Vénuszi energiák a szerelmes októberben
Címlap / Ezotéria / Vénuszi energiák a szerelmes októberben

Vénuszi energiák a szerelmes októberben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

A növekvő Hold a Vízöntő jegyében jár, a Nap pedig már szeptember 23-án belépett a kardinális Mérleg jegyébe. Minden évben másik bolygó érvényesíti hatását. 2011-ben a Vénusz, a szerelem bolygója kezébe kerül az irányítás. Ez a tiszta szívűek számárai számára azt jelenti: egy kicsit fellélegezhetünk, lazíthatunk,bár a tempós Nyúl-év nagy lendületet is visz az életünkbe. A Vénusz hatása alatt az élet könnyebb, gazdagabb kisebb örömökben és nagy érzésekben. Természetesen a szerelem, az élvezet, a szexuális örömök, de a baráti kapcsolatok is érdeklődésünk középpontjába kerülnek. 

Ebben az időszakban a legfőbb cél az, hogy mindenre kiterjedően, így baráti és szerelmi kapcsolatunkra vonatkoztatva is megteremtsük az egyensúlyt és a közösségi harmóniát.

A Hold növekedése idején erőteljesen segíti a kapcsolatok alakulását és finomodását, magasabb és tisztább rezgésre kerülését. Imával, hálaadással és meditációval mindenki elérheti azt hogy kizárólag tiszta és erőteljes, megalapozott emberi kapcsolatok arzenáljában élje meg a lét teljességét.

Örök kérdés az "egyedül vagy nem párkapcsolatban jobb élni?" kételye. Bizonyos időszakban, például amikor valaki nem képes alázatos, alkalmazkodó és együttműködő lenni: jobb az egyedüllét. Amikor társra talál, igazi társra, akivel már egy levelezésben, egy kézfogásban, egy közös sétában is harmóniát talál: akkor érdemes társulni.

Az igazi szerelemre érdemes várni és nem jó energiát veszíteni amúgy sem működő, torz, zavaros  kapcsolódásokban. Azzal érdemes együtt lenni, társulni, aki nélkül nem tudsz élni, és nem is akarsz! A kapcsolatfüggőség, vagyis amikor valaki csak azért, hogy ne legyen egyedül, gyakorlatilag válogatás és megfontolás nélkül bárkivel összeáll: gyógyítandó torzulás, aki ebben a betegsében szenved, sem a munkájára nem tud koncentrálni, sem egyéb emberi kapcsolataira sem: hajlamos azokat a munkájával együtt felégetni és ezáltal pusztulás útjára sodorni saját magát. A kapcsolatfügggő emberek általában paranoiások és  depressziósak is, nekik fáj a szívük egyfolytában, sajnos gyakorta komoly szervi problémákkal küzdenek (vesék, szív-és érrendszer, májbetegségek).A nem igazi szerelem, a mesterkélt párkapcsolat egyoldalú, ami egyoldalú, azt pedig célszerű elkerülni,
hiszen ha bele is mész, a játék úgysem tart sokáig, előbb-utóbb kibukik, senki sem tud kilépni a bőréből. Aki eltévedt, gyenge, gyáva, nem mer közeledni ahhoz, akibe beleszeretett és emiatt kénytelen egy darabig együtt lenni azzal, aki épp rááakaszkodik. Ilyenkor ő is és az is aki hasonlóan gyenge: további sérüléseket kap, a gyógyulás pedig egyre nehezebb.

Az igazi szerelem azonban váratlanul érkezik. Nem tudni előre, hol jön és mikor, hiszen nem mi irányítjuk, nem földi síkokon dől el az, hogy ki kivel találkozik és hogyan hatnak egymásra. Rezgések hozzák létre és nem érdemes elfojtani, úgysem sikerül. Tudat, lélek és test vonzalma, hármas egységben. Nem erőből és elhatározásból jön! Mint mindent, ezt is lehet erőből működtetni - egy darabig. Ami nem valódi és erőből, erőszakkal "működik" az mindig halálra van ítélve és előbb utóbb be is következik.

Október 7-én a Szűz jegyet uraló Merkúr együtt áll a Szaturnusszal: eljött a tudatos és a célszerű dolgok ideje. Célszerű szeretetteljesnek lenni, aki ilyen, annak életébe könnyebben érkezik a szerelem is.

8-án a Vénusz jól érinti a Neptunuszt, terjed a harmónia, begyűrűzik az ihlet és a kreativitás, lelkes érzelmi megnyilvánulások várhatók.

9-én a Vénusz átlép a Skorpió jegyébe, a szenvedély és az érzékiség előtérbe kerül.

12-én a Kos jegyben tartózkodó telihold egy kissé fel fogja korbácsolni a szunnyadó érzelmeket, új kapcsolatok alakulhatnak, főleg ha teszünk is érte és régi, igazi szerelmi kapcsolatok éledhetnek újjá.

23-án a Nap átlép a Skorpió jegybe, ahol nagyobb energiák birtokába kerülhetünk, szenvedélyesebbek, kitartóak és önállóak lehetünk.

Érdekes tény, hogy a szorgalom, a hűség és a kitartás a szerelem terén is elengedhetetlen, főleg ha valaki hosszú távon gondolkozik. Ha rövid távon, akkor olcsó álsikereket elérhet, a harmóniát és a boldogságot, amely elégedettséggel kell, hogy párosuljon nem kapja meg, holott mindenki erre vágyik. "Van aki bevallja, van, aki tagadja, de az is akarja: sőt! " éneklik az Eisemann-slágerben.


Izgalmas, mozgalmas időszakot élhetünk meg tehát a Vénusz-uralta 2011-es éven belül, a Vénusz-hónapban. Október igen kedvező lehetőségeket, alkalmakat kínál igazi szerelmek kialakulására, igazi, tartalmas kapcsolatok újjáalakítására vagy akár ismerkedésre is. Az elegáns, szorgalmas és szép Nyúl, aki a kínai asztrológia szerint ezt az évet irányítja, ráadásul a Fém elemben van most: nem tűri a hazugságot, az álszínészkedést, a képmutatást és az ijeszgető gyötrelmeket, ebben az évben minden széthullik, ami nem valódi, jaj a hazugoknak! A letisztult, magas rezgésen működő embereknek adatnak meg a valódi, természetesen egyszerű dolgok. Tegyél meg mindent azért, hogy magas rezgésszinten és nyugodtan élj!

Az újjal, a jóval, az igazival ismerkedj, szánj rá időt és figyelmet, találd meg a régiben az újdonságot, használd a fantáziád és a kreativitásod csodáit, adj teret a hitednek és az igazi beteljesüléseknek - így nem fogsz csalódni.

Ujfalusi Márta
látó, spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Képek:
photostock / FreeDigitalPhotos.net
Clare Bloomfield / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6760 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x