeink tökéletesítésére, hiszen energikusabbak, mozgékonyabbak leszünk.

Kreatívan oldjuk meg a munkahelyi feladatokat is, különösen, ha kommunikációról, vagy szervezőmunkáról van szó.

Kezdeményezhetünk építő vitákat is, de fontos, hogy türelmesen hallgassuk meg a másik felet!11-től érezhetjük a Merkúr – Neptunusz trigon hatásait
, és ez 14-ig kitart. Sajnos nem értjük egymást és ez különösen előnytelen a munkahelyünkön, vagy az üzleti tárgyalásokon. Nem árt az óvatosság, - inkább gondoljuk át kétszer is, hogy milyen döntéseket hozunk!

Ám remek az időszak művészi alkotómunkára, különösen az írók lesznek termékenyek!

19-től a Merkúr együtt áll a Vénusszal és ez kiváló alkalom, hogy közös programokat szervezzünk kedvesünkkel. Használjuk ki, hogy érdeklődőek, nyitott szemléletűek vagyunk. Az időszak ugyanúgy jó nagy beszélgetésekre, mint mozizásra, kiállításokra. A lényeg, hogy kettesben legyünk!

Sajnos a hó végén a Mars csatlakozik a Merkúrhoz és a Vénuszhoz egy kvadráttal. Az indulatok előtérbe kerülnek, a viták megszaporodnak, ám a szexuális igényünk is növekszik. Ne feledjük: a jó szex remek levezetése a feszültségnek és rendkívüli összetartó erő!Szerencsés napok:

11, 13, 14, 15, 20, 23, 26, 27

Szerelmes napok:

4, 5, 8, 9, 12, 25, 26, 29

Kunsay Melinda

Képek: photostock / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4962 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x