Szerdai angyali üzenet: az összhang ereje
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: az összhang ereje

Szerdai angyali üzenet: az összhang ereje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Az Örök idők angyalai ma a belső összhang fontosságáról üzennek. Belső összhangod megtalálása és megtartása az első lépés vágyaid megélése felé. Belső összhangod olyan stabilitást nyújt számodra, amellyel könnyedén tudod venni az "akadályokat" is, és ilyenkor velünk, az Örök idők angyalaival is könnyebben tudsz kommunikálni. 

Belső összhangod egyik alappillére az eddig megszerzett tudásod és bölcsességed használata. Ugyanis hiába szerzel egyre több tudást, egyre több információt, ha azokat nem tudod összehangolni magadban!

Képzeld el, hogy az eddig megszerzett tudásod egy gyönyörű könyvtárban van felhalmozva. Ez a könyvtár pedig csak a tied. Itt találod mind azt a tudást és bölcsességet amit eddigi életedben már megszereztél magadnak.

Könyvtárad viszont csak akkor tudja életedet szolgálni, ha tudod, hol keresd benne a megfelelő információkat, mert csak akkor tudod segítségével a problémáidat megoldani.

Ezért tekints úgy tudásod könyvtárára, mint egy olyan rendezett helyre, ahová szívesen belépsz, ragyogó rend és tisztaság van ott. Minden tudásod a megfelelő helyen, abc-sorrendben van, a megfelelő címke alatt... mint egy igazi könyvtárban.

Ha főzni szeretnél, akkor csak odalépsz a Receptek könyvszekrényéhez és kiválasztod onnan az épp neked tetsző finomság receptjét.
Ha kreatívkodni szeretnél, mert épp a karácsonyi készülődésnek van itt az ideje akkor a Hobbi könyvespolcon keresgélj. Gyerekneveléssel kapcsolatos kérdéseid vannak? Menj a Családi kapcsolatok polcához és válassz ott a megfelelő megoldások között...
Mindezt akkor tudod megtenni, ha rendben vannak a könyvtáradban a dolgok. Ha úgy érzékeled, hogy a könyvtár kissé poros, rendetlen, hiányos, akkor kérj olyan angyali segítőket, akik segítenek rendet tenni és jó könyvtárosként segítik a megoldások megtalálását.

Kérheted így: „Kedves Örök idők angyalai, kérlek segítsetek megkeresni a számomra tökéletes angyali segítőket, akik tudásom könyvtárát segítik rendben tartanom.”
Majd folytasd ezzel a pozitív megerősítéssel, ha már érzed könyvtárad rendezettségét:
„Belső lényemmel tökéletes összhangban vagyok és örömmel használom tudásomat.”

Ne feledd: a rendezett könyvtár segíti egységed megteremtését, és gondolataid rendezését. Stabilitást biztosít számodra, mert olyan támogatást kapsz onnan, ami teljes összhangban van belső lényeddel.

Jövő héten szerdán az Örök idők angyalai a földeltség fontosságáról tanítanak. A földeltség szintén segíti vágyaid megvalósulását.

Pozitív megerősítés az Örök idők angyalaitól: „Tudásom rendezett.”

B. Nagy Magdolna
www.ezoterikustanacsok.hu
Kép: FreeDigitalPhotos / Nutdanai Apikhomboonwaroot
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3219 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x