A héten fellebben a fátyol a titkokról
Címlap / Ezotéria / A héten fellebben a fátyol a titkokról

A héten fellebben a fátyol a titkokról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ezen a héten a titokzatosság lesz a mérvadó, és az eddig rejtett dolgokról fellebben a fátyol. A titkok nem titkok többé, ezen a héten sok minden napvilágra kerül és nyilvánossá válik. Ha pozitívan szemléljük a dolgokat, és nem a rosszat keressük mindenáron mindenben, akkor ez a hetünk is örömteli lesz! 

Hétfő – október 17.: A Szeretők
Ma bőven kijut nekünk a titkolózásból és a sejtelmességből. Nem lesz egyszerű megtudni semmit, sem a magánéletünkben, sem más életterületeken. Párkapcsolatunkban – a titkok ellenére – pozitív fordulatok várhatóak. Mindezt elősegítheti az is, ha egy stílusos estét szervezünk párunknak, például egy finom éttermi vacsora keretében, ami után egy fantasztikus este következik. Egészségünket ezek ellenére se hanyagoljuk el, mert torokproblémáink adódhatnak, mivel az immunrendszerünk sérülékenyebb. Sokat segíthet, ha ma több gyümölcsöt fogyasztunk, legfőképpen citromot és más C-vitamin tartalmú gyümölcsöket.


Kedd – október 18.: Akasztott ember
A hét második napján számítsunk némi felfordulásra, egyfajta összevisszaság uralkodik el rajtunk. Fontos, hogy ne engedjük azt, hogy ez az állapot elhatalmasodjon rajtunk, legyünk minden eszközzel azon, hogy ismét beálljon az egyensúly. A mai nap fő üzente: „Elesni emberi dolog, fekve maradni ördögi, de felkelni isteni!”. Ha ezt betartjuk, és megpróbáljuk tetteinket e szerint formálni, biztosak lehetünk abban, hogy a nap zárása pozitív lesz, és nem bánkódunk tetteink miatt. Érdemes megfontolni párkapcsolatunkban azt, hogy mit ejtünk ki a szánkon, mert könnyen bántódást okozhatunk ma puszta szavainkkal.

Szerda – október 19.: Főpap
Ma a férfi energiák kerülnek túlsúlyba, igaz, e mellé még társul egy kis titokzatosság, kiszámíthatatlanság. A keménység mellett az este folyamán számíthatunk gyengédségre is. Egy laza, könnyed vacsorát vagy ebédet, ha elfogyasztunk családunkkal, vagy párunkkal, az beragyogja egész napunkat. Szerencsés nap a mai, hiszen amihez ma hozzáfogunk, az 80%-ban pozitívan végződik. Ez múlik a hozzáállásunkon, valamint kitartásunkon is. Ha a kellő energia megvan bennünk, és kitartóak leszünk céljaink elérésében, akkor siker koronázza fáradozásainkat, munkáinkat.

Csütörtök – október 20.: Ítélet
A mai napon minden ügynek a végére pont kerül. Személyenként eltérő viszont, hogy jó vagy rossz ponttal zárjuk ügyeinket. Ez esetben is – mint mindig – fontos a pozitív gondolkodás. Ha előre programozzuk a jót, a szerencsés kimenetelre számítunk, akkor nincs mitől tartanunk. Ha félünk és aggódunk, biztosak lehetünk benne, hogy bevonzzuk a negatívat, és félelmeink beteljesednek. Egészségünknél vegyük figyelembe azt, hogy a túl sok szócséplés arcüreg-, és szájüregi problémákat okozhat. Például: arcüreggyulladás, foggyulladás, herpesz stb.

Péntek – október 21.: Csillag
A mai napon sok karmikus dolog történik velünk. Az csupán a hozzáállásunkon múlik, hogy pozitív (tanulási folyamat), vagy éppen negatív (büntetés) dologként éljük meg a leckéket. A mai napon fokozottan ügyeljünk az egyensúly megtartására, és ne menjünk bele „rossz” dolgokba. Ma az egyes negatív lépések által könnyebben létrehozhatunk negatív karmát, amely nem biztos, hogy ezen életünkben érezteti hatását, de a következőkben szinte biztos. Az idő ma könnyen kicsúszhat a kezünk közül, és elveszhetjük a dolgok felett az irányítást – mégis, próbáljuk meg az eseményeket kontroll alatt tartani!


Szombat – október 22.: Erő
Hétvégén megtehetjük mindazt, amit szeretnénk, csak eltökéltség és energia szükséges hozzá. A türelem ezen a napon is fontos lehet, ugyanis ha „pörgünk” és türelmetlenül, feszülten állunk hozzá a megoldandó dolgoknak, biztosak lehetünk benne, hogy a végül káosz alakul ki, amiből még nehezebb lesz rendet teremteni. Az idő ma is az ellenségünké válhat egy rövid időre, de ezt elkerülhetjük, hogyha a reggeli kelésnél előrébb állítjuk a vekkert. Amennyiben az időjárás még engedi, bátran vágjunk bele utazásokba!

Vasárnap – október 23.: Szerencsekerék
Amilyen gyorsan érkeznek a pozitív dolgok, olyan gyorsan tűnnek is el. Ezt akarja megtanítani számunkra a mai nap. Ha ezt sikertelenségként, negatív fordulatként fogjuk fel, biztosak lehetünk benne, hogy további balszerencsés eseményeket vonzunk be. Minden esetben fontos, hogy pozitívan, a dolgok napos oldaláról szemléljük a helyzeteket. A hét zárásaképp menjünk el masszőrhöz, vagy keressünk olyan elfoglaltságot, amellyel kényeztetjük magunkat. Nem szükséges drága szolgáltatást választanunk, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat és ellazuljunk a fárasztó hét után.

 
Papp Máté
AstroWorld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x