A Skorpió jegyűek 5 legidegesítőbb szokása
Címlap / Ezotéria / A Skorpió jegyűek 5 legidegesítőbb szokása

A Skorpió jegyűek 5 legidegesítőbb szokása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Az állatöv egyik legnehezebb és legmélyebb jegyének tartják a Skorpiót. Mire számíthatsz, ha Skorpió a főnököd, a kollégád, a kedvesed, az anyósod vagy a gyermeked?  

1. Alattomos Skorpió főnökünk hatalmi mámorban ringatja magát. Bárkit eltapos, hogy uralomban legyen, de a saját főnöke felé a legbájosabb arcát mutatja. Rendkívül nehéz dolgunk van vele, hiszen soha nem lehet tetten érni gátlástalanságait. Ha egyszer kivívtuk az ellenszenvét, akkor nem szabadulunk a rosszindulatától, nem hagy békén a csipkelődéseivel. Minden alkalommal rámutat, hogy alkalmatlanok vagyunk a pozíciónkra.2. Bosszúálló exkedvesünk
már a válás pillanatait is megnehezíti. A fejünkre olvassa az összes hibánkat, minket téve felelőssé a kapcsolat haláláért. Bűntudatot kelt bennünk, és ezt olyan ügyesen csinálja, hogy végül megsajnáljuk őt és beismerjük, hogy szörnyetegek vagyunk. Ha meg akar tartani, akkor visszahízelgi magát és adott pillanatban kegyetlen bosszút áll: megcsal, vagy mások előtt szégyenít meg.

3. Kegyetlen Skorpió munkatársunknak már az első pillanatban ellenszenvesek voltunk. Utál minket, de ez nem látszik rajta. Angyali mosollyal mártja bele a kést a hátunkba. Úgy tesz, mintha segítene nekünk, de valójában csak kémkedik. Meg akarja tudni, hogy a szakmai felkészültségünk hol hiányos. Aztán az első adandó alkalommal egy munkaértekezleten rántja el a leplet a hibáinkról.

4. Szélsőséges Skorpió gyermekünk hol tanulási nehézségekkel küszködik, hol osztályelső. Ez éppen attól függ, hogy mit akar elérni. Ha nem kapott meg tőlünk valamit, akkor tanulási sztrájkba kezd, vagy egyszerűen keresztül néz rajtunk. Megbüntet minket, és problémássá válik. Ha belemegyünk a játszmába és uralmi helyzetbe kerül, akkor rájön, hogy ő van nyerő helyzetben és mindennapossá válik a manipuláció.5. Sértődött Skorpió anyósunk
a megbántott anyakirálynő szerepében tetszeleg, ha éppen nem az ő kénye-kedve szerint alakulnak az események. Jaj, nekünk, ha nem ugráljuk körül és nem a kedvenc ételével készülünk. Egész nap foglalkoznunk kell vele, - a legapróbb részletekig tudnunk kell az egészségügyi problémáiról, melyek valószínűleg nem is olyan komolyak, hiszen rendkívül szívós fajta.

Kunsay Melinda

Képek:
Ambro / FreeDigitalPhotos.net
David Castillo Dominici / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9998 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x