Mit ígérnek a csillagok november szülötteinek?
Címlap / Ezotéria / Mit ígérnek a csillagok november szülötteinek?

Mit ígérnek a csillagok november szülötteinek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

A novemberi születésűek hajlamosak lesznek az erőszakosságra, a fanatizmusra. A pénz és a szex kiemelt szerephez jut a hónap szülötteinek életében. Előrejelzés a Harmonet asztrológusától, Kunsay Melindától. 

A november 1-től 10-ig születettek fanatikus hangulatban vannak. Rendkívül fontos számukra a kiteljesedés, akár a magánéletben, akár a munkában. Mindez sajnos erőszakosságba mehet át, nem hajlanak a kompromisszumra.

A szerelemben rá szeretnék erőltetni véleményüket kedvesükre. Jót akarnak, de nem igazán figyelnek oda párjukra. Eldöntik, hogy mi a jó kedvesüknek, és az unalomig forszírozzák.

A pénzügyekben több jó lehetőségben is részük lehet, de a célok elérése most még több munkát igényel, mint máskor. Vigyázniuk kell, hogy a rengeteg munkával ne merítsék ki a végletekig magukat!


A november 11-től 20-ig születettek fő témája az anyagiak lesz. Szerencsére mindent megtettek az elmúlt időszakban, ami elvárható, így főnökük külön év végi juttatásban részesítheti őket.

A szerelemben az érzékiség most a legfontosabb. Nem az érzelmeket keresik, inkább a jó szex köti le a figyelmüket. Igazán ínyenc hangulatban vannak, nem kizárt a kaland lehetősége sem!

A pénzügyekben kifejezetten jó az időszak. Még a közelgő karácsonyi készülődés sem meríti ki a pénztárcájukat. Nem kell szoronganiuk, hogy sokat költenek, - most több pénz folyik be!


A november 21-től 30-ig születettek hihetetlen mércét állítanak maguknak a munkában. Jól bírják az év végi hajtással járó stresszt és megterheléseket. A főnökük is elégedett, - számíthatnak a jutalomra!

A szerelemben nagyok a vágyak, az idő viszont kevés az önfeledt együttlétre. Jól teszik, ha már most terveznek egy szilveszteri utat, ami elmélyítheti a párkapcsolatot! Szükségük van a romantikára!

A pénzügyekben előrehaladás, tartalékok képzése a fő cél. Több pénz folyik be, de hajlamosak arra is, hogy többet költsenek. Ne legyenek szigorúak magukkal, - megérdemlik a jutalmat!


Kunsay Melinda

Képek:
photostock / FreeDigitalPhotos.net
Andy Newson / FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x