Téli depresszió horoszkóp Föld jegyűeknek
Címlap / Ezotéria / Téli depresszió horoszkóp Föld jegyűeknek

Téli depresszió horoszkóp Föld jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A nappalok rövidülésével, a hideg idő beköszöntével a hangulatunk is általában mélyrepülésbe kezd, és egyre kedvetlenebbül látunk neki a napi feladatoknak. Ennek nem kell feltétlenül így lennie: sokat tehetünk azért, hogy az őszi-téli hónapokban is megtaláljuk az örömet és a lelki békét. Tippek és ötletek a Föld jegyűeknek: Bikáknak, Szüzeknek és Bakoknak. 

A Föld jegyekben születettek magától értetődő természetességgel kezelik az élet nehézségeit és a konfliktusokat. Mivel soha nem építenek légvárakat, kevesebb a csalódás esélye náluk. Felmérik az erejüket és végiggondolják, hogy van-e rá esély, hogy elérjék a kitűzött célt. Ha nincs, akkor új, reális terveket kovácsolnak. Nem kell nekik sok, hogy jól érezzék magukat. Az élet apró, földi örömei tökéletesen kielégítik őket. Elég egy finom vacsora, vagy egy szelet süti és máris helyreáll a lelki békéjük. A szerelemben is józanabbak, mint például a Tűz-, vagy Víz-jegyűek. Mivel teljesíthetőbbek az elvárásaik, kisebb az esélye, hogy megszakad a kapcsolatuk, vagy szakítás lesz a vége a szerelemnek. Összességében egyszerűek, reális gondolkodásúak, így védettebbek a depresszióval szemben.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Nyugodt ember vagy, nem valószínű, hogy gyakran küzdenél depresszióval. Nehéz téged kibillenteni a lelki egyensúlyodból. A túl sok munka, vagy a kapcsolati nehézségek azonban nálad is megteszik a magukét. Sokáig visszafojtod a dühödet, azonban ha elszakad a cérna, akkor látványos az agressziód. Ugyanígy vagy a bánattal is: ha utolér, akkor nagyon mélyre kerülhetsz.

Mit tegyél a depresszió ellen? Az érzékiség az egyik legfontosabb érték számodra. Egy ínyenc szerelmi partner biztosan felvidít! Jókedved kerekedhet egy finom vacsorától is!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Általában racionálisan közelíted meg az életet, ám nehéz időszakokban többet elemezgeted a lelkedet, mint kellene. Ilyenkor egyáltalán nem vagy kíméletes magaddal. A depresszió első jele, hogy érzékennyé válik a gyomrod és az emésztőrendszered. Fontos, hogy időben tegyél a lehangoltság ellen. Kíméld magad és nagyon figyelj a megfelelő táplálkozásra!

Mit tegyél a depresszió ellen? Tudatosítsd magadban, hogy hasznos munkát végzel, és családtagjaidnak szüksége van rád! Érzékennyé vált idegrendszeredet támogasd meg vitaminkészítményekkel!

BAK (December 22. – Január 20.)

Mindig tudod, hogy az életedben milyen eredmények várhatóak, mit remélhetsz egy kapcsolattól, vagy egy állástól. Így nem is ér nagy meglepetés. Ha mégis a padlóra küld egy csalódás, akkor nyugodt és összeszedett lényed kötözködővé, zsarnokivá válik. Gyakran menekülsz a munkába, ez jelenti a megnyugvást számodra. Vigyázz, ne válj munkaalkoholistává!

Mit tegyél a depresszió ellen? Végre kezdj valami újba, amibe teljes szíveddel belevetheted magad! Dolgozz, de ne a nap huszonnégy órájában! Keress kihívásokat: mássz meg egy hegyet, vagy fusd le a maratont!

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5964 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x