Áldás vagy végzet a Föld mélyéből?
Címlap / Ezotéria / Áldás vagy végzet a Föld mélyéből?

Áldás vagy végzet a Föld mélyéből?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Visszafordíthatatlanul beköszöntött az ősz. Ahogy a természet is befelé fordítja a tekintetét, úgy mi is jobban elkezdünk önmagunkra figyelni. Ilyenkor sokan keresik fel azokat a helyeket, kegyhelyeket, melyek feltöltik a testet és lelket. Az otthonunk pedig, ahol a legtöbbet tartózkodunk, talán még fontosabb a Földet behálózó energiavonalak szempontjából. Mik is ezek az energiavonalak, milyen fajtáik vannak, mire érdemes figyelnünk, ha békés és kiegyensúlyozott életet szeretnénk élni? 

A Földnek is saját energiatere, aurája van, ahogy az embernek. A Földet behálózó energiavonalak, rácshálók közül több is ismeretes jelenleg, mindegyik másként hat a közelében tartózkodókra. Az otthonunk pedig, ahol nap mint nap élünk, pedig különösen fontos ebből a szempontból. A lakásunk ugyanis a meghosszabbított auraterünk, ahol láthatatlan energiák vesznek körül minket. Hatással vannak a test-lélek szellem egységére. Még akkor is, ha nem veszünk tudomást róla.         

A leggyakoribb sugárzások:

Hartmann-háló, azaz a geopatikus háló, mely rácsszerkezetű,  180x230 cm méretű, az ingersáv szélessége 30cm. Az egyenlítő felé tágul és az északi  és déli sarkok felé szűkül.  Erős fronthatásnál  1m-re is kitolódik, újholdnál 10 cm-re zsugorodik az ingersáv. Legveszélyesebb a szervezetre a 30x30cm-es kereszteződésnél. Ha sokáig tartózkodik benne valaki, akkor kialakulhatnak betegségek, öngyilkossági hajlam.  Az ébresztő Hartmann hat arra az emberre is, aki rendszeresen felébred hajnali 3 körül. Ennek az a magyarázata, hogy  0-3 óra között az energiaáramlás háromszorosára erősödik fel , amely felébreszti a szervezetet, illetve, ahol a sáv érintkezik valamely testrésszel, ott fájdalmat érezhetünk.            

Vízér:
Lényegesen nagyobb kisugárzása van mint a Hartmann hálónak, de nem olyan gyakori. A kettő kereszteződése nagyon káros az egészségre, súlyos betegségeket okoz!
Kialakulása: A Föld természetes sugárzását az áramló víz módosítja és kialakul a vízér sugárzás.  A sugárzás szélessége megegyezik a vízér szélességével.  A víz sugárzásának tulajdonságait befolyásolja a víz  sebessége és mennyisége. A talajt behálózza,de nincs rendszere. Megtalálható: geológiai törések mentén, belső repedésekben, szivárgó víz mentén. A  sík vidéken lassan folydogáló szivárgó víz, nem olyan veszélyes mint a hegyekben csordogáló vízé a föld alatt mert ott a sebesség  megsokszorosítja a sugárzást.  A sugárzás azért veszélyes az emberi szervezetre, mert a Föld mágneses tere által gerjesztett vízmolekulák rezgése zavarja az alvó embert a pihenésben, hosszabb ideig  benne tartózkodva pedig kóros elváltozást okoz a szervezetben .

Technikai sugárzás: Elektromos berendezések,mikró,TV, számítógép, trafóház  - és magának a betonnak is káros hatása, „sugárzása” van.  

Keveset hallottunk a Curry-térhálóról, mely 3,3-3,7 x 3,3-3,7 m lehet és 45 fokos szöget zár be a Hartmann-hálóval. Sugárzása mégsem olyan erős. Negatív és pozitív oldala is van, csomópontjai energia feltöltőek. Belső semleges hatású területe pihentetően hat a szervezetre.

A másik kevésbé ismert a Tigris-háló: sugárzásának erőssége változó, a Hold ciklusával van összefüggésben. Mérete: 5-5,5 m x 1,5-1,7 m. Hasonló a Hartmann- sugárzás hatásaihoz, de   alacsonyabb szintű, ezért nem hat olyan károsan az emberi testre.

A Szent György-vonal kísérő vonala a Ley-vonal, mely negatív töltetü, 60-70 méterre található   2-2,5m szélességben. Jelentős hatással van a szervezetre, fáradékonyságot, fejfájást és kimerültséget okozhat.                                                                                                             

Hogyan védekezhetünk a sugárzások ellen?
  • egészséges életmód
  • az immunrendszer erősítése,
  • ima,meditáció
  • méregtelenítő kúra,
  • pozitív szimbólumok elhelyezése, például: szentelt képek,
  • gyapjú takaró, alufólia (időnként cserélni kell ), mágneses takaró, gyékény,
  • vadgesztenye, gabona,
  • kerekített bútor.

Az üres sarkok vonzzák a sugárzásokat. Ezektől nem  kapunk 100%-ban védelmet, súlyos esetben ajánlatos szakember segítségét kérni.  Természetesen minél jobban tudatában vagyunk önmagunknak, annál magasabb rezgésünk van, az auránk annál nagyobb és erősebb.  Így nagyobb a védelmünk  minden külső hatással szemben.  Ez a legbiztosabb módszer.                                                                                                                             

Pozitív töltetű a Szent György-háló, mely nem olyan gyakori, mint a fent említett sugárzások. A Föld mágneses terével függ össze. E háló csomópontjaiban az energiakoncentráció rendkívül erős. Ezért nem ajánlatos hosszabb ideig, hónapokat benne tartózkodni, mert ugyanúgy káros lehet az egészségre.  Szakrális helyek, csodatévő helyek találhatóak itt és nem véletlenül építették a templomokat sem ezekre a helyekre. A templomok rezgését megalapozta a Föld sugárzása. Úgy építették, hogy a sugárzás a szentély középpontjában legyen a legerősebb, így a celebráló pap mintegy mediális állapotban, kenetteljesen  tartotta a misét.  A hívek feltöltődve, emelkedett állapotban hagyták el a templomot. A hely és a szentképek  rezgése a megnyugvás és a feltöltődés érzetét biztosítja.

Kanyurszky Kata Tara

Képek: Danilo Rizzuti / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5087 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x