Nem sok jóval kecsegtet a tarot
Címlap / Ezotéria / Nem sok jóval kecsegtet a tarot

Nem sok jóval kecsegtet a tarot

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Ezen a héten nem éppen a boldogság és az öröm lesz előtérben. Könnyen eltörhet a mécses, akár többször is, és sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor szeretnénk, ha mindezt csak álmodnánk. Amikor készen állunk szembenézni a valósággal, fontos, hogy lássuk át a dolgokat, és higgadtan mérlegeljünk. Az új hét tanítása: higgadtnak maradni a nehéz helyzetekben is! 

Hétfő – október 24.: A Válaszút
A mai napon nagy az esély arra, hogy akik két vasat tartanak a tűzben, elég komoly veszekedéseknek néznek elébe, akár szakítások is történhetnek. A döntéshelyzet mindenki életében jelentkezik a mai napon, ha nem is párkapcsolati, magánéleti téren, de döntő szerepet fog játszani a hetünk alakulásában. A szeretet ilyenkor még fontosabb, de a héten csalódás és keserűség is társulhat mellé. A hét feladatai közé tartozik, hogy a gondolatainkon, terveinken és céljainkon kívül a fizikai környezetünkben is tegyünk rendet. Az előbbiekre tökéletesen megfelel a napi 10-15 perces meditáció, az utóbbira pedig rendrakás, takarítás egy esős délután, amikor a szabadba amúgy se kívánkozunk.

Kedd – október 25.: Az Akasztott
Ma minden felfordulhat, szó szerint a feje tetejére állhat. Többek között ezért érdemes figyelni a cselekedeteinket, és többször átgondolni azt, hogy mit hogyan teszünk. Többek között az is fontos, hogy miként viszonyulunk a mai nehézségekhez: gondoljuk át, hogy mi az, amit rosszul tettünk, amelynek következtében a mostani helyzet kialakult. A diétázóknak több erőre és kitartásra lesz ma szükségük, hogy be tudják tartani a kitűzött étrendet. A gyerekek ma ingerültebbek és feszültebbek lehetnek, de ezzel jobb, ha nem bántjuk őket, és nem adunk még több energiát a negatív tulajdonságoknak, helyzeteknek.Szerda – október 26.: Az Igazság

Ma ne hazudjunk – ha nagyon tömören akarnám megfogalmazni a mai nap intését, akkor azt így tenném. Ez arra is utal, hogy ha okosan tesszük meg a kellő lépéseket egy bizonyos ügyben, akár titkok birtokába is juthatunk, amelyeket később a javunkra fordíthatunk. Ma figyeljünk a torkunkra, nyakunkra, és hordjunk kék sálat, kendőt, főleg, ha hűvösebb az idő.  Szenteljünk időt  a párkapcsolatunknak is, mert könnyen lehet bántódás a vége, ha ezt nem tesszük meg.

Csütörtök – október 27.: Az Uralkodónő
A lehetőségeinkhez mérten bánjunk ma mindennel , és ne vigyük túlzásba a szórakozást. Legyen minden esetben fontos szó a mérték, és ne lépjük túl a határokat. A női energiák lesznek túlsúlyban, így a keménység és a durvaság ma háttérbe szorul, helyette a gyengédség, a törődés és a türelmesség lesz mérvadó. A párkapcsolatokban is fontos, hogy hagyjunk teret a gyengédségnek és a törődésnek. Ha az este folyamán nem is kerül szexre a sor, de egy lazító, illóolajos masszázs  ugyanúgy megkoronázhatja az estét.

Péntek – október 28.: A Feltámadás

Ma az elfojtott érzések felszínre törhetnek, így egyszerre lehetünk akár gyengédek és kedvesek, máskor pedig fortyogóak és indulatosak, akár egy kitörni készülő vulkán. Minden helyzetben próbáljuk meg kordában tartani érzéseinket, esetleges indulatainkat. Az új helyzetek olyan feszültségeket válthatnak ki belőlünk, amelyekkel még a társainkat, környezetünket is meglepjük, ám a meglepetés inkább negatív, mintsem pozitív. A helyzetek végkimenetele a kezünkben van, ma rajtunk múlik, hogy szerencsésen, azaz pozitívan kerülünk ki az adott helyzetből, vagy éppen ellenkezőleg, negatívan és „rossz” energiákkal magunkban.Szombat – október 29.: A Bolond

Ma minden dologba előtervezés nélkül, és meggondolatlanul vágunk bele, ami  rosszul is elsülhet. Ha mindezt el akarjuk kerülni, jobban gondoljuk át cselekedeteinket, és figyeljünk arra, hogy minden szerződést, aláírandó papírt többször nézzünk át.  Ugyanígy, a mára tervezett kirándulások minden részét, tervét nézzük át és gondoljuk át többször, hogy mindent előkészítettünk-e a kiránduláshoz, nem felejtettünk-e ki valamit. Ha többszöri áttekintés után is úgy gondoljuk, hogy mindent megfelelően készítettünk elő, bátran vágjunk bele a kirándulásba!

Vasárnap – október 30.: A Halál
A vasárnapi nap legyen a nyugalom és a pihenés napja. Menjünk olyan helyekre, ahol kikapcsolódhatunk, töltsünk olyan emberek környezetében időt, ahol úgy érezzük, hogy feltöltődünk energiával – persze ügyeljünk arra, hogy ne csapjunk át energiavámpírba se. Egy masszázs vagy éppen egy kellemes gyógyfürdőzés feledtetheti az egész heti fáradalmakat, és újult erővel vághatunk neki az új feladatoknak. Az estére is egy könnyű, ámbár finom ételt válasszunk, kerüljük a zsíros, nehéz fogásokat.

Papp Máté
Astroworld
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3623 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x